hepinize iyi kandiller Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualaeımız kabul olur inşallah
hoşbuldum canım eşim geldi cıkmak zorunda kaldım kusura bakma canımas canım hoşgeldin nasılsın hayırlı kandiller canım
aleyna selam canım nasılsın
selam kızlar
keşke burda olsaydın:gitme:teyzemler var burda ama onlarında düğün telaşları var,ilgilenemiyolar benle,dün gelip yemek yaptılar genede,ama benim ağlayasım geliyo,canım sıkıldı artık.bi yanımda net,bi yanımda tlf.aramadığım kimsede kalmadı,yatmak çok sıkıcı bişeymiş,nooolur biri gelsin yanıma.
selam kızlar
sevtun ben okudum canım 1000 tane yazarsın canım
ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH
sag ol canım senide ekliyorum allah hepinizden razı olsun saat 2 den beri çekiyorum şimdi ara verdim varın siz düşünün kaç saat olmuş dahada çok var 12 temmusa nasıl yetişicek bilmiyorum vallahieyvahedigeldismilecanım bende almıştım baban için bu gn bitirecem haberin olsun canım 500lük tesbihi 4 sefer dönecem allahım kabul etsin
canımmm benımm cokk sagoll Allah razı olsunn Rabbım bu guzel gecenın hurmetıne kımsenın kucagını bos bırakmasınnn..DERİNİŞKOM ben yeni öğrendim banada ayetel kürsi yazdığınızı çok saolun şuanda dışardayım eve gider gitmez okuycam oyüzden bitti yazdım.allahım mübarek günün yüzü suyu hürmetine EZGİME tez vakitte hayırlı evlat versin inşallah .duamızın gücüne çok inanıyorum hepimiz tek tek hamiş kalıcaz inşallah .buarada ezgimden sonra kime okuncak bana biri mesaj atsan mümkünse zeynep tedaviye başladımı?onamı okusak yoksa transferdemi okuncak beni bilgilendirirsiniz arkadaşlar .nete giremiyorum şimdi köyden indim çarşıda fırsat buldum .
ben çıkıyorum tespihe devam artık sansa girebilirsem
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?