Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sende sagol turkuazım öpüyom canımŞeniz

derdanurcum bu bi gelip bi gelmeme durumu düşündürüyo beni canım..tam olarak adet olamadın sende benim gibi..bak benim kesildi 1 hafta sürmedi sanırım 5 gün falan leke oldu...inşallah hayıra çıkar bunlar canım.Şeniz

yelizim çıktın mı kuşum?

ezgim dua edicez Allah kısmet ederse..evet kimin duası kabul olur bilinmez ama belkide hepimizinki birlik oldugunda kuvvetli oluyodur canım...rabbim kabul eylesin inşallah okunan dualarımızı.

kızlar kaçtım bu defa çamaşırda bitiyo onu çıkarıp asayım çıkıyorum hoşçakalın...

ezgiicm senin adına sevindim canım en azından filmlerde yokmuş bişey oda iyi çıkar inşallah rabbim büüyk herekzi anne yaapr işallah

bende izlerim yarın doktor kötü bişey söylemezse söylersede ağlya ağlaya izlerim napalım artık

sagol canımm benımm ınsallh ıyı cıkarr... sendemı dr a gıdecen balımmm haydr..

inşallah canım Rabbım kabul eylesınn gule gule sana kolay gelsınn balımm

geldim kızlar evet derincim beide düşündürüo bu durum ama yarın işallah son bulcak
ezgim evet bende doktora gidicem eşim izizn alabilirse
sevtun hoşgeldin canım

benide işim var ama zanım öle bi sıkkınki yapasım gelmiyo akşam artık daha yemekte yapmadım of ki ne off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…