- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
sagol canım ekledim Allah razı olsun..okumuşun hemen sagol aleynamopuyorumnanaktanbütün kalbimle AMİN diyorum canım İNŞALLAH tez zamn da anne olursun
selam canım gecmişi okuyodum kusura bakma beklettim
derin bende 20 alıyım canım
aynen canım aksilik oldumu peşpeşe valla napacagımı şaşırdım kıss olmaz böyle bişey:)))selam kızlar,cumanız mübarek olsun
Ezgicim duan olmuş cnm hadi bakalım inşaallah dualarımız kabul olur tez vakitte (aminnn)
derinim bi aksilik olunca hepsi peşinden geliyor valla,yorulmuşsun bayağı...
cnm bende azra için 20 okurum bugun,eklersin sana zahmet...
kendimi çok garip hissediyorum kızlarr yaa,hiiç çalışmak istemiyorum içim sıkıılıyoo,
benim kırmızılar geliyor sanırım,bu ay da olmadı akannehir
:sinifsinif:ay görmeni tavsiye etmezdim:)) yerlere yatardın heralkaydirigubbakcemile3inşallah yapıp yemişindir yaa bazen unutup yazıyoz işte gülümboshayallersmilekız sabah sabah beni güldürdün he o halini orda olsaydımda canlı seyretseydim hayal bile edemiyorum gülmekten:roflol::roflol: senin için bir anı kalmış ne güzel bende arpa sehriyeli pilavı yemem tel olcek en sevdigim pilav hotutlu tavuk suyuyla şöyle olcek yicez he kız canım çekti bak bugün bir yapıverimde yiyelimcokacimcoook
canım gökçemm Allah razı olsun hayatım öpüyorumopuyorumnanaktanslm kızlar
derinim ben duayı okudum 10 tane rabbim kabul etsin inşallah
azraperi duanı okudum rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin canım
esilacım çok sagol tatlım Allah razı olsun.opuyorumnanaktanAzraperi için dua listemiz:
Derinsu-----------35 BİTTİ
yeliz---------------20 BİTTİ
samyeli-----------20
azraperi-----------50
kızlar şimdilik böyle kaç tane okuyacaksanız bildirin ekliyeyim olur mu.
[/QUOTE
ayeter kürsi okunacaksa 20 tanede ben okıyım eklersin canım
ay benim cnm yaa sacmalama hemen öyle düşünme yaa lütfennnn:çok üzgünüm:slm aleyna,moralim çok bozuk,ağlamak istiyorum.mafoldumben
bende çok gördüm degeri geç katlananları günün bile geçmedi yaa..lütfen cnm üzülme.
ay çok sevindim kıss valla yaaaŞenizohh inşallah dedigin gibi dualarınımızn sonucudur cnm..Allah büyük dualarımızla zorlukları aşıcaz inşallah.:Saruboceq:slm kızlarrr nasılsınzz
sonuclarımızı aldıkk mukemmel degıl ama bızım ıcın ck ıyı esımın kanal tıkanıklgı varmış cok az sayıda spperm geciş yapabılıyrmuss oyuzden amelyat gereklı hafta ıcı antepe gıdıp amelıyat olcakk ınsallhh ve üretım sorunu yoksa kı dr yoktr dedı cunku canlı sperm gorulmus ama olabılır dedıı buyuk ıhtımalde olmazz dedıı 2.5 -3 ay sonra normal sperm sayısına ulasılabılr ve dogal yolla hamıle kalabılrsınzz dedıı cokk sevındıkk cokk dualrınızı faydasıı ıstee buu bence ortada yanıı Allah razı olsunn tumm dua eden dillerdenn...
derdacım ya yapma böyle üzülme lütfen..bak dogru dürüst adetde olmadın zaten.inşallah bişeyler vardır da sürpriz yapar size cnm ya.yoksada yakındır inşallah gülümŞenizbazen düşünüyorumda hayat nakadar zor bu sabah eşim uyurken ona bakıp ağladım bebk için nelere katlanıyoruz tabiki değer herşeye ama bide kıymet bilmeyenleri düşündüm evladı olup bırakanları rabbim bizimde güldürsün yüzümüzü
ayy kıyamam canımm yaa neler gelmıs basına oyle ama bazılarına gulmedımm degıll hanıı oluyo boye arada demekkı cok dalgındınnn canımmm benımm
tamam tatlımmm okurumm ama 500 derken o buyuk tesbıhleremı dıyrsunn normal kucuk tesbıhle okusamm olmazmııı 1000 tane okurumm..yarına kadar daha fazla da olabılr okuyunca soylerımm sana ama normal tesbıhle okuycam nasıl yapcam onu soylee bana olurmuu..
