Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sen naptın sevtuncum gittinmi tekrar doktora

21 temmusta gidicem allah nasip ederse baba çok heyecanlanıyo gidicez diye ozaman tam 8 hafta 2 günlük oluyo kalp atışlarını nasip olursa duyucaz teyzesi çok korkuyorum kötü birşey olucak diye bir görsem kalp atışlarını ekrandan içim rahat edicek:Saruboceq:

duyucaksınız bitanem sıkma canını teyzsinin gülünü ben bile merak ediyorum baba napsın haklı adamcaz ama ben inanaıyorumki kucağınıza alıcaksınız Rabbimin izni ile inşallah

duyucaksınız bitanem sıkma canını teyzsinin gülünü ben bile merak ediyorum baba napsın haklı adamcaz ama ben inanaıyorumki kucağınıza alıcaksınız Rabbimin izni ile inşallah

iişallah kardeşim 10 senedir bana kısırlık damgası vuranlar ozaman utanır işşallah
:gitme:

ben ckıyrmm canlarr sureklı sayfa goruntulenemıyo deyıp duruyu delı oldumm gorusruzzz aeoln
SAMYELIM Rabbım okunan duaları kabul etsın ınallhhh hayrlı evlat nasıp etsın sanada ısteyen arkadaslarada ve banada
MAKBERCIM sende hayrlsıyla bebegıne kucagına alırsın ınsallhh canımm Rabbım koly dogum nasıp etsınn hayrlı evlat nasıp etsın...

slm arkadaşlar ben geldim uzunca bi aradan sonra ve sizi çok özledim:S eee ben yokken mutlu haberler aldınız mı bakalım teyzoş oluoz mu ? gece gelcem yanınıza inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…