Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelenim baktım kimse yoktu topikde bende diğer topike geçmiştim arada da mutfaktaki işlerime bakıyorum
ben gönüllüyüm yanına gelme konusunda tatlımm sen sıkılmaa canım benim az sık dişini

kardelenim baktım kimse yoktu topikde bende diğer topike geçmiştim arada da mutfaktaki işlerime bakıyorum
ben gönüllüyüm yanına gelme konusunda tatlımm sen sıkılmaa canım benim az sık dişini

keşke burda olsaydın:gitme:teyzemler var burda ama onlarında düğün telaşları var,ilgilenemiyolar benle,dün gelip yemek yaptılar genede,ama benim ağlayasım geliyo,canım sıkıldı artık.bi yanımda net,bi yanımda tlf.aramadığım kimsede kalmadı,yatmak çok sıkıcı bişeymiş,nooolur biri gelsin yanıma.

canım benim böle üzme kendini ne olurr bak yalnız değilsin bebeğin kanında
allah başka dert sıkıntı vermesin tatlım
ayy kıyamam sana

AMİN agzına saglık canım hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin

iyiyim canım ama yatmaktan sıkıldım,biri yanıma gelse keşke.:gitme:

canım benimm sabret geçecek bu günlerde üzme kendini tadını çıkart biliyorum tek insan yat yat sıkılıyo ama canım bide iyi yanını düşün rabim muradını verdi senle beraber nefes alıyor içinde bebişin için sık dişini canım vallaha yakınımda olsan koşar gelirdim canım istersen özelden nomu yazayım ara canım yada sen yaz ben arayayım canım konuşuruz rahatlarsın elimden şuan için başka bişey gelmiyor canım benim keşke yapabilecem bişey olsa senin için canım nolur stres yapma bak senin içinde bebişin içinde stres iyi deyil gülüm dayan biraz canım

sag ol canım allah razı olsun allahım kabul etsin şimdi tespih çekiyorum canım 12 yetiştirebilirsem me mutlu bana dün 4 saat kadar 500 tespihle çektim artık yatmıcam yetiştiricam canım :kedi:

canım bende almıştım baban için bu gn bitirecem haberin olsun canım 500lük tesbihi 4 sefer dönecem allahım kabul etsin

mrb kızlar,, ay bugün felaketti burası,, tekefonlar çalıyor bakamıyorum, çok kalabalıktı...
nasılsınız, iyi misizniz,, hepinizin kandili mübarek olsun...

selam tatlışlar ben geldim
KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN
RABBıM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSıN
BENıDE UNUTMAYIN BUGECE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…