Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

BONCUĞUM adet olmuşsun üzüldüm canım yaa bu akşam çağrı attın şarzım yoktu ayrıca kontürümde yok kaydirigubbakcemile3
sen moralini bozma sakın inşallah gelecek aya gelir kuzun

iyyim dericim senden naber
iyilik cnm ya nolsun..işten geldim aldıklarımı yerleştirdim dolaba oturdum bakınıyom size:) geçmişi okudum zor çıktım içindenkaydirigubbakcemile3
derinim şuanda görümcemin çarşıdaki evindeyim burda net var köyde yoktu giremedim .fazla kalamıycam ama buakşam biraz sohbet ederiz

ay canım benim olsun az da olsa geldin ya..ama tam benim kocişin işten gelme saatinde geldinalsanaalsanasmile

ya derinim sen okumusun ben okuyamaıyorum geçmişi kimse olmazsa okumaya başlıyorummm hooppppp biri gliyo yine yarım kalıyoo
arada özet bölümü yapalım geçmştenn

derdanur saol tatlım bende iyiyim şükür
buarada kardeloş ve aleyna naaptı?varmı değişiklik onlarda
kızlar geçmişi okuyamadım güzel haberler verin bana yaa

derinim okudum cano senin durumunu hayırlısı olsun inşallah .daha gelmedi yani kırmızılar
benim durum belirsiz hiçbir belirti yok zaten nezaman olduki

ya derinim sen okumusun ben okuyamaıyorum geçmişi kimse olmazsa okumaya başlıyorummm hooppppp biri gliyo yine yarım kalıyoo
arada özet bölümü yapalım geçmştenn
canım okuyorum ben..bazen gözümden kaçan oluyodur ama yaaa.çok zorda olmadıgım sürece okuyorum yaniöyle alıştım bırakamıyom okumadan eskiden beri:)
derdanur saol tatlım bende iyiyim şükür
buarada kardeloş ve aleyna naaptı?varmı değişiklik onlarda
kızlar geçmişi okuyamadım güzel haberler verin bana yaa

canım kardeloş adet oldu olmadı arası anlayamadı leke oldu onda şuanda ne durumda bilmiyom.adet sayılmaz yani...aleynada kan testi yaptırdı negatif ama erken yapıldı yani.

derinim okudum cano senin durumunu hayırlısı olsun inşallah .daha gelmedi yani kırmızılar
benim durum belirsiz hiçbir belirti yok zaten nezaman olduki
inşallah canım ya.
senin kaçıydı kız temmuzun yaaa.
sağol derinim kolay gelsin valla neyse net e girmem engel değil misafirin kim olduğunu msn den yazarım bi ara
hee iyi bari kızzz kalıya oldumu zor giriliyoda girebiliyosan iyi yani.

ya offff ben gidicem sen gelicen yaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm: ben 10 temmuzda biliyosun..ama makbuşlardan girerim kıs:))
hayırdır makbuşlaradamı uğruycaksınız cano ?
9 günmü az mııııııııakannehir

yaa evet öyle malesef ama inanki yelizim sizi özledimde bebek konusundan uzak kalmak iyi geliyo insana .buarada sanada misafir geliyomuş kolay gelsin canım bu sıcaktada zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…