Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azra sen hiç bu umut tüp bebek merkezinden halit beye gittinmi canım ilk görüşme ücretsiz bi onla görşsen

hiç gitmedim canım alman hastanesindeki tüm doktorlara gittim özel saglık sigortam var fazla para ödemiyorum muayenede almandakilerin hepsine gittim hepsi tüp bebek diyor onun dışında nşantaşında bi doktor vardı anne ogul bunlar bi gün tel açtım telde anlattım gelin dedi görüşelim olur tabi neden olmasın normall yolla ayy ben bi uçtum havalara eşim dedi ama bak ümitlenme dedi gidecem gittim aldım havamı geldimm aglayarakk okadar ümit verici konutukii bnle telde canımm bu senin dedgin yere hiç gitmedim süleymaniye dogum evinin eski başhekimi şimdi burda haznedarda bi hastanede suha bey gecen onla görüştüm telde dedi gel görüşelim sgk anlaşmalı raporunu çıkar ilaçlarını sgk dan karşılarsın 2bin tl hastane parası dedi bide tahliller yaparız burda tüp bebegi dedi bu dedigin nerde umut tüp bebek canım orayada giderim sorun deyil varmı anlaşması acaba sgk le

görümcemde oraya tüp bebek yaptırdı üçüzlere hamile kaldı

o cok memnun ordan hele halit beyden

umut tüp bebek karşıda halit beyde nişantaşında intenetten araştır istersen görümcemdende adresi tam alırım bende gittim yanına ama arabayla olunca tam anlıyamadım

canım sen bu parayı harıcan nerde olsa iyi biryerde harca

anlaşmasıda var sgortayla rapor cıkarıyosun onlar sana yardımcı oluyolar

azra sen,in yaşında tam gec kalmadan git canım sgortadan yararlan sakın ihmal etme

senin bi karın var sana 2 tane bebk koyucaklar ordan şanslısınn kızzzzzzzz

ihmal etme canım birikiminiz varsa hiç durma derim

tamam canım araştırayım ben onu olmassa bi randevu alıp giderim sigorta geçiyorsa iyi görümcnin sorunu neydi canım ne kadardır olmuyordu bebişi allah bagışlasın bebişlerini allahım analı babalı büyümelerini nasip etsin güzel yazılar yazsın inşallah rabbim

geldim canlarrrrr...sizi hayla burda bulduguma sevindim..ya bi filme takıldım eşimde pc de oturuyodu.gelemedim hemen.

kızlar yaa siz ne dersiniz bilmem ama ben ezgimden sonra azracıgıma okuyalım diyorum?

azra sen,in yaşında tam gec kalmadan git canım sgortadan yararlan sakın ihmal etme

senin bi karın var sana 2 tane bebk koyucaklar ordan şanslısınn kızzzzzzzz

ihmal etme canım birikiminiz varsa hiç durma derim

ah be canımm nerde birikimm yaparsakta borçla yapacaz onun için diyorum iyi bi yerde olsun çünkü birdaha yaptırma lüksüm yok canım rabbim inşallah yüzümüze gülerde yaptırırsakta tutsa inşallah

geldim canlarrrrr...sizi hayla burda bulduguma sevindim..ya bi filme takıldım eşimde pc de oturuyodu.gelemedim hemen.

kızlar yaa siz ne dersiniz bilmem ama ben ezgimden sonra azracıgıma okuyalım diyorum?

hoşgeldinn canımmmm allah razı olsunn canımm rabbimm tez zamanda muradınızı versin inşallahh canım sırada benden önce bekleyen varsa ona okuyalım sırasını almış olmayayım gönlünü kırmayayım canım eyer sırada biri yoksa bana okuyalım canım

canım görümcemin maddi durumuda cok iyi deyil ama bu ugurda birikim yaptıburaya gitti üçüzlerte hamile kaldı ama kalp atışı olmadı bebeklerin düşük yaptı

şimdi ranmazandan sonra tekrar başlıyo tedaviye ona da şmdi 2 bebek koyucakalarmış

onların sorun erkek te sorun vardı canım bizim gibi

şimdi halit beyin ilk görüşme bedava muyne ücretiş 200tl

o senin takibini yapıyo sonra yumurta toplama işni transveri umut tüp bebekbte yapıyolar

sen detayları gidip konuşursun canım dahaiyi anlarsın karşılıklı konuşunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…