- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ah ne kadar isterim bilsen ama ben progestandan uyuyom tatlım,ilacın öyle etkisi var.KARDELEN GİDİYONMU KIZ yine uykunmu geldi
kız ben sana diyim senin kızın olucak bak demedi deme içime öyle doguyo cok uyuyosun cünkü
kardelenim sana iyi geceler dileyim allah rahatlık versin tatlımm
azra sen hiç bu umut tüp bebek merkezinden halit beye gittinmi canım ilk görüşme ücretsiz bi onla görşsen
tamam aleyna azra siz sohbet ededurun ben hemen gelcem
tekrar iyi geceler kardelenimm opuyorumnanaktan
hadin ben gidimde öyle git,azracım,sanada rabbim şifa versin canım,tam anlayamdım,sabah daha dikkatli okicam,şimdi gözlerim şeşi beş görüyo.öpüyorum sizi.
hiç gitmedim canım alman hastanesindeki tüm doktorlara gittim özel saglık sigortam var fazla para ödemiyorum muayenede almandakilerin hepsine gittim hepsi tüp bebek diyor onun dışında nşantaşında bi doktor vardı anne ogul bunlar bi gün tel açtım telde anlattım gelin dedi görüşelim olur tabi neden olmasın normall yolla ayy ben bi uçtum havalara eşim dedi ama bak ümitlenme dedi gidecem gittim aldım havamı geldimm aglayarakk okadar ümit verici konutukii bnle telde canımm bu senin dedgin yere hiç gitmedim süleymaniye dogum evinin eski başhekimi şimdi burda haznedarda bi hastanede suha bey gecen onla görüştüm telde dedi gel görüşelim sgk anlaşmalı raporunu çıkar ilaçlarını sgk dan karşılarsın 2bin tl hastane parası dedi bide tahliller yaparız burda tüp bebegi dedi bu dedigin nerde umut tüp bebek canım orayada giderim sorun deyil varmı anlaşması acaba sgk le
görümcemde oraya tüp bebek yaptırdı üçüzlere hamile kaldı
o cok memnun ordan hele halit beyden
umut tüp bebek karşıda halit beyde nişantaşında intenetten araştır istersen görümcemdende adresi tam alırım bende gittim yanına ama arabayla olunca tam anlıyamadım
canım sen bu parayı harıcan nerde olsa iyi biryerde harca
anlaşmasıda var sgortayla rapor cıkarıyosun onlar sana yardımcı oluyolar
azra sen,in yaşında tam gec kalmadan git canım sgortadan yararlan sakın ihmal etme
senin bi karın var sana 2 tane bebk koyucaklar ordan şanslısınn kızzzzzzzz
ihmal etme canım birikiminiz varsa hiç durma derim
hoşgeldin canımm bende seni sordum az önce derinim çıktı mı diye
okuyalım canım azracığıma okuyalımm
hoşgeldin canımm bende seni sordum az önce derinim çıktı mı diye
okuyalım canım azracığıma okuyalımm
geldim canlarrrrr...sizi hayla burda bulduguma sevindim..ya bi filme takıldım eşimde pc de oturuyodu.gelemedim hemen.
kızlar yaa siz ne dersiniz bilmem ama ben ezgimden sonra azracıgıma okuyalım diyorum?
yeliz ayeter kürsi mi okycaksınız eger eksık varsa bende okuya bılırım katkım olmASINI isterim...
tamam canım araştırayım ben onu olmassa bi randevu alıp giderim sigorta geçiyorsa iyi görümcnin sorunu neydi canım ne kadardır olmuyordu bebişi allah bagışlasın bebişlerini allahım analı babalı büyümelerini nasip etsin güzel yazılar yazsın inşallah rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?