Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy kıyamam canımm yaa neler gelmıs basına oyle ama bazılarına gulmedımm degıll hanıı oluyo boye arada demekkı cok dalgındınnn canımmm benımm
tamam tatlımmm okurumm ama 500 derken o buyuk tesbıhleremı dıyrsunn normal kucuk tesbıhle okusamm olmazmııı 1000 tane okurumm..yarına kadar daha fazla da olabılr okuyunca soylerımm sana ama normal tesbıhle okuycam nasıl yapcam onu soylee bana olurmuu..
ezgicim senin adına sevindim canım,inş.yakında hamileyim diye gelcen aramıza.
ınsallhh canımmm benımm ınsallh
ınsallhh tatlımm yaa ama beklıcezz daha Allahıma sukredıyrmm bu bızım ıcın buyuk bısey en azından umudumz varr..ve daha cok umutluyuz ınsallhh hersey ıyıye gıdıyo dualarınz sayasındee

heheheh kendim yazıyom kendim okuyom birazdan çıkıcam ben zor bulursunuz benim gibi çenesi düşük haberiniz olsun healsanaalsanasmile

slm canım aynı kadaeri paylaşıyoruz benim eşimde pazartesi amaeliyat olucak bizede 3 ay onra olur dedi doktor bu arada sende bişey yok yinde daha şanslısın bende süt hormonu yüksek çıktı

tatlımm benımde sut hormonum yuksektı dustu ama iaclarla sonra kıstım vardı oda gıttı sımdılıkk benımle ılgılı bı problem gorulmuyoo
senınde o hormon duser merak etme ama hıcc stress yapmayacksınn zaten o yuzden fırlıyomus bu hormonlarr canımm benımm hıcc uzme kendını takma kafana bol bol dua ett hersey yoluna gırıyooo emınn ol bak benım bı hafat once dunya basıma yıkılmıs gıbıydıı ama dua ettımm bol boll arkadslarımm du ettıler bak sımdı hersey ıye gıdıyoo..

kız kime diyom ben getirtmeyin yanınıza beni hadi biri yazmıyoda hepinizmi işi var be kılopatra gibi gacıyım bir pas bile vermiyosunuz hekaydirigubbakcemile3:mymeka:

çok şükür sesimi duydunuz he kız nerdesini,z bir saattir b enimki gelcek şimdi ben çıkmak zorunda kalcem haberiniz olsun ohaoldumsmile

kızlar ben kacıyımm kocsomm yemek ıstıyooo sonra gelırımm yınee
DERINIMM AZRA ıcınn bana da 20 yzz okurmm sımdıı tamam mııı

sag ol bitanem ya çok şükür sesimi biri duydu he inan sevinçten yanımda olsan seni öpücük manyagına çevirirdim heŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3

heheheh öp kızzz ya canım bugün vaktim olmadı bu gün çekip bitirecek 2000 bin daha alacaktım gene bitireyim alırım elimden geldince okurum gene canım 12 sine kadar sıkıntı yapma sen rabbim kabul etsin

kzım herkes geçmişte heralde bende çıkacam birazdan eşim geldi yemek falan anca 10 da falan gelirim

bi geçmişten gelemediler gitti he çekersen özele yaz canım bazen okumuyorum geçmişi benim dualarım çok şükür bitiyo bugün yarın tan gaz size dedigim duayı okucam iişşallah rabbim yardım ederde bitiririm bide kendim 2000 tane ayriyetten tespihim var dersliyim ben oda olunca çok zor oluyo bugün çektigimi desem inanmazsın dahada 8000 tane çekicem:kedi:

bana çeken özelden bildirsin canlarım ben okuyupta bitirirsem size derim hepinizden allah razı olsun rabbim gönlünüzdeki muratları tez zamanda versin amin diyeyim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…