Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

burdayım derdanurcum..

şimdi yelizime okuyacaz he hadi bakalım
diger topicten gündogmadan arkadasımız var ona da okumak istiyorum ben.o giremiyo çok sık.mesajlaştık isteyene okurum dedi kendisi.

derincim bende okurum arkadaşına dua bu kiminki kabul olucak belli olmaz hem müzlümanın kardeşi için ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş

ben çıkıyorum kızlr eşim gelir birazdan haber vermeden çıkmıyım erken çıkıyımda hadi öptüm hepinizi iyi bakın kedinize Allah yar ve yardımcınız olsun giremeyebilirim şimdiden iyi geceler

Allah hepimizden razı olsun derincim biz kader arkadaşıyız en iyi birbirimizi biz anlarız ne zaman ve ne kadar okunucak sölesen yeter

sagol canım..onu da sıraya koydugumuzda söylerim..msn den anlaşcaz onunla..gündüzleri giriyom sen yaz dedi okur gönderirim sana kaç okudugumu dedi..oda okuyacak .

kız derdanur neriye didiyon kız ditme be özlerim ama ben seni benimki yarım satt izin verdi zaten naber bebeler bu arada:kedi:

tamam azracım boncuk görür ekler canım 50 okuncak diye..öpüyom seni de.
bende kaçtım canlar eşim geldi.
sevtunnnncum öptüm canımmmmmmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…