Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım progestoronu doktor neden verdi sana:uhm:
progestan düşük önleyici,rahmi kuvvetlendirmek için veriliyo,bana sormadın ama bende kullandığım için,hamile kalırsa rahim kuvvetli olsun diye,bide adet düzenleyici etkisi varmış,yeni öğrendim
slm canım naber

iyilik canım,biraz daha iyiyim,uyudum,büyüdüm,karnımı büyütemedim ama olsun,napalım.

slm derdanur nasılsın canım bu gün anca girebildim bıcırlar bizdeydi sabah beri onlarla boguştuk yorulmuşum ayaklarım nasıl agrıyor bişey sorcam canım ya bu kanalı tıkalı olupta süt kaynatıp oturmuş biri çocugu olmuş burdan biri sanırım bilgin varmı nasıl oluyormuş

sevindim canım iyi ol tabi biz anne olca bunun için uğraşıyoruz elbet rabbim vericek birgün bize ama moralimizi bozmak yok madem evlat istiyoruz ozaman onun bize ihtiyacı var demektir ve bizim her anlamda güçlü olmamaız lazım dimi bu arada ne çok konuştum ama

geldimmmmmmm

azracık hoşgeldin canım..kanallar mı tıkalı senin kız?o süt ve maydonoz buharı canım..öyle yapan ve açılan duydum ama bizim topicten hatırlamıyom..varsada unutmuş olabilirm.

slm canım ben iyiym sen nasılsın valla sütü bilmiyorum ama geçende bana çok yakın bi akrabam madonozu kaynat sonra leğene kaynar bi suyun içine at dedi ve buharına üzerine bi çarşaf örtüp 10 dk otur ardında ilişkiye gir dedi o böğle yapmış çok faydası var ben hemen hamile kaldım dedi bende denicem

iyiyim canım teşekkür ederim ya ben kırkkilit otunu kaynatıp oturuyom buharına da sütüde durdum bide sütüde duydum bu kanalları tıkalı olanlara iyi geliyormuş bide içine maydonoz falan dediler acaba ne kadar kaynatacam onları biliyorum allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah o kadar ygraşıyoruz offf 15 senedir bekletiyorr beni gelemedi bi türlüüü

canım bide akrabanın sorunu neymiş onundamı kanalları kapalıydı ?bilgin varmı

burdayım derdanurcum..

şimdi yelizime okuyacaz he hadi bakalım
diger topicten gündogmadan arkadasımız var ona da okumak istiyorum ben.o giremiyo çok sık.mesajlaştık isteyene okurum dedi kendisi.

qazracım öyle bi topicte varmış canım,orda yapanlar daha yardımcı olurlar,uyguladıkları için,istersen ordanda bi araştır.
kızlar ben yemeğe gidiyorum,görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…