progestan düşük önleyici,rahmi kuvvetlendirmek için veriliyo,bana sormadın ama bende kullandığım için,hamile kalırsa rahim kuvvetli olsun diye,bide adet düzenleyici etkisi varmış,yeni öğrendimcanım progestoronu doktor neden verdi sana:uhm:
slm canım naber
yaa kızlar ben ebrarı özledim valla napıyo acaba arada girsede görüşsek
progestan düşük önleyici,rahmi kuvvetlendirmek için veriliyo,bana sormadın ama bende kullandığım için,hamile kalırsa rahim kuvvetli olsun diye,bide adet düzenleyici etkisi varmış,yeni öğrendim
iyilik canım,biraz daha iyiyim,uyudum,büyüdüm,karnımı büyütemedim ama olsun,napalım.
hoşgeldin azracım,derin kız,sende hoş geldin bacım
slm derdanur nasılsın canım bu gün anca girebildim bıcırlar bizdeydi sabah beri onlarla boguştuk yorulmuşum ayaklarım nasıl agrıyor bişey sorcam canım ya bu kanalı tıkalı olupta süt kaynatıp oturmuş biri çocugu olmuş burdan biri sanırım bilgin varmı nasıl oluyormuş
kardeloş gel kısss ne kapadın msn ialsanaalsanasmile
aç kapa yapıyodum,bişeye bakıyomda
slm canım ben iyiym sen nasılsın valla sütü bilmiyorum ama geçende bana çok yakın bi akrabam madonozu kaynat sonra leğene kaynar bi suyun içine at dedi ve buharına üzerine bi çarşaf örtüp 10 dk otur ardında ilişkiye gir dedi o böğle yapmış çok faydası var ben hemen hamile kaldım dedi bende denicem
slm canım ben iyiym sen nasılsın valla sütü bilmiyorum ama geçende bana çok yakın bi akrabam madonozu kaynat sonra leğene kaynar bi suyun içine at dedi ve buharına üzerine bi çarşaf örtüp 10 dk otur ardında ilişkiye gir dedi o böğle yapmış çok faydası var ben hemen hamile kaldım dedi bende denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?