Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bana 30 tane yazılmış ben onu bugece bitiririm inşallah
bide yarın akşam dua var galiba eğer fırsatım olursa yani net bulabilirsem girerim yoksa bilinki kendim yelizime dua ediyorum

tamam canım olsun burda olmasanda ben biliyom gönlünün burda oldugunuŞeniz

bu arada ebrarım günle konuştum canım...o pek giremesede okuyacakmış kızlara..msnden yolla bana kime okunacaksa okurum dedi.
dedim iki günde bitiriyoz nasıl anlaşıcaz..olsun dedi msn açıyomuş gündüz ordan görürüm dedi.bende sana yazarım okuyup okumadıgımı dedi cnm.günümü de sıraya koyalım kuzu.

ebarracım bu bebek insanın hiç beklemdiği anda geliyo inşallah seninkide gelir
benimde öyle olur inşallah sen oldun galiba geçen girdiğimde okumuştumda
haayırlısı bitanem üzülme sakın
aabla kan testi kocamn bi negatifffffffffffff 0.01

canım otest çok erken yapılmış bir test ona bakma sen adet olmadın hayırlısı

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
..yeliz.., derdanur, azraperi34, aleyna84, ebrar_53+

evet şimdi göüyorum aleynam hoşgeldin canımm
hoşbuldum yelizim nasılsın görüşmeyeli
aleynam tatil iyi geçiyo geziyoruz bol bol çay havası alıyoruz .burayı ve ailemi özlemenin dışında bi sıkıtı yok şükür
sen neler yaptın canım

abla ben aynı adetimi bekliyom bu hafta içinde olurum yani

başkada bi deyişiklik yok bacım

öyle tabi gönlüm kalbim burda inanki .
derinim yaa baya zor oluyo biliyosun ona mesaj at buna mesaj at eğer görevi alırsan üstüne okey sorun yok kuzum .yani günümle irtibatı sen kurarsan .ben bazen hiç msn açmıyorum biliyosun bide teli filanda olmayınca kkyada pek girmiyo .bi dönüyümde konuşuruz olurmu cano .bende isterim günüme okumayı

derin erken yapıldı evet ama dr kesin yok dedi

canım ya doktorların her dedigine bakma..bak benimki de günüm geçtigi halde ve negatif çıktıgı halde hala ihtimla veriyor...yani bişey varsa son anda yumurtlayıp tutmuş olsa yerleşmeden kana karışmıyo zaten anladın..inşallah mucizelerimiz gelicek yakında.

İNŞALLLAH derincim İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…