Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

haftaya cuma dedi ama ben hafta içi yaptırırım gene.
emin misin,yavaş ilerleyen var mı?

canım üzülme benim degerimde azdı kız belki kızdır ne dersin:teselli: allaha şükür hamile kalmışın bide kalmayanları düşün hiç o duyguyu yasayamayanlar benim mercimek bile yavaş yavaş büyüyo teyzesi azdaha sabret yat kalkma iş yapma ilaç verdimi doktor sana:uhm:

canım benim coksagol dualarını eksik etme bizden

İNŞALLAH hissettiklerin gercek olur

canlarım benim çıkmam lazım malum tespih çekicam 12 temmusa ne kaldı dimi canınızı sıkmayın allaha emanet olun öpüyorum canlarım akşam girebilirsem girerim işşallah benimkini atlabilirsemkaydirigubbakcemile3

napcamı bilmiyorum,bide bunu eşime söylemesi var.mafoldumbenmafoldumben

canım çıktın sandımm sakın kötü olumsuz düşünme bi tanem olabilir deyerin düşük bekle hele bi güzelim daha günün geçmedi sen erken ögrendin güzelim allahımın izniyle yok bişey iyi olacak herşey canım sende öyle düşün sakın üzüntü yapma stres daha kötü canımm iyi olacak inşallah takma kafana

kardelen baktım dediyim kıza

kızın günü gecmiş kan testi yaptırmış 58

sonra kacgün 2 gün sonra galiba tekrar yaptrmış 100 gecmiş

bence sende 2 gün sonra tkrarla canım testi

dr niye okadar gece vermişki 1 hafta sonraya

ümitlenmediği için tabikide,düşer gözüyle baktı.

selam azra sen nasılsın canım

iyiyim canım ya sancım var biraz adet olacak gibi sabah beri kötüyüm daha var olmasına ama neden böle yaptı bilmiyom üşüttüm sanırım çok sancım var sen naptın canım nasıl gidiyor dua için saol canım allah razı olsun agzına saglık rabbim muradını versin inşallah canım

--------------------------------------------------------------------------------

KIZLAR 58 OLAN DEGERIM BUGUN 228 YUKSELMIS DOKTOR GAYET IYI DEDI INS BOYLE DEVAM EDER PERSEMBE YINE KAN VERICEM COK ENDISELIYDIM BIRAZ OLSUN RAHATLADIN SIMDI ALLAHIMA SUKURLER OLSUN MUCIZEM BIRAKMAMIS BENI ALLAHIM OLMAYANLARADA NASIP ETSIN INS

bak kızın yazısı kopyaladım sana

kızlar yanlış anlamayın kardeleniçin başka arkadaşın yazısını kopyaladım

benimde sancılarım coktan başladı oldum olacam gibiyim şimdi namaza kalkıyom İNŞALLAH olmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…