ınsallhh canımmm benımm ınsallh
ınsallhh tatlımm yaa ama beklıcezz daha Allahıma sukredıyrmm bu bızım ıcın buyuk bısey en azından umudumz varr..ve daha cok umutluyuz ınsallhh hersey ıyıye gıdıyo dualarınz sayasındee
Allah razı olsun cnm yazdım bilemŞenizkızlar ben kacıyımm kocsomm yemek ıstıyooo sonra gelırımm yınee
DERINIMM AZRA ıcınn bana da 20 yzz okurmm sımdıı tamam mııı
kızlar ben kacım artık kendınıze ıyı bakın cok öptüm sızlerıolumunekankayizsmile
fıstıgım ya ben yarından sonra yokum..nasıl yapcaz liste işini hiç bilmiyom..mecbur birine deverdicez yani...makbuşlardan girebilirsem girerim pazar akşamı bide yarın gece...
derin bana bitti yazabilirsin canım ben okudumAzraperi için dua listemiz:
samyeli-----------20
azraperi-----------50
aleyna-------------20
gökçe--------------10 BİTTİ
turkuaz------------20
esila----------------20
ezgi-----------------20
ebrar---------------30
KIZLAR 68 TANE KALDI VERİLECEK.OKUMAK İSTEYEN SÖYLESİN PAZARA BİTİCEK CANLARIM.
saol derincim ama ben test yaptırdım bişey yok hamile değilim yani zaten doktor iyiyki değilsin eğer olsaydıbn büyük bi ihtimal kürtaj olman gerekirdi dedi eşimin morfolıjisi bozukmuş düşüğümü bile ona bağladı şimdi eşim ameliyat olucak pazartesi günü varikosel ameliyatı bendede iltihap var ve süt hormonum yüksek biraz yani anlıycan biizm bebek biraz daha nazlanıyo gelmek için en erekn 3 ay en geç 6 ay bekli,cez veleti o da gelirse çok kötüyüm psikilojim iyi değil dua edin olurmu ben adet söktürücü kullanıyorum bu gün yarın olurum hepinizden Allah razı olsun
canım ya test yaptırdıgını bilmiyodum pardon..kaçırmışım.saol derincim ama ben test yaptırdım bişey yok hamile değilim yani zaten doktor iyiyki değilsin eğer olsaydıbn büyük bi ihtimal kürtaj olman gerekirdi dedi eşimin morfolıjisi bozukmuş düşüğümü bile ona bağladı şimdi eşim ameliyat olucak pazartesi günü varikosel ameliyatı bendede iltihap var ve süt hormonum yüksek biraz yani anlıycan biizm bebek biraz daha nazlanıyo gelmek için en erekn 3 ay en geç 6 ay bekli,cez veleti o da gelirse çok kötüyüm psikilojim iyi değil dua edin olurmu ben adet söktürücü kullanıyorum bu gün yarın olurum hepinizden Allah razı olsun
derin bana bitti yazabilirsin canım ben okudum
gecmiş olsun canım ıNŞALLAH en kısa zamnda hamile haberini bize verirsin ıNŞALLAH
benim teyzemin kızının kocasıda varikosel ameliyatı oldu 6 ay sonra hamile kaldı kız keniliyinden ıNŞALLAH sende de öyle olur ıNŞALLAH
derincim ben okudum canım...
Kız sevtunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
33 tanede ben okudum canım eklersin söz verdigim gibi olumunekankayizsmileAzraperi için dua listemiz:
samyeli-----------20BİTTİ
azraperi-----------50
aleyna-------------20BİTTİ
gökçe--------------10 BİTTİ
turkuaz------------20
esila----------------20
ezgi-----------------20
ebrar---------------30
KIZLAR 68 TANE KALDI VERİLECEK.OKUMAK İSTEYEN SÖYLESİN PAZARA BİTİCEK CANLARIM
33 tanede ben okudum canım eklersin söz verdigim gibi olumunekankayizsmile
Bİ 20 TANE okurmusun diye GÜNDOGMADAN arkadasımıza gönderdim eski topicten o da..okursa bildirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?