Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derincim geçmş olsun canımm güldürdün beni kızzz oluyor böyle arada kafa dolu olunca

tımam tatlım Şeniz
ay kardeloş yaaa bide midem öyle kötü ki anlatamam..çorbayı iki tabak içtim başka yemek olmayınca hlaiyle midem bomba gibi oldusırnaşık şey

geçer canım yaaa,olsun.bişey sorcam mercimeğe sarımsak yakışıyo mu,ben hiç koymadım ama yakışıyosa koyarım,sarımsağı seviyorumda.

azraperi için dua listemiz:
Derinsu-----------35
yeliz---------------20
samyeli-----------20
kızlar şimdilik böyle kaç tane okuyacaksanız bildirin ekliyeyim olur mu.

derincim geçmş olsun canımm güldürdün beni kızzz oluyor böyle arada kafa dolu olunca
:bbo: evet canım ya oluyo valla..benim meşhurdur ama demirbaş malzemeleri unutmam :roflol:
canım banada 20 yazar mısın, nezamana yeticek..

ekledim tatlım..yarın başlansa pazar akşamı duası yapılır...

kardelenim kıs ilk defa yaptım ama çok güzel olmuş yaaa inanki...

Derinsu-----------35
yeliz---------------20
samyeli-----------20

canım benim içinmi okunacak dua allah razı olsun ben 50 alayım yarın okurum sana bildiririm allah hepinizden razı olsun canım mübarek gecede gönlünüzdeki muradı versin rabbimm açtıgınız ellerinizi ettiginiz dualarınızı mübarek gece yüzü suyu hürmetine boş dönmesinn inşallahh allah kabul etsin dualarınızı

Derinsu-----------35
yeliz---------------20
samyeli-----------20
azraperi-----------50

anamm evet yaff kıslar demiden beri nerdesiniz bakim tam ben çıkarkene geldinis yaaaaaa...neyse kaçtım ben canlar..ugrarım gene.

canım benim geçmiş olsunn
hay allahım yaa allahtan gelmemiş halıya kokusu çıkmazdı
AMİNNN

AMİNNNN cümlemizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…