Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sağol canım,rabbim isteyen herkeze versin inş.

canım KARDELENıM YAAAA!!!KEŞKE O AN YANINDA OLABıLSEYDıM CANIM HEMŞERıM.HASTANEYı AYAĞA KALDIRIRDIM.SEKRETERLER KONUSUNDA ÇOK HAKLISIN BU ARADA.DOĞUMDA TAA BULVARDA.AYSIN HANIM MEYDANDA,DOĞUM BULVARDA.SANA HEP EZıYET OLMUŞ AMA SONUNDA DEĞMıŞ BAKSANA:))))

canım senin neden olmuyordu unutttum kusura bakma ne yaptın tedavimi oldun canım sakın iş güç bişey yapma canım yat bol bol dinlenn tadını çıkar bitanem allah ikinizide korusun

aysın hanım şimdi atasamda,şehrin öteki ucu,neyse eve gelince artık dolmuşla gittim,akıllanıp,çantayıda aldım yanıma,sağolasın canım,bende yanımda biri olsun isterdim ama teste gittiğimi kimseye söylemem ben,negatif çıkınca yanımdaki benden fazla üzülüyo,bana yansıtmamaya çalışıyo,daha kötü oluyorum,zaten alışmışım ben,küçüklükten beri hep tek başıma uğraşırım dertlerle.

Senın ne kadar zaman olmuŞtu kardelenım bebek ısteyelı.ayyy Çok sevındım yaa,,hep bÖyle haberler versek bırbırımıze.darısı hepımıze..bende en son 30 mayısta adet oldum,sence normalde ne zaman olmam gerekır??tam olarak kaÇ gÜn gecıkmıŞ olabılırım.bugÜn 7 temmuz.

canım senin neden olmuyordu unutttum kusura bakma ne yaptın tedavimi oldun canım sakın iş güç bişey yapma canım yat bol bol dinlenn tadını çıkar bitanem allah ikinizide korusun

ben çok düzenli adet görüyorum 11 yaşımdan beridir ama kaliteli yumurtlamıyomuşum,bu ay iğne tedavim vardı,kızlar bilirler.

ayy evet atasam taa şehrin bir ucu yaa!!derebahçemiydi neydi orası.çok haklısın.sabah ben ağladımya,eşimin gözleri dolu dolu oldu.sarıldı bana,o zaman daha çok ağladım tabii..

ya sana diyom sana,gidişp test al,bak yatakta üzme beni,kız ne bilirim sen normalde kaç günde oluyon,benim adetimle hesaplarsak 10 gün geçmiş oluyo,ama herkezin adeti bir değil ki.geriliyorum bak.

kardelenim.bende 13 yaşımdan beri çok düzenli adet görüyorum.dedimya hep gününde,saatinde olurum nerdeyse.ama son 4 aydır böyle gecikmeler yaşıyorum.henüz tedaviye geçmedik.4 ay önceki hormon tahlillrim temizdi.işte dedimya sana haziranın ortasında doktora gittim,ultrasonda bişey görmedi.temiz dedi,yumurtalar duruyo dedi.1 haftaya adet olursun dedi, ama gördüğün gibi bekliyorum işte.

aman aman sakın gerilme bak.bol bol dinlen nolur.iş güç yapma sakın,bırak ev pislensin.bebişten kıymetlimi.benimde temizlik yapmam lazım ama moralim bozukya,içimden gelmiyo.sizle konuşmak daha iyi.

kardelenim sende de benim gibi gecikmeler oldumu hiç??korunmayı bıraktıktan sonra yani.hatırlıyomusun??

şimdi eşime nasıl söylediğimi anlatim.
ben tam ultrasona girerken aradı,birazdan ara diye kapattım,sonrada meydanda buluşalım dedim,buluştuk ama ağzım kulaklarımda,soruyo,yok bişey,senden habersiz gezmedeydim ya,yakalandım diyorum,halbuki ben her zaman habersiz gezmede olurum kız.dolaşalım biraz dedi,yok kanamam var dedim,eczaneye bile beraber gittik ama anlamadı garibim ne ilacı aldığımı,hatta eczacı kulağıma sordu,çok tatlı bi bayan,ona söylerken bile anlamamış.hadi eve gidelim diyorum,ne var evde diyo,bende misafir gelcek dedim,kim gelcek,gelir birileri diyorum,zorla çeke çeke eve getirdim,sonra hadi misafire yemek hazırlayalım dedim,evide temizlemişim,cillop gibi olunca adam gerçekten misafir bekliyo,sonra dedim,bizim misafir biraz gecikcekmiş,evde minik bi emziğim vardı,önceden hep sürpriz yapmak istediğim için almıştım,dedim ki,bizim misafire yemek yapmaya gerek yok zaten,ona bu lazım,adam şokkkk geçirdi tabiki,beklemiyodu,bi sevindiki,gerisini söylememe gerek yok,sevgi cümleleri falan işte.

kardelenim sende de benim gibi gecikmeler oldumu hiç??korunmayı bıraktıktan sonra yani.hatırlıyomusun??

ben hiç korunmadım ki,zaten 29 bitiyodu evlendiğimde,korunmak istemedim hgiç,sadece ilaçlardan dolayı kist oluşunca yasmin kullandım mecburen,onlardan sonra şaştı adetlerim,bende gecikme pek olmazda,erken olurum bende,en fazlada iki gün geçer

bende öyle.normalde gecikmem olmazdı.hatta erken bile olduğum olurdu.aynıyız bu konuda.bende soğan suyu kürü yapmıştım.sonra adetim bitti,bitince tatile çıktık.tabi orda çalışmalar sürdü,doktorada hemen tatil dönüşü gitmiştim zaten.folik asit içiyodumya,devam etcekmiyim diye.o da 2 kutu içtin,şuan daha içme dedi.ultrasonla baktı işte o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…