- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
slm kızlarrr nasılsınzz
sonuclarımızı aldıkk mukemmel degıl ama bızım ıcın ck ıyı esımın kanal tıkanıklgı varmış cok az sayıda spperm geciş yapabılıyrmuss oyuzden amelyat gereklı hafta ıcı antepe gıdıp amelıyat olcakk ınsallhh ve üretım sorunu yoksa kı dr yoktr dedı cunku canlı sperm gorulmus ama olabılır dedıı buyuk ıhtımalde olmazz dedıı 2.5 -3 ay sonra normal sperm sayısına ulasılabılr ve dogal yolla hamıle kalabılrsınzz dedıı cokk sevındıkk cokk dualrınızı faydasıı ıstee buu bence ortada yanıı Allah razı olsunn tumm dua eden dillerdenn...
AMİN canıM
İNŞALLAH sende adet olmassın bu ay :CüvCüv:
kardelencim sıkma canını bazen olabiliyo böğle hem senin günü daha geçmediki Rabbim büyük o isterse herşey olur dua et bol bol
slm kızlarrr nasılsınzz
sonuclarımızı aldıkk mukemmel degıl ama bızım ıcın ck ıyı esımın kanal tıkanıklgı varmış cok az sayıda spperm geciş yapabılıyrmuss oyuzden amelyat gereklı hafta ıcı antepe gıdıp amelıyat olcakk ınsallhh ve üretım sorunu yoksa kı dr yoktr dedı cunku canlı sperm gorulmus ama olabılır dedıı buyuk ıhtımalde olmazz dedıı 2.5 -3 ay sonra normal sperm sayısına ulasılabılr ve dogal yolla hamıle kalabılrsınzz dedıı cokk sevındıkk cokk dualrınızı faydasıı ıstee buu bence ortada yanıı Allah razı olsunn tumm dua eden dillerdenn...
slm kızlarrr nasılsınzz
inş kızlar yaa,olabiliyo mu böyle şeyler gerçekten,normalde günde ikiye katlanması lazım değil mi?benimki daha bugün,yani dördüncü gün ikiye katlamış,bilemiyorum.dua edin.
oluyo canım deminden beri arıyorum ama bulamadım internette bi doktorun yazısını okumuştum bazı bebekler baştan böğle gerilik yaşayabiliyomuş ve zamanla düzelen bebekler varmış oysaki senin daha günün bile geçmedi bildiğim kadarıyla yada günündesin rabbim o mucizeyi sana vermiş dua et ben inanıyorum hiç bişey olmıycak
inş.canım,aslında bende öyle düşünüyorum,herkezin hormonları aynı olmak zorunda değil,belki geç döllenmiştir,ikinci yumurtam biraz küçüktü,belki döllenen o dur.ay her şey bizim için bi umut,rabbim güldürsün yüzümüzü.
bazen düşünüyorumda hayat nakadar zor bu sabah eşim uyurken ona bakıp ağladım bebk için nelere katlanıyoruz tabiki değer herşeye ama bide kıymet bilmeyenleri düşündüm evladı olup bırakanları rabbim bizimde güldürsün yüzümüzü
hoşgeldin sevtun gözüm yollarda kaldı naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?