dardanur sende hoşgeldin canım nasılsın
iyilik cnm ya nolsun..işten geldim aldıklarımı yerleştirdim dolaba oturdum bakınıyom size:) geçmişi okudum zor çıktım içindenkaydirigubbakcemile3iyyim dericim senden naber
derinim şuanda görümcemin çarşıdaki evindeyim burda net var köyde yoktu giremedim .fazla kalamıycam ama buakşam biraz sohbet ederiz
yelizim bende çokkkkkkk özledim kuzum yaa .az kaldı 9 gün
bende bütün gün yemek yaptımm ev temizledimm misafir bende kalcak 1 hafta felann
canım okuyorum ben..bazen gözümden kaçan oluyodur ama yaaa.çok zorda olmadıgım sürece okuyorum yaniöyle alıştım bırakamıyom okumadan eskiden beri:)ya derinim sen okumusun ben okuyamaıyorum geçmişi kimse olmazsa okumaya başlıyorummm hooppppp biri gliyo yine yarım kalıyoo
arada özet bölümü yapalım geçmştenn
derdanur saol tatlım bende iyiyim şükür
buarada kardeloş ve aleyna naaptı?varmı değişiklik onlarda
kızlar geçmişi okuyamadım güzel haberler verin bana yaa
inşallah canım ya.derinim okudum cano senin durumunu hayırlısı olsun inşallah .daha gelmedi yani kırmızılar
benim durum belirsiz hiçbir belirti yok zaten nezaman olduki
hee iyi bari kızzz kalıya oldumu zor giriliyoda girebiliyosan iyi yani.sağol derinim kolay gelsin valla neyse net e girmem engel değil misafirin kim olduğunu msn den yazarım bi ara
hayırdır makbuşlaradamı uğruycaksınız cano ?ya offff ben gidicem sen gelicen yaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm: ben 10 temmuzda biliyosun..ama makbuşlardan girerim kıs:))
9 günmü az mııııııııakannehir
derinim okudum cano senin durumunu hayırlısı olsun inşallah .daha gelmedi yani kırmızılar
benim durum belirsiz hiçbir belirti yok zaten nezaman olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?