Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hayırlı olsun canım rabbim emecini boş çıkarmasın göbecine bebek koysun duysun dualarımızı rabbim

sağol canım Allah razı olsun..hepiniz aklımdasınız sürekli sizlere dua edicem Rabbim kabul eder inşallah..
kızlarii günaydın,,

derincim kendim için 50 okudum, birazdan da makbercim için başlıcam...

makbercim nasılsın canım,, hep dualarımdasın, rabbim tez zamanda kurtarır seni.. bizede dua et canım...
canım nasıl olıyım hem korku hem heyecan karmakarışığım..hepiniz dualarımdasınız
aminn canım çok çok sağol
canım samyelininde okudum bitti makberinde yazdım ben ama görmedin sanırım geçmişe bakmamışın ikisininkinide okudum rabbim kabul etsin
Allah razı olsun canım opuyorumnanaktan

makber için dua listemiz
ebrar----------35
azra------------50BİTTİ
sevtun---------50
gökçe-----------20bitti
samyeli----------50
kardelen--------35 BİTTİ
nurunayn-------30BİTTİ
ceylan----------40BİTTİ

Samyeli için dua listemiz
Azra----------50BİTTİ
Gökçe--------20BİTTİi
Samyeli-------50BİTTİ
sevtun---------50
ebrar----------20
kardelen-------35 BİTTİ
ezgi------------30

kızlarr okuyupta okunmadı yazılan yada tam tersi görürseniz düzeltin lütfen alıntılayıp oldu mu..kafam karışabiliyo bazen.

makbuş için dua listemiz

ebrar----------35
azra------------50 bitti
sevtun---------50
gökçe----------20 bitti
samyeli---------50
kardelen-------35 bitti
ezgi-------------30
ceylan----------40 bitti
nurunayn-------30 bitti
zeyn-------------30 bitti
kızlarr tabloda 313 ü aştık :)) fazla okunacak ama olsun.dogum bu ne kadar çok okunursa o kadar iyi...bu listede yazanların duaları bitince büyük duayı eklicem canlar.

samyeli için dua listemiz

azra------------50 bitti
gökçe----------20 bitti
samyeli---------50 bitti
kardelen-------35 bitti
ezgi-------------30
nurunayn------30 bitti

samyeliminkide şimdilik böyle kıslar..makbere okunan fazlalıkları almak istedim aslında ama niyet edildi sonuçta makbuş için...samyeliminkinide tamamlıcaz inşallah az kaldı...

slm kızlar netı kapattırdık annemden yazıyorum
evıme hala yerlesemedım delırmek uzereyım az kaldı
annemde kaynanamda kalıoz kac gundur
suratımı bır gorun sıvılceden gecılmıo bacaklarımda cıbanlar cıktı sıkıntıdan
bır yandan bu adetımde rahım fılmı sıkıntısı

kızlar gelmemişsiniz,birazdan gelirsenizde site olmicak,görüşemicez galiba,sabah görüşürüz artık,öpüyorum.

iiyiydi kuzumm bayazıtagittik
gülhane ye gittik eminönüne gttik

s neler yaptın cnm

vay vaya vay,ne güzel,gezmişiniz.ben napim,hiç yormadım kendimi,halıları sildim,koltukları sildim,mutfağı,ve camını temizledim,çamaşırlarla uğraştım,yani anlican bütün hırsımı temizlikten aldım galiba,bi tek tozum kaldı,onuda alıp yatcam,çünkü sabah dr a gitcem,eve ne zaman gelirim belli olmaz.

evet değişince gidiyo son yazılanlar nedense,bende çok sevindim,lütfen bidaha değiştirmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…