Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kimsecikler yok yine bende yanlız kadım sevtuncum ya neden biz buluşamadık bugün hiç buarada bersuda girmiyo hiç nerde acaba neyse bende kaçar kimse yok madem

sevtunum sen bana yazmısın ben görmemeişim bidenem kusura bakma
amin canım benimm canın sağolsun yakın olsan sana iskender ısmarlardım
ısmarlardım idyorumm evde yapamam çünkii

selamınaleykümmmmopuyorumnanaktan
kıslar eve 9 gibi geldim geçmişe daldım çıkamadım:)

sevtuncum sevgili babacıgına rabbimden bol bol rahmet diliyorum..ölüme alışmak zor gerçekten.bizde benim dügün üstü amcamın oglunu kaybetmiştik( 34 yaşındaydı daha..çok ama çok zor..hele babayı kaybetmenin nasıl bişey oldugunu düşünemiyorum bile..geçen rüyamda babamın öldügünü gördüm aglayarak uyandım eşim zor susturdusenağlamaAllahım sabır versin canım..hee sen bide baban için bi dualar istemiştin unuttum hepsini canım ya..özele yollar mısın bende okumak isterim bir kısmını.

boncugum adet olmuşun( inan geçmişi okurken hadi dedim içimden,hadi gelmemiş olsun test yapmış olsun boncugum dedim ama işte bu ayda kısmet olmadı saglık olsun canım..(

ebrarı çok özledim ben yaa:gitme:

ezgim yaa seninde basınsagolsun tatlım ay ne zor bişey yaa( bandırma bursa yolu demek..Allahım mekanını cennet eylesin sizede sabır versin..sen onada üzüldün ondan adetin erken geldi canım..ben kızken 3 ayda zor olurdum amcamın oglu öldü 1 ayda iki defa adet oldum düşün:gitme:

sevtunum sen bana yazmısın ben görmemeişim bidenem kusura bakma
amin canım benimm canın sağolsun yakın olsan sana iskender ısmarlardım
ısmarlardım idyorumm evde yapamam çünkii

bebegim napıyosunŞeniz
senin duayı bu gece okurum heralde canım.yatmadan duş alırsam..abdestsiz okumak istemiyorum hiç okumadım da kimseninkini abdestsiz...olmadı yarın zaten okucam hemen.yoksa şimdi oldugum yerde de okurum iki dakikada ama dedigim gibi temiz pak bi şekilde okumayı seviyorum.

ay kıslar yaaa size bişey sorcam canlarım bakın bugün nöbetçi eczanelere bakmak geldi içimden yaaaa...yine tamda bizim evin 100 metre aşagısındaki eczane nöbetçi:)) aldırammı kocişe yaaaakaydirigubbakcemile3 ay delürdüm gene.alsanaalsanasmile

derinim şuanda görümcemin çarşıdaki evindeyim burda net var köyde yoktu giremedim .fazla kalamıycam ama buakşam biraz sohbet ederiz

canımsın yaa okudum bende sizi çok özledim inanki aklım hep burda yaa .
nevar neyok datlum herşey yolundamı

iyi be canım ben bıraktıgın gibiyim..hala adet yok..okumuşundur progestana başladım 5 gün sonra bitiyo adet olmayı beklicemboshayallersmilesen neler yaptın canım iyi misin..hadi sen bebişle gelcen biliyom ben o yüzden sormuyomm

boncuğum canım bi daha ki ay inşallah

sevtunumm hepsini sen okumusun allah razı olsun tatlım ben bgn misaifir olunca takip edemedim sizleri bana da verseydin canımm benim ya allah razı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

derinim hoşgeldin kuzumm

ebrarımm seni çokkkkkkkkkkkkkkk ösledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…