zeynepcim seninde duan kabul olsun canım,ellerine sağlık,güzel bi dua paylaşmışsın
aminnn amin inşaallah,öok güzel bi dua canım emeğine sağlık sağolasın
seninde kandilin mübarek olsun cnm
selam cnm,amin inş hayırlı kandiller sanada
selam cnm,hoşgeldin
canlarım ben duamı okudum listede düzeltirsiniz tamam mı
herkesin kandili mübarek olsun,Allah b mübarek günde ne dileğiniz varsa kabul etsin,hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
slm kızlar hayırlı kandiller hemen yazıp çıkıcam işim biraz var ben gittim doktora iyi değil benden haberler eşimde varikosel çıktı ve ameliyat olucak banada iltihap var ve süt hormonun yüksek dedi birsürü ilaç verdi bakalım Allahtan hayırlısı öptüm hepinizi dua edin noğlur
slm,ben geldim
Yarab senin rızanla geçen bir ömür ve o ömür içinde özlediğimiz ,yolunu hasretle beklediğimiz salih evlatlar nasip et.bizim ve özlemini çeken cümlesinin duasını hayırla kabul et.Amin diyen diller hürmetine.en Sevgili'nin hürmetine..........
ay inş.turkuazım,dualarınızla büyicek inş.teyzeleerisağol cnm bnm amin inşallah
cnm ya duruyorsa da ne demek,elbette duruyordur hadi sen git dinlen yat besle kendini bebişte büyüsün annesii
amin canım,seninde kandilin mübarek olsunkandiliniz mübarek olsun rabbim bu günün hürmetine bütün dualarimizi kabul eylesin:Saruboceq:
seninde mübarek olsun canım,nerdesin altta görünmüyonkandiliniz mübarek olsunn canlarımm
bisde seni seviyoz kız.sağolun kıslar rica ederim
hepinizi çok seviyorum Şeniz
slm kızlar hayırlı kandiller hemen yazıp çıkıcam işim biraz var ben gittim doktora iyi değil benden haberler eşimde varikosel çıktı ve ameliyat olucak banada iltihap var ve süt hormonun yüksek dedi birsürü ilaç verdi bakalım Allahtan hayırlısı öptüm hepinizi dua edin noğlur
yarab senin rızanla geçen bir ömür ve o ömür içinde özlediğimiz ,yolunu hasretle beklediğimiz salih evlatlar nasip et.bizim ve özlemini çeken cümlesinin duasını hayırla kabul et.amin diyen diller hürmetine.en sevgili'nin hürmetine..........
Yarab senin rızanla geçen bir ömür ve o ömür içinde özlediğimiz ,yolunu hasretle beklediğimiz salih evlatlar nasip et.bizim ve özlemini çeken cümlesinin duasını hayırla kabul et.Amin diyen diller hürmetine.en Sevgili'nin hürmetine..........
hoş geldinde pas veren yok bugünÇok üzgünüm çoook
selam kızlar nasılsınız hayırlı kandillerr hepinizin kandilini kutlarım ALLAHIM MÜBAREK GÜNDE BÜTÜN DİLEKLERİNİZİ DUALARINIZ KABUL ETSİN YARBBİMMM
amin amin amin.
niye kız,slm verdim ya,pas saymıyon mu selamı?
yok canım yanlış anladın beni senin için demedim deminden beri çırpınıyorum beni gören yok mafoldumben
amin azracım,hayırlı kandiller sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?