hosbulduk canim sagolll zar zor yazabildim sanirim sitede bi sorun var bilmiyorumkismilebana dua kalmadi galiba degilmi canim??seydam hoşgeldin saol kuzum inşallah hepimizi
selam kızlar
canim benim yeni fark ettim mesaji ya cok üzüldüm ama bundada vardir bir hayir ins her zorluktan sonra bir kolaylik vardir canim :Saruboceq: unutma bol bol elemnesrahleke duasini oku bu onun anlami ins rabbim kucaklamayida nasip etsin sagliklaallah razı olsun hepinizden sizin gibi kardeşlerim var burda ben artık bir müddet giremicam devamlı yatmam lazımmış anca tuvalete kalkabiliyorum ben önceki bebegimi 20 haftalıktı kaybettim 3 aylık olunca rahimden bakıcaklar açık varsa dikilicek allah hepinizin yardımcısı olsun sizleri özlücem vallahi ben çıkıyorum yatmam lazım oturmamda yasak bacagının arasına yastık alıcan dedi doktor hiç kalmıcan dışarı bile çıkmıcan dedi allaha emanet olun canlarım dualarım hep sizlerle kusura bakmayın bir müddet dua akuyamıcam sizlere ona üzülüyorum dualarınızı eksik etmeyin hepinizden allah razı olsun iyiki sizin gibi arkadaşalarım var burdakiler gibi degilsiniz olumunekankayizsmile
evet bende fark ettim hatta özel mesajim vardi ona bile bakamadim senden miydi ??seydam sitede sorun var galiba bütün geçmişte silindi bugün
evet haklisin canim en iyisi öyleseydam dua aslında varda sen okuma istersen nekadar çok kişiden dua alırsak okadar iyi olur diye düşünüyorum
20 tane kaldı aleyna arkadaşımız regldi bittiyse ona vericem yoksa sana söylerim olurmu canım
selam canimselam kızlar
selam hoşgeldin
hoşbulduk canım.benim paylaşmak istediğim şey, bir bebeğim olsun istiyorum. Ama kararsızım yaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlar şuanda çok mutluyum MAKBUŞ doğum yaptı çok şükür .bebişde oda çok iyi darısı bize canlarım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?