gülmeyin demiştim iyiki alsanaalsanasmile
kıs sorma yaa o kdar unutkanlaştım ve dalgınım ki en önemli şeyi unutmuşum düşün SOGAN:roflol: ama sinirden öldüm yaa ...
ama bu da bişey mi ben bekarken bi keresinde kardeşimin arkadasları oturmaya gelmişti,durun siz oturun dedim ben size bişeyler hazırlıyım:roflol:kalktım kek yaptım hesapta...koydum fırına...bi ara baktım anamm o ne amma kabarmış dedim oh oh dedim nefis olcek...sonra gidip baktıgımda kek tepside kaynıyodu resmen:roflol: megerse un koymayı unutmuşum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sonra kızlardan biri unu suyla bulayıp sıcak keke karıştırmıştı bi daha pişirmiştik browni gibi olmuştu :roflol:
evet yaaa...:çok üzgünüm:
azraperi için dua listemiz:
Derinsu-----------35
yeliz---------------20
kızlar şimdilik böyle kaç tane okuyacaksanız bildirin ekliyeyim olur mu.
tımam tatlım Şeniz
ay kardeloş yaaa bide midem öyle kötü ki anlatamam..çorbayı iki tabak içtim başka yemek olmayınca hlaiyle midem bomba gibi oldusırnaşık şey
:bbo: evet canım ya oluyo valla..benim meşhurdur ama demirbaş malzemeleri unutmam :roflol:derincim geçmş olsun canımm güldürdün beni kızzz oluyor böyle arada kafa dolu olunca
canım banada 20 yazar mısın, nezamana yeticek..
azraperi için dua listemiz:
Derinsu-----------35
yeliz---------------20
samyeli-----------20
kızlar şimdilik böyle kaç tane okuyacaksanız bildirin ekliyeyim olur mu.
ohooo,biz çıkcaz diyoz,habire kalabalıklaşıyo,nasıl bırakimde gidim şimdi.
nasılsın kardelencimmm
iyilik canım şükür sen nasılsın hoşgeldin..ben gidiyom gerçi ama..gene ugrarım sizi görmeye..yatmamış olursanız tabiboshayallersmile
iyiyim canım,sanada cvp yazdım,çıktım opuyorumnanaktan
canım benim geçmiş olsunnohoo yelizim sen yemegi yaparken ne aksilikler oldu görsen..elim bişey tutmaz onu alıyom o düşüyo,elbeziyle tavayı tutayım diyom bezi yakıyodum elim yandı hafiften daha birsürü sacmalık...
ve en son bulaşıkları topladım çöpleri balkona çıkarayım sabah atarız dedim Allahımm tam aldım elime alttan bişeyler akıyo yumurta elimde kırılmıştı da onu dibe atmıştım o sızmış halıya gleiyodu nerdeyse ayyyyyyyyyyyyyyyyyakannehir yani arada da yumurtayı halletmişim düşün :roflol:
AMİNNNyaa bakın bide en önemli şeyi unutuyodum konuşmaktan..kandiliniz mübarek olsun canlar...Allahım bu gece ettiginiz tüm duaları kabul eylesin..AMİNNNNN..
Sagol kardelenim seninde kandilin mübarek olsun tatlım Şeniz
kızlar o kadar dalgınım unutkanım ve tutugum ki anlatamam yaa noldu gene bana bi haller oluyo offf(
canım benim içinmi okunacak dua allah razı olsun ben 50 alayım yarın okurum sana bildiririm allah hepinizden razı olsun canım mübarek gecede gönlünüzdeki muradı versin rabbimm açtıgınız ellerinizi ettiginiz dualarınızı mübarek gece yüzü suyu hürmetine boş dönmesinn inşallahh allah kabul etsin dualarınızı
iyiym azracığım duanı okuyup gelcem pc başına canım
yarın dan sonra vaktim olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?