Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelencim sıkma canını bazen olabiliyo böğle hem senin günü daha geçmediki Rabbim büyük o isterse herşey olur dua et bol bol

slm kızlarrr nasılsınzz
sonuclarımızı aldıkk mukemmel degıl ama bızım ıcın ck ıyı esımın kanal tıkanıklgı varmış cok az sayıda spperm geciş yapabılıyrmuss oyuzden amelyat gereklı hafta ıcı antepe gıdıp amelıyat olcakk ınsallhh ve üretım sorunu yoksa kı dr yoktr dedı cunku canlı sperm gorulmus ama olabılır dedıı buyuk ıhtımalde olmazz dedıı 2.5 -3 ay sonra normal sperm sayısına ulasılabılr ve dogal yolla hamıle kalabılrsınzz dedıı cokk sevındıkk cokk dualrınızı faydasıı ıstee buu bence ortada yanıı Allah razı olsunn tumm dua eden dillerdenn...

slm canım aynı kadaeri paylaşıyoruz benim eşimde pazartesi amaeliyat olucak bizede 3 ay onra olur dedi doktor bu arada sende bişey yok yinde daha şanslısın bende süt hormonu yüksek çıktı

bazen düşünüyorumda hayat nakadar zor bu sabah eşim uyurken ona bakıp ağladım bebk için nelere katlanıyoruz tabiki değer herşeye ama bide kıymet bilmeyenleri düşündüm evladı olup bırakanları rabbim bizimde güldürsün yüzümüzü

kardelencim sıkma canını bazen olabiliyo böğle hem senin günü daha geçmediki Rabbim büyük o isterse herşey olur dua et bol bol

inş kızlar yaa,olabiliyo mu böyle şeyler gerçekten,normalde günde ikiye katlanması lazım değil mi?benimki daha bugün,yani dördüncü gün ikiye katlamış,bilemiyorum.dua edin.

canımmm çok sevindimmm inşallah hayırlısı canımmm ben diyorum sana canım sen en kısa zamanda hamile kalacan ben gördüm rüyasını o günde yazdım buraya sıra ezgide diye inşallah canımm inşallahh rabbim versin hepimizee

ezgicim senin adına sevindim canım,inş.yakında hamileyim diye gelcen aramıza.

inş kızlar yaa,olabiliyo mu böyle şeyler gerçekten,normalde günde ikiye katlanması lazım değil mi?benimki daha bugün,yani dördüncü gün ikiye katlamış,bilemiyorum.dua edin.

oluyo canım deminden beri arıyorum ama bulamadım internette bi doktorun yazısını okumuştum bazı bebekler baştan böğle gerilik yaşayabiliyomuş ve zamanla düzelen bebekler varmış oysaki senin daha günün bile geçmedi bildiğim kadarıyla yada günündesin rabbim o mucizeyi sana vermiş dua et ben inanıyorum hiç bişey olmıycak

kuusra bakam canım senin duanıda okumak isterdim ama arada lekelenmem oluyo zaten adet söktürücü verdi doktorum ama canı gönülden amin diyorum

inş.canım,aslında bende öyle düşünüyorum,herkezin hormonları aynı olmak zorunda değil,belki geç döllenmiştir,ikinci yumurtam biraz küçüktü,belki döllenen o dur.ay her şey bizim için bi umut,rabbim güldürsün yüzümüzü.

bak canım senide anlıyorum ama telaş yapma o seninle şuan bunu düşün

canım bak sende üzme kendini senind olacak bebişin güzelimm rabbim nasip edecekk eyer biz biz okadar çabalıyoruz olsun diye olanlarda çöplere atıyorlar kıymet bilmiyorlar ben bide neye çok kızıyorum biliyormusun canım hani byle ugraşıyorlar ya olsun diye oluyo bi tane tüp bebek sonra arkasından hamile kalıyorlar benim komşum var 10 sene olmamış 6 kere tüp denemiş en son tutmuş allah bagışlasın bi kızı olmuş şuan 3 yaşında kadın sonra kendilinden hamile kalmış başlamız aglamaya hamile diye nedenmiş efendim kızı 3 yaşındaymış küçükmüş tutamadım kendimi dedimki kusura bakam sen 10 sene ugraşmıssın rabbim nasip etmiş 2 cide rabbim seni yormamış sen istemeden sana hediye etmiş buna sevinecegine üzülüp aglamışsın bu resmen nankörlük dedim çok sinirim bozuldu bana rabbim nasip etse öyle bişeyi asla istememzlk yapmam 3 4 5 olsunn

hoşgeldin sevtun gözüm yollarda kaldı naber

hoş bulduk bebem tespih için sag ol bebem ya iyiki varsınız siz çektikçe çok seviniyorum canım ya çok dua ediyom sizlere tespihe ara verdim inanmazsın sabahtan beri öglen namazını kıldım halen çekiyom daha dedigim tespihe başlamadım daha beninkiler biticek nasip olursa yarın başlıcam işşallah yetiştirebilirim dahada olmazsa yatmıcam bitiricem
kusura bakmasınlar ben bu sefer ayetel kürsiye yardım edemicam beni işim çok uzuın anlıcagın bacım 12 bişey kalmadı allah yardımcım olsun ne deyim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…