inşallah azracığım inşallah ilk seferde tutar canımm
hoşgeldinn canımmmm allah razı olsunn canımm rabbimm tez zamanda muradınızı versin inşallahh canım sırada benden önce bekleyen varsa ona okuyalım sırasını almış olmayayım gönlünü kırmayayım canım eyer sırada biri yoksa bana okuyalım canım
esilacım hoşgeldin...bugün konuşmuştuk canım..ezgi arkadasımızınki bitsin digerine geçince sanada pay edicez canım..ugra sık sık.
derin olur azraya okuyalım bencedekaydirigubbakcemile5
hoşbuldum cnm tamam ozmn beklıyorum ...
ah be canımm nerde birikimm yaparsakta borçla yapacaz onun için diyorum iyi bi yerde olsun çünkü birdaha yaptırma lüksüm yok canım rabbim inşallah yüzümüze gülerde yaptırırsakta tutsa inşallah
hoşbuldum cnm tamam ozmn beklıyorum ...
esila yarın ezgi arkadaşımızınki bitecek cuma günü başlanacak listyi yaparken senide ekleriz cnm
bu arada hoşgeldin esila
derinim içiyorum kuuzum şu anda sağol tatlım
canım görümcemin maddi durumuda cok iyi deyil ama bu ugurda birikim yaptıburaya gitti üçüzlerte hamile kaldı ama kalp atışı olmadı bebeklerin düşük yaptı
şimdi ranmazandan sonra tekrar başlıyo tedaviye ona da şmdi 2 bebek koyucakalarmış
onların sorun erkek te sorun vardı canım bizim gibi
şimdi halit beyin ilk görüşme bedava muyne ücretiş 200tl
o senin takibini yapıyo sonra yumurta toplama işni transveri umut tüp bebekbte yapıyolar
sen detayları gidip konuşursun canım dahaiyi anlarsın karşılıklı konuşunca
benıde ekleyın ozmn listeye ben cuma gunu başalrım yazrsınız kaçtane okumam gerkse inşlh tabi rengli olmAsSAm ... bende biliyormusunuz bılmıyorum ama klomen kullndım bu ay beklıyorum inşlh gönlümdekını rabbım hakkımdan hayırlı kılar ve bebegımı kucagımı almaya nasıp edr tum isteyenleredetabii
evet tatlım kimse kırılmaz sanırsam.derin zaten 2 günde bi okuyoruz ya cabuk sıra geliyo herkese
benıde ekleyın ozmn listeye ben cuma gunu başalrım yazrsınız kaçtane okumam gerkse inşlh tabi rengli olmAsSAm ... bende biliyormusunuz bılmıyorum ama klomen kullndım bu ay beklıyorum inşlh gönlümdekını rabbım hakkımdan hayırlı kılar ve bebegımı kucagımı almaya nasıp edr tum isteyenleredetabii
ANLADIM CANIMM ÇOKK SAOLL MUAYNE ÜCRETİ ÖNEMLİ DEYİL CANIMM İNŞŞALAHH OLURR bebişlere üzüldüm canımm şimdiki yaptıracagı inşallah tutarda rabbim tamamına erdirip kucana almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?