Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleynam hoşgeldin canım biraz geç oldu listeyi ilk sayfaya taşıdımda
nerelerdesin canım merak ettim seni

azram var kuzum taktığım şuanda allahım nasip etsin hepimize inşallah inan şimdi senin içinde çok dua edicem bitanem .
biz biraz daha farklıyız hem yaş hem yıllar insanı daha çok çökertiyo değilmi

aleynam geçmiş olsun kuzum yok be şorttan olmamıştır valla bende şuan aynıyım :))
napalım sıcaktan şaştık hepten yaa
buarada allah kabul etsin canım meryem suresine başladın demek .rabbim vesile kılsın inşallah canım
bende bildiğin gibiyim adeti bekliyorum işte

abla ben alışık deyilim ya yeni giydim hoşuma gitti hafta sonu mini şortla gezdim o yaptı galiba

meryem sürsine gecen ay başladım şimd devam ediyom ara vermiş oldum ama

kızzzzzzzzzzz sen adet olmadınmı yapmadınmı tes hiç yapsana kızzzzzzzzzzzzzzz

allah razı olsun canım benim bende her gece dua ediyorum yatmadan rabbim hepimize nasip etsin nerde isteyen varsa cümlesini sevindirsin ahhh canımmm hemde nasılll çökertiyoo yaşayan biliyo canım benimm

]SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................40
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30
derdanur.................20bitti
derin.......................20
ezgim......................13bitti
aleyna......................20
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar

aleynam test yapmıyom kuzu benim hep böyle oluyo oyüzden inat ediyom belirti filan yok zaten nerdeee be kuzum

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
NURUNAYN:.................................................................................10 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN
MAVı2505.......................................................................................25HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELıN67......................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELı26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
YELıZ............................................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS

TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY.................................................................:lepi::lepi:.
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…