Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok canım kötü analamda deemdim yanlış anlamayın benim acelem yok yani 3 ay daha mecburen bekliyce biliyosunuz biliyorum taatlım ben sizizn okuyacağınızı Allah razı olsun hepinizden

yok canım kötü analamda deemdim yanlış anlamayın benim acelem yok yani 3 ay daha mecburen bekliyce biliyosunuz biliyorum taatlım ben sizizn okuyacağınızı Allah razı olsun hepinizden

yok tatlım niye yanlış anlıyalım bellimi olur 3 ay diyosunda hiç olmuycakmı o iş?

derdanur neden beklıcen cnm kı ya bende doktora gıtcem doktor ılk hangı tedavıden baslar acaba

canım benim eşim varikosel ameliyatı oldu spermiogram testleri yetersiz çıktı amaeliyattan sonra en erken 3 ay en geç 6 ay içinde düzelir değerlerin dedi bendede süt hormonu yüksekmiş bende 3 aylık bir tedavi görüyorum 3 ay sonra randevumuz var ikimizinde ondqan dedim

aminnnnn ebrarcim yuregine saglik.
arkadaslar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim hepinizin gonlune saglik Rabbim hepimize en hayirli zamnda saglikli hamilelikler nasip etsin Insallah.

SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................40
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30
derdanur.................20bitti
derin.......................20
ezgim......................13bitti
aleyna......................20
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar

Son düzenleme:
saol ebrarcım görüşürz canım inşallah belli olmaz tabi Rabbim büyük dilerim hepimize tez vakitte veriri

hayırlısı derdanurum bendede vardı prolaktın düştü strese baglı dıkkat et gercı 3 aydır baktırmıyorum belkıde yükselmıstır offffffffff hayırlısı artık

ceylanım saol canım amin inşallah günümüz hayırlısıyla kavuşur bebişine dualarımız vesile olur canım

amin amin amin rabbim umduklarimizla mükafatlandirsin hepimizi ins

allah yar ve yardimciniz olsun, binlerce kez razi olsun hepinizden ,hayirlarla karsilastirsin ins canlarim :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…