kızlar hepinizden allah razı olsun,, ağızlarınıza sağlık, çok teşekkür ederim canım..
bugün iğnelerimi aldım ama rapor ourogana göre çıkmış, o yüzden gonal f değil progan aldım...
1500 doz aldım. şimdi regliyi bekliyorum...
canım 5 tane 300 luk progan 1 tanede oviterralle iğne hepsi 550 tl tuttu canım...
sana ilkinde kaç dozlarda vurdu,, bakalım bana kaçla başlıcak...
sağol canım Allah razı olsun..hepiniz aklımdasınız sürekli sizlere dua edicem Rabbim kabul eder inşallah..slm makbercim,Rbbim kolaylıkla doğum nasib etsin,elemneşrahleke okuyuın derler kolay doğum için,belki bilirsinde.bu arada doğum sancıları içerisinde bizide aklından geçir canım,o an aklundan geçirip dua edersen kabul olurmuş,candan can ayrılıyo sonuçta.
canım nasıl olıyım hem korku hem heyecan karmakarışığım..hepiniz dualarımdasınızkızlarii günaydın,,
derincim kendim için 50 okudum, birazdan da makbercim için başlıcam...
makbercim nasılsın canım,, hep dualarımdasın, rabbim tez zamanda kurtarır seni.. bizede dua et canım...
aminn canım çok çok sağolkızlar Allah kabul eylesıın dualarımızı bende okurumm 30 samyelıne 30 da makber ıcın
SAMYELIM canım ınsallh hayırlı evlat nasıp eder Allahım sana
MAKBERCIM Rabbım dogumunu kolaylastrsın ınsallh sag salım kucagına alırsın bacmm
Allah razı olsun canım opuyorumnanaktancanım samyelininde okudum bitti makberinde yazdım ben ama görmedin sanırım geçmişe bakmamışın ikisininkinide okudum rabbim kabul etsin
Aleyna nuray mızmız ezgim turkuaz hoş geldiniz kızlar nasılsınız
canım samyelininde okudum bitti makberinde yazdım ben ama görmedin sanırım geçmişe bakmamışın ikisininkinide okudum rabbim kabul etsin
iiyiydi kuzumm bayazıtagittik
gülhane ye gittik eminönüne gttik
s neler yaptın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?