bana 30 tane yazılmış ben onu bugece bitiririm inşallah
bide yarın akşam dua var galiba eğer fırsatım olursa yani net bulabilirsem girerim yoksa bilinki kendim yelizime dua ediyorum
benimde öyle olur inşallah sen oldun galiba geçen girdiğimde okumuştumdaebarracım bu bebek insanın hiç beklemdiği anda geliyo inşallah seninkide gelir
aabla kan testi kocamn bi negatifffffffffffff 0.01
hoşbuldum yelizim nasılsın görüşmeyeliKonuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
..yeliz.., derdanur, azraperi34, aleyna84, ebrar_53+
evet şimdi göüyorum aleynam hoşgeldin canımm
aleynam tatil iyi geçiyo geziyoruz bol bol çay havası alıyoruz .burayı ve ailemi özlemenin dışında bi sıkıtı yok şükür
sen neler yaptın canım
tamam canım olsun burda olmasanda ben biliyom gönlünün burda oldugunuŞeniz
bu arada ebrarım günle konuştum canım...o pek giremesede okuyacakmış kızlara..msnden yolla bana kime okunacaksa okurum dedi.
dedim iki günde bitiriyoz nasıl anlaşıcaz..olsun dedi msn açıyomuş gündüz ordan görürüm dedi.bende sana yazarım okuyup okumadıgımı dedi cnm.günümü de sıraya koyalım kuzu.
derin erken yapıldı evet ama dr kesin yok dedi
derinim hayırlara çıksın rüyan inşallah
canım ya doktorların her dedigine bakma..bak benimki de günüm geçtigi halde ve negatif çıktıgı halde hala ihtimla veriyor...yani bişey varsa son anda yumurtlayıp tutmuş olsa yerleşmeden kana karışmıyo zaten anladın..inşallah mucizelerimiz gelicek yakında.
kızlar rüyamda test yapıyodum bozdum kafayı testlerle yaaa...kıpkırmızı iki çizgi çıktı.
ay ne bilim kıs diyom ya testlerle kafayı yidim artık:)) ben gene tersine yorarım hepboshayallersmilehayırdır İNŞALLAH kız hamile kalcan kısa zamnda İNŞALLAH ben ona yoruyorum
aleynam inşallah olmazsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?