Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleykümselam canım gidiyon galiba

bütün kalbimle AMİN diyorum

kız çıkıyom,çok kötü oldum yazılara baka baka,gelebirsem birazdan uğrarım,birazda ibadete zaman ayıralım dimi.

evet aleynacım çıkıcam birazdan eşim gelene kadar takılıyım dedimdua edicem malum çok ihti,yacım var

kız çıkıyom,çok kötü oldum yazılara baka baka,gelebirsem birazdan uğrarım,birazda ibadete zaman ayıralım dimi.

evet canımmm bırazda ona zanmn ayırmak lazımm ben namaz kılamıyrmm ama hıc olmassa duu ederımm..kuran okursanız ve namaz kılarsanızz benıde unutmayınn kızlarrrr

kızlarrr çok çok özür dilerim geciktim yaaa...okuyan herkesten Allah razı olsun...
işten geldim hemen yapacaktım ama anahtarımı evde unutmuşum kapıda kaldım((
kocişi aradım geldi işyerinden 9 buçuktu eve girdim yemegi koydum.
biliyosunuz en sona bırakmıştım kendimi ben eksik fazla olur diye.
hemen şimdi okuyup duayı yapıyorum gidip abdest alayım 10 dk sonra buradayım canlar.

EZGı için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30BıTTı
derın--------------------------------------22bitti
derdanur-------------------------------25bitti
samyelım-------------------------------15bitti
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------31bitti
EBRAR----------------------------------25BıTTı
AZRA--------------------------------------50 bitti
TURKUAZ--------------------------------25 bitti
GÖKCEM----------------------------10BıTTı
NURUN..............................10 bitti + 10 BıTTı
EZGı-----------------------------------10 BıTTı
aleyna------------------------------------25BıTTı

Allah kabul etsin kızlar duayı alıp gleiyom hemen.
kusura bakma ezgicim aksilikler geldi başıma hep hemen yapamadım geldim ama sen gitmişsin..

Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim.

Allahım ezgi kardeşimize saglıklı sıhhatli,dinine düşkün,Allahımı eygamberimizi seven,anne babasına saygılı sevgili güzel evlatlar nasip et..bu mübarek gecede sana açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim...Amin.

KIZLAR KıMSELER YOK AMA OLSUN GELDıGıNıZDE AMıN DERSıNıZı ARTIK...
ALLAH KABUL ETSıN.yarında azranın listeyi yaparım..
kociş yemek bekliyo hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…