aminnnn inşaallahhhhhh,Allah kabul etsinnn
bu arada herkesler günaydınlarrrrrrrrr
kardelenimmmm çokk sevndimm canımmm benim rabbimm kucagına almaya nasip etsn saglıkla sıhhatle canımmm senden sonra sıra ezgide gibi geliyo bana canımm bu gece rüyamda hep ezgi dedilerr inşallahh rabbimm vversin hepimizee
canım KARDELENİM YAAAA!!!KEŞKE O AN YANINDA OLABİLSEYDİM CANIM HEMŞERİM.HASTANEYİ AYAĞA KALDIRIRDIM.SEKRETERLER KONUSUNDA ÇOK HAKLISIN BU ARADA.DOĞUMDA TAA BULVARDA.AYSIN HANIM MEYDANDA,DOĞUM BULVARDA.SANA HEP EZİYET OLMUŞ AMA SONUNDA DEĞMİŞ BAKSANA:))))
canım senin neden olmuyordu unutttum kusura bakma ne yaptın tedavimi oldun canım sakın iş güç bişey yapma canım yat bol bol dinlenn tadını çıkar bitanem allah ikinizide korusun
Senİn ne kadar zaman olmuŞtu kardelenİm bebek İsteyelİ.ayyy Çok sevİndİm yaa,,hep bÖyle haberler versek bİrbİrİmİze.darısı hepİmİze..bende en son 30 mayısta adet oldum,sence normalde ne zaman olmam gerekİr??tam olarak kaÇ gÜn gecİkmİŞ olabİlİrİm.bugÜn 7 temmuz.
kardelenim sende de benim gibi gecikmeler oldumu hiç??korunmayı bıraktıktan sonra yani.hatırlıyomusun??
kız ne sabırlısın,ben dayanamazdım bu kadar.delisin valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?