Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:Saruboceq:
ben bu siteye yeni üye oldum beni ilk etkileyen senin mesajın oldu allah hayırlısıyla hepimizin isteğini kabul eder inşallah.. herkese selam arkadaşlar...yerimsenibenyerimseniben

makca cım,aramıza hoş geldin,biraz kendinden bahseder misin bi sonraki gelişinde,sen ne kadardır bebek bekliyosun,uygulanana tedaviler falan.

günaydık bebeler hayırlı kandilller canlarım dilerim rabbim bu mubarek günün suyu hürmetine bebekleri olan annelere saglık saatli eli ayagı düzgün dinine baglı imanlı allahını seven peygamberini seven anasına babasına saygılı evlatlar diliyorum bebgi olmayanlara dilerim rabbim tez zamanda versin eli ayagı saglıklı bebekler versinolumunekankayizsmile bu gün ibadet günü ne kadar dua edresen o kadar sevabı var namazları tespihleri bol bol çekelim arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun iyiki varsınız hayatımın bir parçasınınız sizi tanımaktan inanın çok mutlu oldum olumunekankayizsmile:kedi:

sevtun nbr cnm,ben sanasöyledim mi hatırlamıyorum ama baban için almıştım ya dua onları okudum ben hbrn olsun cnm

sag ol canım allah razı olsun allahım kabul etsin şimdi tespih çekiyorum canım 12 yetiştirebilirsem me mutlu bana dün 4 saat kadar 500 tespihle çektim artık yatmıcam yetiştiricam canım :kedi:

turkuaz bu arada sen nasılsın bacım hayırlı kandiller hepinize rabbim dualarımızı kabul eder işşallah:Şeniz
sağol cnm bnm amin inşallah

benim ki eğer hala duruyosa daha bir noktadır heralde,bilmiyorum ki.

cnm ya duruyorsa da ne demek,elbette duruyordur hadi sen git dinlen yat besle kendini bebişte büyüsün annesii

kandiliniz mübarek olsun rabbim bu günün hürmetine bütün dualarimizi kabul eylesin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…