üzülme canım beneim olmıycak Allahın izni ile sıkma canını dnlen bol bol korkma annem bana hamileyken doğana kadar kanama geçirmiş olmaz bişey sıkıntı yapma kendine bitanem
kalp atışlarını gördüm bebegin durumu çok iyiymiş sadece tuvalete kalkıcan hiç bir şey yapmıcan dedi tansiyonumu ölçtü 16 . 8 çıktı çok yüksek dedi bende heyecan yaptım panik atak hastasıyım dedim oda heyecandan çıkmasz bu kadar dedi dahiliyeye sevk etti beni eve geldin tansiyonumu ölçtüm 12 7 di ben kendimden biliyom heyecanlı ve stresli olunca çıkıyo kendimi çok sınamışımdır kız sizede oluyomu heyecan ve sresten çıkan varmı cevap yazın olurmu acaba eve gelince normale döndü çok korkktum kimsem yok yardıma gelicek eşim kimseyi istemiyo annesini bile boşver ben sana bakarım diyo kız ortada kaldım 10 senelik hasretim bitti ama çok yanlızım çok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: namaz bile kılamıcakmışım sadece tuvalet dedi ah anacım yanımda yokki bana baksınmafoldumbenmafoldumben tek kaldım buralarda be birini tutuyum dedim kimseye güvenim yok kaynanam duyarsa kızar millet sen hamile kal her işini yaparız dedi şunu anladım düşenin dostu olmuyomuş kötü günümde olmayan iyi günümde olmasın insanın arkadaşı kızmayın ama cebindeki paraymış bunu anladım geçen komsulara klaf dedim kapıda kimse oralı olmadı yemin ederim benim durumunda biri olsaydı seve seve yapardım en azından allah rızası için yapardım artık herkezi sildim defterden anladım kim dost kim düşman mafoldumbenmafoldumben siz siz olun inanamayın kimseye insanın en iyi dostu eşiymiş nben onu anladım hiç alışkın degilim vallahi eşim iş yapıyo çok agırıma gidiyo vallahi :teselli: allah razı olsunki öyle bir eş nasip etti bana ultrosonda kalp atışlarını gördük elini ayagını adamın sevincini bir görmeniz lazım güzel rabbim melegimi korusun yatmaya iş yapmmamaya razıyım yeterki öteki yavrum gibi beni yarı yolda bırakıp gitmesin dayanama çok güzel şeyler düşünüyorum annesi babası 4 gözle bekliyo melegimi yalvarırım beni bırakma melegim bu acıyı bana bir daha yaşatma dualarınıza ihtiyacım var allah rızası için bana dua edin olumunekankayizsmile bebegim bieni bırakmasın ben giremiye bilirim habariniz olsun
kalp atışlarını gördüm bebegin durumu çok iyiymiş sadece tuvalete kalkıcan hiç bir şey yapmıcan dedi tansiyonumu ölçtü 16 . 8 çıktı çok yüksek dedi bende heyecan yaptım panik atak hastasıyım dedim oda heyecandan çıkmasz bu kadar dedi dahiliyeye sevk etti beni eve geldin tansiyonumu ölçtüm 12 7 di ben kendimden biliyom heyecanlı ve stresli olunca çıkıyo kendimi çok sınamışımdır kız sizede oluyomu heyecan ve sresten çıkan varmı cevap yazın olurmu acaba eve gelince normale döndü çok korkktum kimsem yok yardıma gelicek eşim kimseyi istemiyo annesini bile boşver ben sana bakarım diyo kız ortada kaldım 10 senelik hasretim bitti ama çok yanlızım çok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: namaz bile kılamıcakmışım sadece tuvalet dedi ah anacım yanımda yokki bana baksınmafoldumbenmafoldumben tek kaldım buralarda be birini tutuyum dedim kimseye güvenim yok kaynanam duyarsa kızar millet sen hamile kal her işini yaparız dedi şunu anladım düşenin dostu olmuyomuş kötü günümde olmayan iyi günümde olmasın insanın arkadaşı kızmayın ama cebindeki paraymış bunu anladım geçen komsulara klaf dedim kapıda kimse oralı olmadı yemin ederim benim durumunda biri olsaydı seve seve yapardım en azından allah rızası için yapardım artık herkezi sildim defterden anladım kim dost kim düşman mafoldumbenmafoldumben siz siz olun inanamayın kimseye insanın en iyi dostu eşiymiş nben onu anladım hiç alışkın degilim vallahi eşim iş yapıyo çok agırıma gidiyo vallahi :teselli: allah razı olsunki öyle bir eş nasip etti bana ultrosonda kalp atışlarını gördük elini ayagını adamın sevincini bir görmeniz lazım güzel rabbim melegimi korusun yatmaya iş yapmmamaya razıyım yeterki öteki yavrum gibi beni yarı yolda bırakıp gitmesin dayanama çok güzel şeyler düşünüyorum annesi babası 4 gözle bekliyo melegimi yalvarırım beni bırakma melegim bu acıyı bana bir daha yaşatma dualarınıza ihtiyacım var allah rızası için bana dua edin olumunekankayizsmile bebegim bieni bırakmasın ben giremiye bilirim habariniz olsun
