Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet canım kist de gidiyo olabilir iyi düşün iyi olsun sorarsın doktoruna ben hala gidemedim güya geçen pazartesi gidiyodum doktor bana adetin 3. gel dedi bende hala doğru düzgün adet olamadım bi oluyom bi olmuyom en sonunda eşim en geç çarşamba yada perşembeye kadar beklerim dedi gidicez başka çaresi yok dedi bakalım belkide bendede var öle bişey en son gittiğimde yoktu ama

annemin bi lafı vardı kadın olmak zor herşey kadınların başında derdi öle gerçekten annmede 6 yıl beklemiş bebek için neler yaşamış neler ama en sonunda kavuşmuş emeline inşallah bizde kavuşuruz

bilmiyorumki canım yaa test yaptım ikikez evde çıkmadı bugün kan testine gidicektim misafrirm geldi gidicem doktor mahallede değil arabayla gidicez bide eşimin tahlilleri var gösterilcek onunla gitmem lazım internetten doktora sordum morfoloji bozuk dedi ondada problem olduğu için hamileliğe pek ihtimal veremiyorum

haklısın canım kadınların ısı zor bu özel durumlardan dolayı bence sende gıt hemen nolr nolmaz ıhmal etme kuzumm ...

hayırlısı olsun cnm herşeyin ama,biliyorsun ki Allah ol dedi mi herşey mümkün :)
inş o günleride görücez

ınsalhh turkuaz ınsallh canımm anne oldugum gunlerı gormek ıstıyorum artık Allahım banada arkdaslrıma da nasıp et nolrr....

hayırlısı olsun cnm herşeyin ama,biliyorsun ki Allah ol dedi mi herşey mümkün :)
inş o günleride görücez

doğru söylüyosun canım mümkün ama ben umut etmeyi bıraktım çünkü umut edince daha çok üzülüyorum zaten psikolojim iyi değil bu olaydan dolayı aklıma gelmediği an yok gece uykumun arasında kalkıp ben neden anne olamıyorum diye soruyorum kendime şimdi eşimin haberi yok testlerden yani sorun çıktığından internetten sordum sölemdim sorma dedi çünkü onada destek olmam lazım anlıycan o yüzden umut etmiyorum bakalım rabbim ne göstericek

aslında çalışmak istiyorum kızlar ya eşimlede konuştum iş arıycam unutmam lazım dedim oda tedaviye başlayalım ana göre dedi belki işe girerim kafamın dağılması lazım

selam kıızlar ne var ne yok yeni hamileler varmı???
duaya başlamışsınız, benim regliym bitsin bende başlayayım biten arkadaşlara yetişemedim çünki hiç giresim yoktu ama bundan sonraki arkadaşlara bende okumaya çalışcağım, benide en sonda olsa listeye alırsanız çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…