Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

benmi okuyum canem abdesim var istersen okurun sen hayalet gibi gacısın he korktum he sendenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 korkma kıs alış:)) ben sürekli duramıyom pc basında..burdayım ve yazmıyorum sanılmasın diye böyle dolaşıyorum yanlış anlaşılmasın.daha rahat oluyor böyle...sen okuma şimdilik bence canım.babanınkileri yetiştirmeye çalışıyosun zaten yazık...daha pazara var.okunur hemencik sıkıntı yok yani...Şeniz

tamam canem benim ben çıkıyorum ilaç zamanım geçti onu sılıyım yatıcam benimki kızıyo başimda yat diyo:kedi: allah emanet olun canlarım öpüyorum çok sizi yardım edebilecegim birşey olursa burdayım babacıgıma yarım başlıcam benim okuduklarım bitti 1 haftada tam tamına80000 tane okudum yarın size dedigim tespihi okucam oda tam 12500 tane daha okundu 700000 tane okunucak daha 12500 tanesi okundu gerisi var anlıcagın beni burda göremezseniz bilinki tespih çekiyom ondan giremiyorumdur ara sıra mola verdigimde girerim canlarım Şeniz

tamam tatlım..Allah kolaylık versin öpüyorumŞeniz

Azraperi için dua listemiz:

Derinsu-----------35 BıTTı
yeliz---------------20 BıTTı
samyeli-----------20BıTTı
azraperi-----------50
aleyna-------------20BıTTı
gökçe--------------10 BıTTı
turkuaz------------20
esila----------------20
ezgi-----------------20
ebrar---------------30
sevtun-------------33BıTTı
gündogmadan---20
kızlar 15 tane kaldı kim okumak isterse bildirsin...

Son düzenleme:
slm kızlar
derinim ben duayı okudum 10 tane rabbim kabul etsin inşallah
azraperi duanı okudum rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin canım
aminn canımm allah razı olsun agzına saglık rabbim senin ve bütün arkadaşlarımın muradını versin tez zamanda inşallah canım hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah

33 tane okudum şekerim kimse okumazsa 15 tane açık varmiş öglen namazından sonra okurum tespih çekmeden vereliniortak kimse okumasın 15 bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…