Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtun ben okurum 1000 tane yani tespihi 10 kere dönerim

bunu okuyum sonra senden yine alırım olurmu

ben yarın okurum bildiririm İNŞALLAH

sevtun ben okurum 1000 tane yani tespihi 10 kere dönerim

bunu okuyum sonra senden yine alırım olurmu

tamam canım yazıyorum seni 500 tespihle daha kolay oluyo kız 140 kere dönücem becerebilirmiyim acaba 12 de hoca dualıcak allah yardımcım olsun ne deyim özele yazarsınız eger yardım etmek isterseniz
olumunekankayizsmile

canım ben yardım ederim okurum

yelizcim hb canım nasılsın geçmişten anca döndüm canım duanı okudum boncuma söylersiniz bende özel atacam allah kabul etsin canım

12 de bitmesi lazım derken neyi kasdettin canım ayın 12 simi bu gece saat 12 mi onu yazarmısın canım

canım 500lük tesbihim var 4 kere dönerim onu sen tam olarak nasıl okucaz onuda yaz not alayım unutmayayım imameleri canım allah kabul etsin nasılsın bu arada canım

2000 tane okucan ozaman bismillah çekican başında la ilahe illallah diyican imame varya onu sonunda muhammeden resulallah dican okuyunca özele atarsın yazarım şimdiden teşekkür ederim herkeze
olumunekankayizsmile

derya bazı arkadaşlarda var galiba nlar sana yardımcı olurlar

bebek istiyon galiba kac yıldır istiyosunuz

ilac tedavisiyle atlatırsın korkma kolay bişe

gecmiş olsun

2,5 senelik evliyim ilaç igne fayda etmedi polikistikover var bende yumurta gelişimi olmuyo çok zor rabbim aratmasın kimseye senin neyin var arkadaşım

delü eboş uğramadı hiç,özlemedi zaaar bizi:gitme:boncuk ulaşmış galiba,geldi bir iki sefer,konuşamadık ama yazmış,gördüm
DELÜÜÜÜ net bulamadım biara telden girmeye çalıştım olmadı sinir oldum .özlememmi kuzu yaa çok özledim hepinizi canlarım
ebrarımmmmmm biziiiiiiiiiiiiiii boşlamaaa bebemmmm
bizi özle taammı
datlum olurmu herzaman aklımdasınız
hoşulduk kızlar
yelızım vardım cok şükür cnm ınternet pek cekmıyo burda ona cnm sıkılıyo
canım sağsalim ulaşmışsın çok sevindim .herşey yolunda inşallah kuzum
malum son boncuk,kanama
:gitme::gitme:
çok üzüldüm kanka bende dört gözle müjde bekliyodum yaa
ablam gibisin yoklugun belli

hadi bekliyoz gel cabuk hayırlısıylan

canımsınn saol kuzum sizde benim bitanecik kardeşlerimsiniz dert ortağımsınızolumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
aleyna84, sevtun2, nurunayn, derya0343, leydim84, ebrar_53+, azraperi34

IZLAR NERDESıNıZ

iyi geceler kızlar ebrarım gelmiş ama kaçırdım galiba maşallah hamileler çoğalmış rabbim devamını getirsin inşallah :Saruboceq:

12 de bitmesi lazım derken neyi kasdettin canım ayın 12 simi bu gece saat 12 mi onu yazarmısın canım

temmusun 12 de bitmesi lazım canım yani daha vakit var yani kelimeyi tevhit çok mubarek bir duaymış hoca dedi ölen insana okununca ruhu şad olurmuş mutlu olurmuş yani babacıgımı bende mutlu etmek istiyorum yanimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…