Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aaaaaaaaaa makbus doğum yapmıs hadı gözümüz aydın ömürümüz geldı dünyaya:teytey::teytey::teytey:
darısı bızlere ınsallah:Saruboceq:

ebrarcim ben seydam icin duayi okudum yazdiklarimiz silinmis bitti yazabilirsin öbür topigede yazdim ama burayada yazayim makbusum icin cok sevindim gözü aydin olsun canim arkadasimin:teytey::teytey::teytey:
tamam bitanem ağzına sağlık rabbim kabul etsin ben bitti yazdım galiba yinede bakıyım tekrardan

canım geldimi kırmızılar hayırlısı olsun inşallah
bitince devam edersin tatlım okuyosun herzaman allah razı olsun

kızz aglattın benii yawww rabbimm büyükk seni ve bebişini koruyacak canım sen üzülme dualarımız senle kırmızı kartı gördüm bitsin yasin okucam sana canımm korkma sakın rabbim korucak sizi hiç bişeyi kafaana takma boşver açmasınla kapını bu günün yarınıda var sen kendini ve bebişini düşün takma kimseyi kafana canım eşin yapsın eşler bu günler için var canım bu günlerinde geçecek sen hayırlısıyla bebişini al kucana canımm üzme kendini

SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................40
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30
derdanur.................20bitti
derin.......................20
ezgim......................13bitti
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar

her zaman okurum canım ne demek ayy sevtunun msj okudum aglıyorum ya çok üzüldümmm canım kıyamam yaa valla yakın olsa giderdim allah rızası içinn nolacak ya insanız başımıza ne gelceni bilemeyiz her zaman böyle düşünüp hareket etmek lazım çok üzüldüm yaaaa rabbimm korusun onu ve bebişinii inşallah

sevtunum bacım bız yanındayız dualarımz senınle sen üzülme bızde üzülüyoruz sonra dıkkat et kendıne bak yıgenımızın dogdugu günlerıde görcez heyecanla beklıcez o anıopuyorumnanaktan

ebrar cım sana bişey soracam canım ya başka topikte okudum bu tüpleri tıkalı olanlar adaçayı yagı koyuyormuşş pamukla malum yere açıyormuş tüpleri canım bizim kızlardan yapan oldumu hiç bilgin varmı bu ay denicem canım aldım. kırmızıların 5ci gününde başlanıyormuş 7 güne koyuluyormuş sen duydunmu hiç canım

azracım bende duydum ama biraz tırsttım canım yaa sen korkmuyomusun?nebiliyim içerde filan kalırsa .gerçi kalmazda ay nebiliyim aslında yapan çok ama bizim topicde yapan yok canım .
buarada sen 15 yıllıkmı evlisin canım allahım güç versin biliyosundur bende 10 yıllık ((

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
NURUNAYN:.................................................................................10 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN
MAVı2505.......................................................................................25HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
ALEYNA84....................................................................................10 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELıN67......................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELı26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
YELıZ............................................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY.................................................................:lepi::lepi:.
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

korkmuyom canım bi deneyecem 15 sene oldu onuda yapacam 1 2 ay baktım yok bişey dahada ugraşmam şimdi polene başlıcam soagn suyuda yapıyom zaten bide bu yag olayını yapacam pamukla yapmam tanponla yaparım en azından içerde kalma gibi korkum olmaz :))) canım ya nolur kusuruma bakma seninde tüplerdemi vardı sorun ?unutuyom valla çok özür

azracım yok canım benim sorun tüplerde değil benim pıhtılaşma sorunum var ayrıca tiroit sorunu çıktı bide yumurtam çatlamıyo yani çok sorun canım
ben 3 kere hamile kaldım düştü canım .ne kusuru canım insan unutuyo kalabalığız sonuçta.
buarada rabbim sabır versin yaa inşallah vesile olur yaptıkların tatlım benim bitanıdığımın 19 sene sonra oldu doktorlar olmaz diyodu rabbim nasip etti darısı bize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…