Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım bildigim kadarıyla sıraya koydugumuz birisi yok...okuruz büyük ihtimalle...samyeline mi demişti ebuş yoksa? ay bi konuşalım da kızlarla ben kendi başıma iş yapmış olmayım..aman zaten 2 günde okunuyor yaa herkesin sırası gelecek nasılsa.

esila yarın ezgi arkadaşımızınki bitecek cuma günü başlanacak listyi yaparken senide ekleriz cnm

bu arada hoşgeldin esila

derinim içiyorum kuuzum şu anda sağol tatlım

ah be canımm nerde birikimm yaparsakta borçla yapacaz onun için diyorum iyi bi yerde olsun çünkü birdaha yaptırma lüksüm yok canım rabbim inşallah yüzümüze gülerde yaptırırsakta tutsa inşallah

İNŞALLAH azra ilk seferde tutar İNŞALLAH

SEN İNTERNETTE ARAŞTIR CANIM ZATEN BURDA DA COK YAPTIRAN VAR KULÜPTE TÜP BEBEK BÖLMÜNE GİR ORDA BULURSUN COK ARAŞTIR CANIM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

ya bide yanlış anlaşılmasın kızlarr biz kızlarla şey düşünmüştük bide,en çok bekleyenlere öncülük tanıyoruz duada...

esila yarın ezgi arkadaşımızınki bitecek cuma günü başlanacak listyi yaparken senide ekleriz cnm

bu arada hoşgeldin esila

derinim içiyorum kuuzum şu anda sağol tatlım

benıde ekleyın ozmn listeye ben cuma gunu başalrım yazrsınız kaçtane okumam gerkse inşlh tabi rengli olmAsSAm ... bende biliyormusunuz bılmıyorum ama klomen kullndım bu ay beklıyorum inşlh gönlümdekını rabbım hakkımdan hayırlı kılar ve bebegımı kucagımı almaya nasıp edr tum isteyenlerede tabii

ANLADIM CANIMM ÇOKK SAOLL MUAYNE ÜCRETİ ÖNEMLİ DEYİL CANIMM İNŞŞALAHH OLURR bebişlere üzüldüm canımm şimdiki yaptıracagı inşallah tutarda rabbim tamamına erdirip kucana almayı nasip eder

azra canım hastaneye karar vermekte çok zor gerçektenn istanbuldayız heryer hastane ama bizim neresi hayırlı karar veremiyo insann

EZGİ için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30bitti
derın--------------------------------------22
derdanur-------------------------------25bitti
samyelım-------------------------------15bitti
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------31bitti
EBRAR----------------------------------25
AZRA--------------------------------------50 bitti
TURKUAZ--------------------------------25
GÖKCEM----------------------------10bitti
NURUN..............................10 bitti + 10 okunacak
EZGİ-----------------------------------10 bitti
aleyna------------------------------------25bitti

KISLAR PERŞEMBE GECESİ BİTİRELİM

amin inşallah esila

derinim aleynanın dediği gibi ztn 2 günde bitiyo

ama hafta sonu misaifir sayımda artış olacak ben biraz az alayım canlarım kusura bakmayın ne olurr pazartesi tekrardan normale dönebilirimm inşallah

hoşgeldin canım aminnn rabbim gönlündkini versin inşallah

derin zaten 2 günde bi okuyoruz ya cabuk sıra geliyo herkese
evet tatlım kimse kırılmaz sanırsam.

esilacım cuma günü ugra canım dua için...kaç okudugunu bildirirsin yada pay ederiz kaç düşüyosa onu okursun canım..sayı ne eksik ne fazla olmaması gerek çünkü.

bu arada inşallah klomen işe yaramıştır cnm.

ANLADIM CANIMM ÇOKK SAOLL MUAYNE ÜCRETİ ÖNEMLİ DEYİL CANIMM İNŞŞALAHH OLURR bebişlere üzüldüm canımm şimdiki yaptıracagı inşallah tutarda rabbim tamamına erdirip kucana almayı nasip eder

amin canım oda cok üzüldü ama yapılacak bişe yok canım taktiri ilahi

İNŞALLAH yardımım olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…