Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar misafirlerim gitti.şu an çok moralim bozuk.biraz önce ağladım hatta,eşim teselli etti.hala adet olmadım.bugün 39.gün.sonunda hayal kırıklığı olcaksa niye gecikiyorumki??isyan değil bu ama içimden öyle demek geliyo işte..moralim çok bozuk,ağlıyorumm

beni hepiniz biliyosunuz kızlar.hani şimdiye kadar günüde,saatinde adet olurdum,aksi gibi korunmayı bıraktım gecikiyorum 4 aydır.şmdi yine geciktim.en son 30 mayısta adet gördüm,hala olmadım işte.hem ümitlenmeyim diyorum ama elde değil biliyosunuz.

kız gidip bi test yapsana,bak alcam elime merdaneyi haklava:sana yarım saat,git yakın eczaneden test alıpta gel bakim

bide yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra falan doktora gitmiştim,ultrasonla baktı,bişey çıkmadı kardelenim yaa,,yumurtalar duruyo dedi.bende zaten 1 hafta sonra falan adet olurum demiştim ama olmadı daha..

bide yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra falan doktora gitmiştim,ultrasonla baktı,bişey çıkmadı kardelenim yaa,,yumurtalar duruyo dedi.bende zaten 1 hafta sonra falan adet olurum demiştim ama olmadı daha..

öyle hemen görünmüyo canım o,sen git,böyle tedirgin olcana,en azından tek çizgi diye bilirsin,ya bişey varsada dikkat etmen gerekirse,bide bu yönden düşün,gecikme olanlara,rahim gebeliğe hazırlıyo kendini derler genelde,kocakarı lafı mı bilmem ama.hadi,gidip alıyosun testi,pc başında bekliyom bak,beni oraya getirme.Çok üzgünüm çoook

bir kaç gün daha geçsin,söz alcam senin için.aslında kocakarı lafları hep doğru biliyomusun,ne varsa eskilerde var zaten.ama benim kendimden umudum yok.sen nasılsın canım bu arada?doktor kontrolün ne zaman??

aminnnn inşaallahhhhhh,Allah kabul etsinnn

bu arada herkesler günaydınlarrrrrrrrr

kızzzzzz kardelen nereye kaçtın hemen,anlat bakıyım nasıl öğrendinn?
çatladım meraktan hee birde özel değilse eşine nasıl söyledin cnm ben çok merak ederim sürpriz yapanlara da çok özenirim ya Allah bizlere de yaşatsın o günleri...

kardelenimmmm çokk sevndimm canımmm benim rabbimm kucagına almaya nasip etsn saglıkla sıhhatle canımmm senden sonra sıra ezgide gibi geliyo bana canımm bu gece rüyamda hep ezgi dedilerr inşallahh rabbimm vversin hepimizee

anlatim canım,aslında günüm kötü başlamıştı,biliyosunuz zaten,kanamam var cumartesiden beri,dr un istirahat et dediği ay,hiç istirhat edemedim,belkide ondandır.neyse,sabah sağlık ocağına gittim test için,pztesi,ama labaratuvar yokmuş o günübi sorun varmış galiba,bende doğum hastanesine gittim,yanımada parada almamıştım,nufus cüzdanımıda,akıllı karıyım ya,çanta taşımak ağır geliyo bana,sadece gidiş dönüş param vardı yanımda ve doğuma geçince dönüş paramda kalmadı,kntrümde yok,yada kuruşum,kimseyide arayamıyorum,zaten eşime söylemedim,sürpriz yapcam.gittimki hastaneye,devletin her işi çok düzgün ya,nufus cüzdanım olmadan kayıt açmıyolar,diyorum tc mi biliyorum,girerseniz orda zaten görürsünüz sisteme kayıtlıyım,yok,kralı gelse kaydetmezmiş adam,bunu diyende şöför kadrosundan biri,kesinlikle küçümsemiyorum ama madem her şey prosedüre uygun olcak,neden tıbbi sekreter yerinde şöför var işlem için?danışmaya sordum,müdür yardımcısına gittik beraber,ama beni bi ağlama aldı ki,sormayın,sinirlerim boşaldı,danışmanda şaşırdı,adam peçete bile getirdi,abla ağlama diyo,ben diyorum kanmam var,eve gidip gelemem,yapoın şu işlemi,yaptıracağım bir test,yok,ya benim yerime gelen başkası olursaymış,biri birinin yerine her türlü işlemi yaptırabilirmiş cüzdan olmadan,benim ben olduğumu ancak cüzdanla bilebilirlermiş.neyse çok uzatıyorum ama devam edim anlatmaya,başhekimliğe gittim,rica edicem,yürüğmemem gerek,içime doğdu sanki,yardımcısına anlattım,oda hasta haklarına gönderdi beni,ordada biraz mücadeleyle kaydım yapıldı,ama ben tabiki bi ora bi ora gene yürümüş oldum.kanı verdim eve geldim,kendi dr umdanda randevu aldım,adetimin üçüncü günü ya,tekrar tedviye devam etcez.neyse testi almaya gittim öğleden sonra,ne görim,hastane kapanmış,saat dörde on var halbuki,kadına rica ediyorum,pc yi açamam diyo,Allahım hep mi terslik olur,yalvardım,anlattım,açtı kadın pc yi,bi değişik gene baktı teste,sandım ki negatif,sordum,dr un söylicek sana sonucu dedi,bi elime aldım kiiiii 21.1 ay nasıl heyecanla ama ben hamileyim ya dedim,değerin biraz düşük geldi dedi,tabi bilmiyo daha adet günüme var normal tarihimden erken yaptırdım testi.kendi dr umda ultrasonda baktı,rahmin kalınlaşmış,kesede oluşmaya başlamış gibi dedi,kanamam olduğu içinde progestan ve istirahat verdi,yatıyorum bilfiil.cumaya belli olcak inş.dua edin.çok uzun yazdım ama kusura bakmayın artık,o kadarcık olsun,canım sıkılıyo çünkü,anlayışla karşılıcanızı biliyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…