Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

samyeli nasılsın canım gündüz giemedim misafirim vardı rabbim dualarımızı kabul etsin sana ve isteyen herkese ben dahil hayırlı evlat nasip etsin rabbim tez zamanda

makber dogum yaptımı haber aldınızmı nasıl mış bebiş nasıl iyilermii kurtuldıularmıı gündüz giremedimm misafirler var diye aklımda hep burdaydı

ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH
RABBİM okunan dualar hürmetine hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH

Son düzenleme:
selam hanımlar ben geldim .
şükür evimdeyim artık bol bol beraberiz .hepiniz iyisinizdir inşallah .
buarada SAMYELİMİN duasıda bitmiş bende bütün kalbimle amin diyorum rabbim tedavisini hayırlı etsin ve minişini yollasın inşallah .

kızlar çok yorgunum şimdi kaçıyorum inşallah yarın bol bol konuşuruz .uçakta kulaklarım çok ağrıdı şimdide ağrıyo zaten kimseciklerde yok hepinizi çok özledim yarın görüşürüz umarım .iyi geceler

selammm.ay noluypo böyle yaa hiçbi yazılan yok(((naptınız duayı kızlar haberim yok hiç
bu arada makber dogumhanedeymiş canlar..ablasıyla görüştüm..onbuçuktan beri ordaymış.dogum başlamamış daha...gidereken haber vermedi ya

canım ben 50 okudum şeyma arkadaşa rabbim kabul etsinn makberimede rabbim hayırlı dogum nasip etsin saglıklı haberlerini alalım inşallah rabbim kolaylaştırsın inşallah darısıda bizlere olsunn

10 30 dan bu saate olmamışmı dogum sezeryana alsaydılar keşke zorlamadan ya rabbim kurtarsın bi avazda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…