Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

zeynepcim seninde duan kabul olsun canım,ellerine sağlık,güzel bi dua paylaşmışsın

sağolun kıslar rica ederim
hepinizi çok seviyorum Şeniz

slm kızlar hayırlı kandiller hemen yazıp çıkıcam işim biraz var ben gittim doktora iyi değil benden haberler eşimde varikosel çıktı ve ameliyat olucak banada iltihap var ve süt hormonun yüksek dedi birsürü ilaç verdi bakalım Allahtan hayırlısı öptüm hepinizi dua edin noğlur

cnm bnm hayırlısı olsun,tedaviyle düzelir bu gibi sorunlar sakın kafana takma tamam mı?
stres tedavi süresini uzatır sadece başka bi işe yaramaz
Allah'a emanet ol cnm üzme kendini sakın

Yarab senin rızanla geçen bir ömür ve o ömür içinde özlediğimiz ,yolunu hasretle beklediğimiz salih evlatlar nasip et.bizim ve özlemini çeken cümlesinin duasını hayırla kabul et.Amin diyen diller hürmetine.en Sevgili'nin hürmetine..........

amin diyelim arkadaşım işşallah:Saruboceq:

sağol cnm bnm amin inşallah

cnm ya duruyorsa da ne demek,elbette duruyordur hadi sen git dinlen yat besle kendini bebişte büyüsün annesii
ay inş.turkuazım,dualarınızla büyicek inş.teyzeleeri
kandiliniz mübarek olsun rabbim bu günün hürmetine bütün dualarimizi kabul eylesin:Saruboceq:
amin canım,seninde kandilin mübarek olsun
kandiliniz mübarek olsunn canlarımm
seninde mübarek olsun canım,nerdesin altta görünmüyon
sağolun kıslar rica ederim
hepinizi çok seviyorum Şeniz
bisde seni seviyoz kız.

canım,geçmiş olsun ama hiç üzülme,varikoselin perhizi bittiği ay çok hamile kalan duydum ben,rabbim şifa versin.
bu arada bende ösledim ebrarı,yiter yaaa,gelsin artıkın:gitme:

selam kızlar nasılsınız hayırlı kandillerr hepinizin kandilini kutlarım ALLAHIM MÜBAREK GÜNDE BÜTÜN DıLEKLERıNıZı DUALARINIZ KABUL ETSıN YARBBıMMM

amin amin amin.

hoş geldinde pas veren yok bugünÇok üzgünüm çoook

niye kız,slm verdim ya,pas saymıyon mu selamı?

yok canım yanlış anladın beni senin için demedim deminden beri çırpınıyorum beni gören yok mafoldumben

sen hamilelikten birz alıngan oldun sanki,yazmıyolarsa sende yazmassın,niye üzüyon ki kendini,hem belki işleri vardır,bi yandan açık olup,bi yandan iş yapıyolardır,kötü tarafından düşünme,boşunada canını sıkma.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…