- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
haftaya cuma dedi ama ben hafta içi yaptırırım gene.
emin misin,yavaş ilerleyen var mı?
hamilenin duası kabul olurmuş derdi annem dilerim rabbimden eli ayagı saglıklı sahatli hayırlı evlatlar versin rabbim çifter çifter kardeşim tez vakitte canım az kaldı hamile kalmana merak etme içime öyle doguyor benim 6 hissim kuvvetlidir canım ablam gibi inanman lazım rabbine her şeyin zamanı var canım birde bakmişsın benim gibi şaşırır kalmışın sizlere her namazda dua ediyorum vallahi rabbimden hayırlısı canım benim ŞenizŞeniz
haftaya cuma dedi ama ben hafta içi yaptırırım gene.
emin misin,yavaş ilerleyen var mı?
kardelencimmm bak takma kafana stres yapma canımm herşey güzel olacakkk üzme tatlı canını güzelim
napcamı bilmiyorum,bide bunu eşime söylemesi var.mafoldumbenmafoldumben
selam kızlar nasılsınız aleyna nasılsın canım sevtun sen nasılsın kardlen çıkmışş sanırımm
kardelen baktım dediyim kıza
kızın günü gecmiş kan testi yaptırmış 58
sonra kacgün 2 gün sonra galiba tekrar yaptrmış 100 gecmiş
bence sende 2 gün sonra tkrarla canım testi
dr niye okadar gece vermişki 1 hafta sonraya
selam azra sen nasılsın canım
ümitlenmediği için tabikide,düşer gözüyle baktı.
iyiyim canım ya sancım var biraz adet olacak gibi sabah beri kötüyüm daha var olmasına ama neden böle yaptı bilmiyom üşüttüm sanırım çok sancım var sen naptın canım nasıl gidiyor dua için saol canım allah razı olsun agzına saglık rabbim muradını versin inşallah canım
benimde sancılarım coktan başladı oldum olacam gibiyim şimdi namaza kalkıyom İNŞALLAH olmamışımdır
ben en son 24 haziranda oldum 4 5 gün önce oluyom bu gün ayın 9 uinşallahh olmazsınnn allah kabul etsin namazını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?