Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

anacım 15 sene yawww dile kolayyy rabbim bizleride görsün sevindirsin bide düşünüyom belki hayırlı olmucak ondan rabbim nasip etmiyor ne diyim canım herşeyde bi hayır vardır yaş geçiyo bakalım bu bitkilerdende bi çare olmassa bi sefer daha tüp denicem sonra ugraşmıcam daha fazla üstüne düşmekte iyi deyil rabbim nasip ederse öylede böylede olur zaten o nasip etmesse olmaz

canımm sen hamile kalabiliyon ozzaman sorun yok bak ne dicem ummu süpyan muskası yapıyolar oda böyle durumlada bebegi koruyormuş canım yaptıra bilirsen yaptır onu hep üstünde taşı hamile kalmadan önce ve hamilelik boynca benm arkadaş vardı 3 bebişi karnında öldü canım eşinin inancı yoktu böle şeylere ben çok söyledim bide öyle deneyin diye son beişinden sonra tedavi gördü bid troitlerde sorun vardı çapada gördü tedavi 2 sene sonra doktor tamam yapablirsiniz bebek dedi o ara ben gene o nuskayı sledim ona yaptırdı kayın validesine söyleyip taktı üstüne canım şimdi 2 ay oldu rabbim nasip etti bebişnini kucana almayı inancın varsa canım sende yaptır bi hocaya tak üstüne benim var üstümde takıyorum srekli hani olurda hamile kalırsam korusun bebişimi diye

sevtun cnm benimde öle oluyodu cnm heyecandan yükseliyodu hamilleliğimin son zamanlarında drum çok korkmuştu hatta testler filan yapmıştı ben stresten demiştim inanmamıştı ama testlerde bi sorun çıkmadı yani olabiliyo diğer zamanlarda normalsen kendini bilirsin ama yine de testlerini yaptır rahat edersin cnmm

azracım çok haklısın canım yaa aynı şeyleri düşünüyorum bende abbimin vardır bir bildiği inşallah bizimde güler yüzümüz
peki sen hamile kaldınmı canım?

azracım odurumlarda yokmuş be kuzum onada baktırdım aslında yapmadığımız şey kalmadı olmayın ca olmuyo işte .rabbim hepimizin yardımcısı olsun

KEYIFLER LİMONI AZRACIGIM NASIL OLSUNKI HEP AYNI SEY KAFADAKI DIMImafoldumben

canım ya çokta takmamak lazım aslında taktıkça daha çok yıpranıyo insan olacagı varsada olmuyo aslında şöylede düşünmek lazım biz ne yaparsak yapalım afedersin ...mızıda yırtsak rabbim vermesse olmayacak belki bizim için iyi bi zaman deyil belki hayırlı olmayacak allah korusun ya evlat verip bizden başka bişey alırsa rabbim öyle deyilmi canım ben zaman zaman oturuyorum konuşuyorum kendi kendimle allahım neden dyorum sokaktaki kedi bile doguruyor neden ben doguramıyorum neden ben anne olamıyorum benim neyim eksik görüyorum sokaklar kedi yavrularından geçilmiyo onlar bile bu duyguyu tadarken biz neden tadamıyoruz allahım sonra diyorum kendi kendime ya bana evlat verir rabbim ya saglıgım giderse yada rabbim göstrmesin ya eşime bişey olursa böylede düşündügüm zaman diyorum herşeyin hayırlısı olursa olur olmazsa yapacak bişey yok rabbim bana bunu uygun gördüyse o en dogruyu en hayırlıyı bilir çokta fazla tutturup rabbimi üzmeyeyim diyorum

azracım çok haklısın canım yaa aynı şeyleri düşünüyorum bende abbimin vardır bir bildiği inşallah bizimde güler yüzümüz
peki sen hamile kaldınmı canım?

canım ben hiç hamile kalamadım sadece büyük allahım bana bi sefer hamile oldugumu duymamı nasip etti 5 dakkada olsa o mutlulugu yaşadım canım bunada şükür ediyorum hep diyordum rabbim ben hiç duyamıcakmıyım hamile oldugumu rabbimde bana bi sefer duyurdu bin şükür o duyguyu 5 dk da olsa yaşattı bana

azracım odurumlarda yokmuş be kuzum onada baktırdım aslında yapmadığımız şey kalmadı olmayın ca olmuyo işte .rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım sen gene yaptır ve tak üstünde bulunsun o muska canım olur gene hamiş olursan korur bebişini güzelim rabbim versin kurban oldugum tez zamanda alalım haberini canım

azra hoşbuldum canım

bende idrar yollarımı üşütmüşüm cok agrı cektim

sen nasılsın kızzzzzzzzzzzz coktandır yoktun

canım cok gecmiş olsun yat dinlen İNŞALLAH RABBİM onu korur
aleynam sen temizlendinmi kuzum 20 tane açığımız var seydam için okurmusun temizlendiysen yoksa başk arkadaşada verebiliriz
abla ben temizlendim okurum ben

bütün kalbimle AMİN diyorum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
kızlar şuanda çok mutluyum MAKBUŞ doğum yaptı çok şükür .bebişde oda çok iyi darısı bize canlarım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
OOOOOOO cok şükür ALLLAHIM analı babalı büyütsün darısı bizlere İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…