Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

seydam dua aslında varda sen okuma istersen nekadar çok kişiden dua alırsak okadar iyi olur diye düşünüyorum
20 tane kaldı aleyna arkadaşımız regldi bittiyse ona vericem yoksa sana söylerim olurmu canım

canim benim yeni fark ettim mesaji ya cok üzüldüm ama bundada vardir bir hayir ins her zorluktan sonra bir kolaylik vardir canim :Saruboceq: unutma bol bol elemnesrahleke duasini oku bu onun anlami ins rabbim kucaklamayida nasip etsin saglikla

seydam sitede sorun var galiba bütün geçmişte silindi bugün
evet bende fark ettim hatta özel mesajim vardi ona bile bakamadim senden miydi ??

seydam dua aslında varda sen okuma istersen nekadar çok kişiden dua alırsak okadar iyi olur diye düşünüyorum
20 tane kaldı aleyna arkadaşımız regldi bittiyse ona vericem yoksa sana söylerim olurmu canım
evet haklisin canim en iyisi öyle
olur ben herzaman hazirim canim okumaya

selam canim

ben cikiyorum herkese iyi geceler sabah cok erken kalkip oglusi okula götürücem hepinizi öpüyorum

seydam yok özel mesaj yollamadım sana canım
buarada güle güle bitanem allah rahatlık versin çok öptüm seni

kızlar şuanda çok mutluyum MAKBUŞ doğum yaptı çok şükür .bebişde oda çok iyi darısı bize canlarım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ebrarcim ben seydam icin duayi okudum yazdiklarimiz silinmis bitti yazabilirsin öbür topigede yazdim ama burayada yazayim makbusum icin cok sevindim gözü aydin olsun canim arkadasimin:teytey::teytey::teytey:

kızlar şuanda çok mutluyum MAKBUŞ doğum yaptı çok şükür .bebişde oda çok iyi darısı bize canlarım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

allah analı babalı büyütsün canımm çok sevindim rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah darısı bizlere olsun bana kırmızı çıktı bu akşam kırmızılar gidene kadar dualara katılamıcam canım bu arada gündogmadanın duasına tüm kalbimle aminn diyorum rabbim muradını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…