valla gitti kuzu yaa bende şok oldum girince .neyse sağlık olsunmu diyelimanammmmmmmm bütün yazdıklarımız gitti kızlarrrrrrrrr
günümün liste tamamlanmıştı zateneee dua listesi ne olacak şimdi
karıştı mı sempatiksalakcinni
cano hala haber yok galiba inanki hep dua ediyorum rabbim yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın inşallah.buarada öğlen msn açtım yazdım sana cevap vermedin hayırdır kuzu?selammm.ay noluypo böyle yaa hiçbi yazılan yok(((naptınız duayı kızlar haberim yok hiç
bu arada makber dogumhanedeymiş canlar..ablasıyla görüştüm..onbuçuktan beri ordaymış.dogum başlamamış daha...gidereken haber vermedi ya
canım adı şeyma değil seydam karıştırdın galiba neyseokudum ben rabbim kabul etsin seyma arkadaşımızın muradını versin inşallah
geçmiş olsun sevtuncum allah yardımcın olsun .inşallah bişey olmuycak bebeğinekız derdanur kanamam oldu canım kaç gündür giremiyorum yatıyorum 2 gündür kız ben ne yapıcam bugün doktora gidicem kız dua edin ne olur bebegime bişey olmasın çok üzülüyorum çokmafoldumben
canım ağzına sağlık rabbim kabul etsinselam kızlar
seydam için 30 u okudum allah kabul etsin inşlhhh
giremeyebilirim bugün daha haber vereyim dedimopuyorumnanaktan
hadi gözünaydın sevindim yazdıklarını okuyunca sen şimdi sadece bebeğini düşün bırak sana senden daha iyi dost yok .eşinle beraber atlatırsınız bugünleri inşalahkalp atışlarını gördüm bebegin durumu çok iyiymiş sadece tuvalete kalkıcan hiç bir şey yapmıcan dedi tansiyonumu ölçtü 16 . 8 çıktı çok yüksek dedi bende heyecan yaptım panik atak hastasıyım dedim oda heyecandan çıkmasz bu kadar dedi dahiliyeye sevk etti beni eve geldin tansiyonumu ölçtüm 12 7 di ben kendimden biliyom heyecanlı ve stresli olunca çıkıyo kendimi çok sınamışımdır kız sizede oluyomu heyecan ve sresten çıkan varmı cevap yazın olurmu acaba eve gelince normale döndü çok korkktum kimsem yok yardıma gelicek eşim kimseyi istemiyo annesini bile boşver ben sana bakarım diyo kız ortada kaldım 10 senelik hasretim bitti ama çok yanlızım çok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: namaz bile kılamıcakmışım sadece tuvalet dedi ah anacım yanımda yokki bana baksınmafoldumbenmafoldumben tek kaldım buralarda be birini tutuyum dedim kimseye güvenim yok kaynanam duyarsa kızar millet sen hamile kal her işini yaparız dedi şunu anladım düşenin dostu olmuyomuş kötü günümde olmayan iyi günümde olmasın insanın arkadaşı kızmayın ama cebindeki paraymış bunu anladım geçen komsulara klaf dedim kapıda kimse oralı olmadı yemin ederim benim durumunda biri olsaydı seve seve yapardım en azından allah rızası için yapardım artık herkezi sildim defterden anladım kim dost kim düşman mafoldumbenmafoldumben siz siz olun inanamayın kimseye insanın en iyi dostu eşiymiş nben onu anladım hiç alışkın degilim vallahi eşim iş yapıyo çok agırıma gidiyo vallahi :teselli: allah razı olsunki öyle bir eş nasip etti bana ultrosonda kalp atışlarını gördük elini ayagını adamın sevincini bir görmeniz lazım güzel rabbim melegimi korusun yatmaya iş yapmmamaya razıyım yeterki öteki yavrum gibi beni yarı yolda bırakıp gitmesin dayanama çok güzel şeyler düşünüyorum annesi babası 4 gözle bekliyo melegimi yalvarırım beni bırakma melegim bu acıyı bana bir daha yaşatma dualarınıza ihtiyacım var allah rızası için bana dua edin olumunekankayizsmile bebegim bieni bırakmasın ben giremiye bilirim habariniz olsun
ebraarcığım ben seydam arkadaşımızın duasıını okudum canım 20 tane
ALLAH kabul etsinn
bende iyyiyim sevtuna üzüldüm biraz üzmüş kendini rabbim yardımcısı olsun
banada 20 tane yaz canım okurum akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?