Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canımm burdayımm senı beklıyodumm olsun canım onemlı degıll kusurmu olr ugrastın yeterınce zaten Allah razı olsunn Rabbım kabul etsın ınsallhhhh bu kandıl gecesının hurmetinee

aminnn insallahh Rabbımm herseıyn hayırlısını nasıp etsınnn herkese...

aminnn ezgim aminn canım...valla hakkını helal et beklettim canım ya((

planım şuydu; işten çıkınca marketten princimi alayım dedim bide kırmızı mercimegimi..bi çorba pilav yapparım kuruyuda ateşe koyarım hemen olur 1 saatte o arada da ezgimin duayı yaparım dedim...
anamm markete gittim aldım dediklerimi..eve geldim kapıda kaldım elimde poşetlerle..kocişi aradım 20 dk sürmedi geldi...eve girdigim gibi yemekleri koyayım dedim oneeeeeeeakannehir şehriyem yok ve kociş şehriyesiz pilav yemez asla...nasılda unuttum almayı..en önemliside sakın gülme ama kuruya ve çorbaya koyacak soganımda yokmuş meger:çok üzgünüm: ay napacagımı şaşırdım yaaaa...bi yandan seni düşünüyom Allahım diyorum ne ayıp ettim kıza(( herneyse o zaman ikisinede sarmısak koyarım dedim:roflol:sarmısakla yaptım ..ama kuru yetişmedi sadece çorbayı ypabildim pilavda gümledi yani yapamadım..ve en son bombaa bi baktım ki tuz yokkkkk:roflol:ay sinirden napacagımı bilemedim yaaa...tabi bunlar olurken arada senin duayı okudum abdest alıp...yukarı çıktım dayımlardan tuz istedim :))) yedik yemegi geldim..sofra duruyor ve mutfagın halini görsen..inan ben bunları nasıl almayı unuttum hiç bilmiyorum bittigini biliyom hemde düşünboshayallersmileneyse başını agrıttım yani böyle canım..şimdi kaçıyom ben ortalıgı halledeyim temizliyim ve dua okuyam biraz..öptüm seni .Şeniz

AMıNN..
bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim muradını versin ezgimm
inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin canım

ohoo yelizim sen yemegi yaparken ne aksilikler oldu görsen..elim bişey tutmaz onu alıyom o düşüyo,elbeziyle tavayı tutayım diyom bezi yakıyodum elim yandı hafiften daha birsürü sacmalık...
ve en son bulaşıkları topladım çöpleri balkona çıkarayım sabah atarız dedim Allahımm tam aldım elime alttan bişeyler akıyo yumurta elimde kırılmıştı da onu dibe atmıştım o sızmış halıya gleiyodu nerdeyse ayyyyyyyyyyyyyyyyyakannehir yani arada da yumurtayı halletmişim düşün :roflol:

derincim görüşemedik ama kandilin mübarek olsun,biz ezginin duasına amin dedik ama tekrardan diyelim,rabbim niyetimize cvp versin inş.öpüyorum.
samyeli sanada hayırlı kandiller,bende çıkıyorum.

ay kıslar çok yoruldum ben yaa.demin işlerim bitti offf.belim agrıyo.yattım uzandım yatak odada 5 dk uyuklamışım hafiften...kalk derin dedim daha yasin okuyacann..kalktım size bakayım dedim..şimdi gidiyom okumaya.

derincim görüşemedik ama kandilin mübarek olsun,biz ezginin duasına amin dedik ama tekrardan diyelim,rabbim niyetimize cvp versin inş.öpüyorum.
samyeli sanada hayırlı kandiller,bende çıkıyorum.

yaa bakın bide en önemli şeyi unutuyodum konuşmaktan..kandiliniz mübarek olsun canlar...Allahım bu gece ettiginiz tüm duaları kabul eylesin..AMİNNNNN..
Sagol kardelenim seninde kandilin mübarek olsun tatlım Şeniz
kızlar o kadar dalgınım unutkanım ve tutugum ki anlatamam yaa noldu gene bana bi haller oluyo offf(

tamam hadi git,Allah kabul etsin canım.amma kaza gelmiş bugün başına,gerçi kimisine gülmekten öldüm kız.

çok yoruldun heralde,ondandır,olur bazen,takma kafana.

kendimi erkek gibi hissediyom,ben pc başında bacaklarını uzatmış yatıyom,herüf mutfakta temizlişk yapıyo,ay çok komik.:roflol::roflol:

AZRAPERı için dua listemiz:
Derinsu-----------35
Yeliz---------------20

kızlar şimdilik böyle kaç tane okuyacaksanız bildirin ekliyeyim olur mu.

tamam hadi git,Allah kabul etsin canım.amma kaza gelmiş bugün başına,gerçi kimisine gülmekten öldüm kız.
gülmeyin demiştim iyiki alsanaalsanasmile
kıs sorma yaa o kdar unutkanlaştım ve dalgınım ki en önemli şeyi unutmuşum düşün SOGAN:roflol: ama sinirden öldüm yaa ...
ama bu da bişey mi ben bekarken bi keresinde kardeşimin arkadasları oturmaya gelmişti,durun siz oturun dedim ben size bişeyler hazırlıyım:roflol:kalktım kek yaptım hesapta...koydum fırına...bi ara baktım anamm o ne amma kabarmış dedim oh oh dedim nefis olcek...sonra gidip baktıgımda kek tepside kaynıyodu resmen:roflol: megerse un koymayı unutmuşum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sonra kızlardan biri unu suyla bulayıp sıcak keke karıştırmıştı bi daha pişirmiştik browni gibi olmuştu :roflol:
çok yoruldun heralde,ondandır,olur bazen,takma kafana.

evet yaaa...:çok üzgünüm:

aminnn aminnn aminnn allahım kabul etsin inşallah ezgicim allahım muradını versin mübarek gecede canım

kötü niyetle gülmedim tatlım,bazen bizede olabiliyo,sadece senin başına gelmiyo ya.sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…