kızlar sizden bişey istesem çok olurmuyum acaba babacıgıma kelimeyi tevhit çekicem 7000 tane buda oluyo 500 tespihi 140 kere dönücem nasip olursa yarın başlıcam babacıgıma başka dualarda okuyorum yetiştiremicam galiba bana yardım edermisiniz merak ettim etmesseniz de kızmam yani yinede okumak isterseniz kesin olarak yazmak isterim la ilahe illallah dicez imameye gelince muhammeden resullallah dicez:kedi:
ben yarın okurum bildiririm İNŞALLAHyelız ıcın dua lıstemız
yelız----------------------------------------30
derın---------------------------------------30
aleyna-----------------------------------25
derdanur-------------------------------25bitti
samyelım--------------------------------25
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------45bıttı
EBRAR----------------------------------30BİTTİ
AZRA--------------------------------------25
TURKUAZ--------------------------------25
GÖKCEM----------------------------10bıttı
EZGIM----------------------------------13bitti
kızlar salı gecesı bıtıcek okuyanlar bana Özelden bıldırsınler
abla ne zamn geliyon kızzzzzzz sen yokken cok tatı olmuyo buraların
sevtun ben okurum 1000 tane yani tespihi 10 kere dönerim
bunu okuyum sonra senden yine alırım olurmu
kızlar sizden bişey istesem çok olurmuyum acaba babacıgıma kelimeyi tevhit çekicem 7000 tane buda oluyo 500 tespihi 140 kere dönücem nasip olursa yarın başlıcam babacıgıma başka dualarda okuyorum yetiştiremicam galiba bana yardım edermisiniz merak ettim etmesseniz de kızmam yani yinede okumak isterseniz kesin olarak yazmak isterim la ilahe illallah dicez imameye gelince muhammeden resullallah dicez:kedi:
olumunekankayizsmile
canım ayın 15nde dönüyoruz nasip olursa
valla bende çok özledim sizi yaa
tamam canım yazıyorum seni 500 tespihle daha kolay oluyo kız 140 kere dönücem becerebilirmiyim acaba 12 de hoca dualıcak allah yardımcım olsun ne deyim özele yazarsınız eger yardım etmek isterseniz
olumunekankayizsmile
canım ben yardım ederim okurum
ne zamn bitiricen az zamn mı var canım
canım kaç tane okuyabilirsin ona göre yazıcam ne eksik ne fazla olcekolumunekankayizsmile
12 de bitmesi lazım bacım ben başka dualarda okuyorum yetiştiremem diye korkuyorum benim için çok önemli ilk senesi babacıgımın babacım sevinir belki yavrum beni düşünüyo diye bunu bari yapıyım demi
mafoldumben
canım 500lük tesbihim var 4 kere dönerim onu sen tam olarak nasıl okucaz onuda yaz not alayım unutmayayım imameleri canım allah kabul etsin nasılsın bu arada canım
derya bazı arkadaşlarda var galiba nlar sana yardımcı olurlar
bebek istiyon galiba kac yıldır istiyosunuz
ilac tedavisiyle atlatırsın korkma kolay bişe
gecmiş olsun
DELÜÜÜÜ net bulamadım biara telden girmeye çalıştım olmadı sinir oldum .özlememmi kuzu yaa çok özledim hepinizi canlarımdelü eboş uğramadı hiç,özlemedi zaaar bizi:gitme:boncuk ulaşmış galiba,geldi bir iki sefer,konuşamadık ama yazmış,gördüm
datlum olurmu herzaman aklımdasınızebrarımmmmmm biziiiiiiiiiiiiiii boşlamaaa bebemmmm
bizi özle taammı
canım sağsalim ulaşmışsın çok sevindim .herşey yolunda inşallah kuzumhoşulduk kızlar
yelızım vardım cok şükür cnm ınternet pek cekmıyo burda ona cnm sıkılıyo
:gitme::gitme:malum son boncuk,kanama
ablam gibisin yoklugun belli
hadi bekliyoz gel cabuk hayırlısıylan
12 de bitmesi lazım derken neyi kasdettin canım ayın 12 simi bu gece saat 12 mi onu yazarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?