hoşbuldum canım kız sen nerelerdeydin yoktun coktandıras hoşgeldin canımm nasılsın
ALLAHIM bir avazda kurtarsın makberi şimdi çok zordadır RABBİM yardımcısı olsunselammm.ay noluypo böyle yaa hiçbi yazılan yok(((naptınız duayı kızlar haberim yok hiç
bu arada makber dogumhanedeymiş canlar..ablasıyla görüştüm..onbuçuktan beri ordaymış.dogum başlamamış daha...gidereken haber vermedi ya
slm kızlar eski yazılarımı silmişler
azracım site çok agır yazamadım iki saattir yaaaa.pc de agır(
valla cnm ablası yine aradı demin...işte suni sancıyla bekliyolarmış daha bişey yok..inşlallah çok canı yanmıyodur((
aleynacım inşallah canım rabbim bi avazda kurtasın dedigin gibi..darısı hepimizin başına inşallah amin.
sevtuncum yaa niye öyle oldun kuzu sen bişey mi kaldırdın yaa((Allahım korusun bebişini..bozma moralini canım doktora gidince çıkar ne oldugu.
derdanur nasılsın canım?ya ne zamandır dicem unutuyom.eşin ameliyat olmuştu dimi geçmiş olsun inşallah herşey çok iyi gider bundan sonra tatlım.
azracım bu arada dua işini hiç bilmiyorum yaa...tatilde oldugum için pek giremedim bugün fırsat buldum anca ama eski yazılar gitmiş hepsi.liste falan yok..şeyma kimdi kıs unutmuşum,gündogmadanın duası yapıldı sanırım.Allah kabul etsin..şeyma arkadasımızınkini de inşallah.
hoşbuldum canım kız sen nerelerdeydin yoktun coktandır
ALLAHIM bir avazda kurtarsın makberi şimdi çok zordadır RABBİM yardımcısı olsun
aleykümselam derdanur nasılsın canım
naber azracım sen varsın galiba tek
kız derdanur kanamam oldu canım kaç gündür giremiyorum yatıyorum 2 gündür kız ben ne yapıcam bugün doktora gidicem kız dua edin ne olur bebegime bişey olmasın çok üzülüyorum çokmafoldumben
azracım site çok agır yazamadım iki saattir yaaaa.pc de agır(
valla cnm ablası yine aradı demin...işte suni sancıyla bekliyolarmış daha bişey yok..inşlallah çok canı yanmıyodur((
aleynacım inşallah canım rabbim bi avazda kurtasın dedigin gibi..darısı hepimizin başına inşallah amin.
sevtuncum yaa niye öyle oldun kuzu sen bişey mi kaldırdın yaa((Allahım korusun bebişini..bozma moralini canım doktora gidince çıkar ne oldugu.
derdanur nasılsın canım?ya ne zamandır dicem unutuyom.eşin ameliyat olmuştu dimi geçmiş olsun inşallah herşey çok iyi gider bundan sonra tatlım.
azracım bu arada dua işini hiç bilmiyorum yaa...tatilde oldugum için pek giremedim bugün fırsat buldum anca ama eski yazılar gitmiş hepsi.liste falan yok..şeyma kimdi kıs unutmuşum,gündogmadanın duası yapıldı sanırım.Allah kabul etsin..şeyma arkadasımızınkini de inşallah.
iyiyim canım mutfaktaydımm görmedim yazını güzelim kussura bakma yemek derdine düştüm bakamadım sen nasılsın canım
bende iyyim canım saol kolay gelsin
sagol canim allah razi olsun siteye neolmus ya yazilanlar siliniyor benim sansa bakselam kızlar
seydam için 30 u okudum allah kabul etsin inşlhhh
giremeyebilirim bugün daha haber vereyim dedimopuyorumnanaktan
allah korktuguna ugratmasin canim inskız derdanur kanamam oldu canım kaç gündür giremiyorum yatıyorum 2 gündür kız ben ne yapıcam bugün doktora gidicem kız dua edin ne olur bebegime bişey olmasın çok üzülüyorum çokmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?