Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canımm yaaa nasıl oldumm biliyonnmuuu çok güzel bişey ya duygulandım kızzz rabbim kucagına almayı nasip etsinnn inşallah bütün gün yat yapma iş güçç kendine ve bebişine bak sadece

her keze selam kardelen nasılsın bugun
daha iyiyim didgokcum,sağolasın,seninde sonuçlarını alcaz inş,haftasonunahatırladığım kadarıyla geçen hafta yaptın çatlatmayı,bu hafta öğrencen inş güzel sonucu.

canımm yaaa nasıl oldumm biliyonnmuuu çok güzel bişey ya duygulandım kızzz rabbim kucagına almayı nasip etsinnn inşallah bütün gün yat yapma iş güçç kendine ve bebişine bak sadece

bakabildiğim kadar bakıyorum canım,sağolasın,rabbim herkeze eşine sürpriz yapmayı nasib etsin,bebişlerine kavuştursun,banada inş.opuyorumnanaktan

haklısın azracımda korkuyorum test almaya.daha çok ağlıyom bu sefer.bıktım tek çizgi görmekten.kardelenim hiç hamilelik belirtisi yaşadınmı???

benim 10 gün geçti ama hiçbir belirtim yok.ne adet,ne hamilelik.öyle boş boş yaşıyorum iişte.sen kendinde farkedebildin mi hiç??

günydınn canımm nasılsınnn

iyiyim cnm sağol sen nasılsın

ay cnm ya çok duygulandım he kurban olduğum Allah inş bizede yaşatır bu anları,keşke bu ay bende hamiş olsam eşimin doğum günü hediyesi olurdu ne güzel:)
önceki sayfaya bakmadım hemen geçmişe bakıp geliyorum

inşallah hayırlı haberini duyarız didgokcum.Allah muradımızı versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kardelennim belirti varmı kız??hiç hissedemedin dimi??bilmiyorumki insan hamile olunca hissediyomu,anlıyomu,belirti oluyomu??

bana dr.iğne yapıldaktan öncesinde ve sonrasında birlikte olduk zaten ama o bana adet gunun geçtiğinde test yap dedi

ay bazı drlar niye bu kadar vurdumduymaz oluyo acaba,illa sorup öğrtencen bişeyleriş,sanki bilmemizi istemiyolar.sen yaptır canım,git bi sağlık kuruluşuna,kanda baktır.

ayyyy cnm ya güne çok stresli başlamışsın ama haberin muhteşem olmuşş,Allah ıslah etsin onları da ne diyim kendilerini ne sanıyorlarsa başkalarına sıra gelince yaparlar bizede hep böyle denk geliyor sinir insanlar
neyse sonuç güzel biz ona bakalım dimi sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…