Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

olur tatlım kaç okuyabilirsen olsun ..ben çok da okuyabilirim boşum nasılsa...ezgininkini de özellikle okumadım sona bıraktım ki sayıda degişiklik falan olur eksiltme çogaltma yaparım diye.

sağol canım benim allah razı olsun 20 tane okurumm bende uyumadan önce okurumm ama bildirmeye vaktim olmaz belki beni direk okudu yazarsınızz

azra canım hastaneye karar vermekte çok zor gerçektenn istanbuldayız heryer hastane ama bizim neresi hayırlı karar veremiyo insann

yeliz gercekten cok zor karar vermek hastaneye

buraya görümcem gitti cok memnun kaldgı için önerdim azraya

ama kendi karar vercek karşılıklı görüşsün belki azra beyenmez

veren RABBİM RABBİM OL DERSE OLUCAK HERŞEY BAHANE ASLINDA İNŞALLAH RABBİM BU YOLDA UGRAŞAN HERKESİN CABALARININ KARŞILIGINI VERİR İNŞALLAH

inşallah işe yaRAmıştır :) tamm cuma gunu konuşuruz yıne ozmn

azra canım hastaneye karar vermekte çok zor gerçektenn istanbuldayız heryer hastane ama bizim neresi hayırlı karar veremiyo insann

evet canım kararsız kalıyor insan sende istanbuldasın sanırım ben bagcılar tarafındayım hastane çok oluncada kafası karışıyo insanın aslında hani bu işi yapan merkezlr çogaldıkça insan seçmekte zorlanıyor aleynanın dedigi yeri bi araştırcam canım bakalım bide orayla görüşeyim o ne dicek gerci diyecegi şey aynıda tüpleri baglatmadan şansım nekadarmış tüp bebekte onu ögrenecem bide ordaki doktara sorayım bakayım o engelde var çünküü

amin aleynamm
ben senin temiz kalbini biliyorum arkadaşımm yardımcı olmaya çalışıyosun ne güzell zaten bi kaç yerle görüşüp karar vermeli kesinlikle bazı hastanelere girince insanın kaçası geliyoo..

rabbim seninde kalbine göre versinn canım benimm

tamam yelizim 20 yazarız sana canım...yarın duayı yaptıgım gibi listeyi de yaparım azranın.

esliacım dedigin gibi cuma konuşuruz canım...

kızlar ben kaçıyorum..eşim bi film yakalamış izleyelim diyo.adamımı yanlız koymayım:))
bu arada progestan ilk günler kadar döndürmüyo başımı alıştı bünye sanırım.

hepinizi çokkk öpüyorum Allah rahatlık versin.

memnun kaldım aleyna ama işte bilemyiorum tüp bebek yaptıracak olursam nereyi tercih ederim fertijin güzel temiz biyer seval hanımda çok tatlı ama büyük bi hastane değil tüp bebek merkezi orasıı
aman benim yumoşlar gesin bakarız nereye yaptıracağımıza

evet canım herşey bahane rabbim baksın görsün duysun sesimizi ol desin inşallahhhhhhhhhh hepimizeeee

yeliz cok met ediyolar o dr televizyonda cıkıyo görüyorum onuda cok met ediyolar

küçük bi yer mi canım

seval hanımın muayhanesi ne kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…