yok herkez burda ama ben gene kendi kendime konuşuyom zaten çıkıcam kociş gelir
ayy kıyamam canımm yaa neler gelmıs basına oyle ama bazılarına gulmedımm degıll hanıı oluyo boye arada demekkı cok dalgındınnn canımmm benımmaminnn ezgim aminn canım...valla hakkını helal et beklettim canım ya((
planım şuydu; işten çıkınca marketten princimi alayım dedim bide kırmızı mercimegimi..bi çorba pilav yapparım kuruyuda ateşe koyarım hemen olur 1 saatte o arada da ezgimin duayı yaparım dedim...
anamm markete gittim aldım dediklerimi..eve geldim kapıda kaldım elimde poşetlerle..kocişi aradım 20 dk sürmedi geldi...eve girdigim gibi yemekleri koyayım dedim oneeeeeeeakannehir şehriyem yok ve kociş şehriyesiz pilav yemez asla...nasılda unuttum almayı..en önemliside sakın gülme ama kuruya ve çorbaya koyacak soganımda yokmuş meger:çok üzgünüm: ay napacagımı şaşırdım yaaaa...bi yandan seni düşünüyom Allahım diyorum ne ayıp ettim kıza(( herneyse o zaman ikisinede sarmısak koyarım dedim:roflol:sarmısakla yaptım ..ama kuru yetişmedi sadece çorbayı ypabildim pilavda gümledi yani yapamadım..ve en son bombaa bi baktım ki tuz yokkkkk:roflol:ay sinirden napacagımı bilemedim yaaa...tabi bunlar olurken arada senin duayı okudum abdest alıp...yukarı çıktım dayımlardan tuz istedim :))) yedik yemegi geldim..sofra duruyor ve mutfagın halini görsen..inan ben bunları nasıl almayı unuttum hiç bilmiyorum bittigini biliyom hemde düşünboshayallersmileneyse başını agrıttım yani böyle canım..şimdi kaçıyom ben ortalıgı halledeyim temizliyim ve dua okuyam biraz..öptüm seni .Şeniz
tamam tatlımmm okurumm ama 500 derken o buyuk tesbıhleremı dıyrsunn normal kucuk tesbıhle okusamm olmazmııı 1000 tane okurumm..yarına kadar daha fazla da olabılr okuyunca soylerımm sana ama normal tesbıhle okuycam nasıl yapcam onu soylee bana olurmuu..babacıgıma okuyorum 140 kere okunucak daha 8000 tane okundu dahada başka dualar var yetiştirebilim diye allahıma dua ediyom 500 tespihle çekiyosun la ilahe illallah diyosun imameye gelince muhammeden resul allah diyosun canım yardım etmek istersen sevinirim ne yalan söylüyüm canım be sen ne kadar okuyabilirsinolumunekankayizsmile
ınsallhh canımmm benımm ınsallhezgicim senin adına sevindim canım,inş.yakında hamileyim diye gelcen aramıza.
ınsallhh tatlımm yaa ama beklıcezz daha Allahıma sukredıyrmm bu bızım ıcın buyuk bısey en azından umudumz varr..ve daha cok umutluyuz ınsallhh hersey ıyıye gıdıyo dualarınz sayasındeecanımmm çok sevindimmm inşallah hayırlısı canımmm ben diyorum sana canım sen en kısa zamanda hamile kalacan ben gördüm rüyasını o günde yazdım buraya sıra ezgide diye inşallah canımm inşallahh rabbim versin hepimizee
kuusra bakam canım senin duanıda okumak isterdim ama arada lekelenmem oluyo zaten adet söktürücü verdi doktorum ama canı gönülden amin diyorum
iyi akşamlar canlarım bu arada merhaba
slm canım aynı kadaeri paylaşıyoruz benim eşimde pazartesi amaeliyat olucak bizede 3 ay onra olur dedi doktor bu arada sende bişey yok yinde daha şanslısın bende süt hormonu yüksek çıktı
bazen düşünüyorumda hayat nakadar zor bu sabah eşim uyurken ona bakıp ağladım bebk için nelere katlanıyoruz tabiki değer herşeye ama bide kıymet bilmeyenleri düşündüm evladı olup bırakanları rabbim bizimde güldürsün yüzümüzü
canım olur 500 tespihi eşim hesapladı ondan dedim 500 tespihle diye 100 kafam karışıyoda benimkaydirigubbakcemile3
sag ol bitanem ya çok şükür sesimi biri duydu he inan sevinçten yanımda olsan seni öpücük manyagına çevirirdim heŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3merhaba canım nasılsın ben akşam 500 çekebildim canım anneme falan gttik bu akşamda çekecem canım 2000 tamamlıcam
heheheh kendim yazıyom kendim okuyom birazdan çıkıcam ben zor bulursunuz benim gibi çenesi düşük haberiniz olsun healsanaalsanasmile
sag ol bitanem ya çok şükür sesimi biri duydu he inan sevinçten yanımda olsan seni öpücük manyagına çevirirdim heŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3
kzım herkes geçmişte heralde bende çıkacam birazdan eşim geldi yemek falan anca 10 da falan gelirim
kızlar ben kacıyımm kocsomm yemek ıstıyooo sonra gelırımm yınee
DERINIMM AZRA ıcınn bana da 20 yzz okurmm sımdıı tamam mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?