Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy ne güzel olur ama bilmemeki kısmet ya kışın ocaktaydı heralde hatırlamıyorum bi kez daha böğle oldum doktora gitmeden oldum sonra gittim olur bazen dedi ama ozaman lekelenmem yoktu

allah kolaylıgını veriyo yemin ederim bebegim allaha emanet kimse gelmiyo artık arkadaşımdan hariç işimi yapan yok yani bir işe başlayınca allahım mercimegim sana emanet diyorum ne yapayım bacım ya kaynanam bir işin olunca ara gelirim diyo ne çagırıcam iş belli ediyo zaten ara sıra bir dolansa beni ne olurdu demiohaoldumsmile

anam geliyom hemen en sevdiğim şey zeytinyğlı fasulye bide dondurma gerçi eşim dondurmayı yasakladı ben rejimdeğim güya

aman sıkma canını güzelim benim rabbim tutucak onu orda o ömür vericek sen yap işini yavaş yavaş dileirm mevlam ömür veriri onlarda sever bide doğunca boşver sana rabbim kısmte etmiş demekki bi bildiği var

ben kiloluyum biraz evlenmeden önce bayağı zayıftım ama şimdi sıkıntıdan uyudum çok şimdi bıraktım verdim biraz ama var yinede sen nasıl verdin

inanırmısın ondan kimseye minnetim yok ilerde başıma kakış ederler demi eşimden allah razı olsun çok yardımcı oluyo banaŞeniz

ben spor yapamıyorum ama yürüyüş yapıyorum akşamları eşimle aç kalamıyorum çünkü tansiyonum düşüyo et tavuk ve balıkta yemiyorum işte bu yüzden bünyem zayıf

kapalıyım canım

benim gibi yani babacıgımın senesi var 13 de canım tespih çekiyom ben sende yardım etmek istermisin bana burdaki arkadaslar çekicek la ilahe illallah diceksin imameye gelimce muhammeden resulallah diceksin okumak istermisin 500 tespihi 140 kere okumam lazım 12 temmusa kadar bir sürüde dua okuyom yetiştiremem diye korkuyorum bacım ya
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…