Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben çıkıyom girmicem bir daha he geliyom kimse yok be yazıp yazıp duruyom cevap yazan yok be hafta sonları olunca kimsecikler yok burda ohaoldumsmile

ben çıkıyom girmicem bir daha he geliyom kimse yok be yazıp yazıp duruyom cevap yazan yok be hafta sonları olunca kimsecikler yok burda ohaoldumsmile

kız sevtun niye gelmiyon bidaha aşkolsun

hafta sonu kimse olmuyo biliyoun canım hepimizin eşleri evde

sen kendne iyi bak canım

her zamnda gel tamam mı

iyiyim canım eşim kpss sınavına gitti bende sizlere bakıyım dedim

benimde işler duruyoı

sen nasılsın canım

allah zihin açıklıgı versin eşine canım inşallah iyi sonuç alırr benimde eşim evde bu gün cumartesi pazar çalışmıyo işlerim vardı az onu hallettim bu arada iyiyim canım yemek derdine düştüm şimdide ne yapayım diye ay bıkıyo insan her gün ne yemek yapacam diye düşünmekten

sagol canım

yemek mi daha erken kız akşama cok var

bende eşim gelsin kahvaltı bide kızartma yapıyom şimdi

kolay gelsin sana canım

kardelencim nasılsın canım hoşgeldin nasıl gidiyor

iyiyim canım,beklemedeyim işte,pztesini bekliyorum,akşamda misafirlerim vardı,annem babam,teyzem,kendileri yapıp kendileri yediler,eşiminde hakkını yemim şimdi.dr bana istirahate devam demedi,hatta progestanı kesebilirsin dedi ama ben kesmedim,herşeye devam ediyorum,annemde teyzemde senin şeklin değişmiş,kesin hamilesin diyolar,bilmiyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…