Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kapalıyım bacım ben namazında niyazındayım kız namaz kılıp gelem ben abdesim varken sizlerede dua ederim merak etmeyim derdanurcum yaş kaçtı bebem
kaydirigubbakcemile3 ne çok soru sordum ben ya bugün:kedi:

tamam canım ozaman ben okuyum okudumu söliyim olmazmı nasıldı anlat bidaha ben çektim daha önce ama yazdığını yanlışmı anladım acaba

neyse yaz sen ben okurum geçmişten çıkıym ben mercimeğimizi sev annesi benim yerime ,inşallah yarın duyarsınız kalp sesini teyzesini gülüne bende dua ederim

SELAM KIZLAR

BEN duamı okudum ALLAHIM KABULEDER ıNŞALLAH

yelizime hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder ıNŞALLAH GÜZEL ALLAHIM

namaz kıldım bebem burdayım kız hoş geldin samyeli ne var ne yok bebemolumunekankayizsmile

iyim canım,,, sen nasılsın...
eşim 15 gün izne çıktı pazartesi ama ben çıkamadım... işyerinde arkadaşımız ameliyat oldu o yüzden...neyse bu hafta sonu gelirse işe pazartesi,salı,çarşamba izin alabilirim...

neyse yaz sen ben okurum geçmişten çıkıym ben mercimeğimizi sev annesi benim yerime ,inşallah yarın duyarsınız kalp sesini teyzesini gülüne bende dua ederim

işallah bebem ya çok heyecanlanıyorum benimki işe gitmicek oda merak ediyo mercimegi bir seviniyo benim gibi işallah hevesimiz kursagımızda kalmaz ya:Saruboceq::kedi:

allaha şükür bebem ya ne mutlu sana inan çok mutlu oldum vallahialkisalkisalkis

ben çıkıyorum mercimegi biraz dinlendiricam sonra görüşürüz işallah allaha emanet olun bebelerolumunekankayizsmile

YELıZ için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30bitti
derın---------------------------------------24
aleyna-----------------------------------25bitti
derdanur-------------------------------25bitti
samyelım--------------------------------25bitti
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------56bıttı
EBRAR----------------------------------30bitti
AZRA--------------------------------------25bitti
TURKUAZ--------------------------------25bıttı
GÖKCEM----------------------------10bıttı
EZGIM----------------------------------13bitti

yelızım kusurabakma cnm dalgınlıgıma gelmıs derınım tamamlamıs sagolsun
ebrarım gelmıs cnm önemlı degıl msjım amacına ulasmıs ya cok sevındım agzına saglık okumussunolumunekankayizsmile
kızlar ben kacar aksam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…