aleyküm selam canım bizden iyilik senden naberselam kızlar nasılsınız?
aleyna alemsin kahvaltı yerine makarna .artık kahvaltı saati geçti gerçi .sen yap kuzum afiyet olsun
benimde işim var aslında çıkmam gerek .ütü yapıcam acıyın bana yaaa eyvahedigeldismile
cocuk gibin seviniyom alışveriş yapınca sitres atıyom yaaleynam güle güle giy canım iyi etmişsin gençsiniz giyin
annene gidicen demek git tabi değişiklik olsun hep evde olmuyo
hoşbulduk ebrarım iyiyim canım sen nasılsın...bende avatarıma ne oldu diyorum düzelteyim bari canımpelinim hoşgeldin canım nasılsın?
aleyküm selam canım bizden iyilik senden naber
iyiyim canım sıcaklarla boguşuyoruz işte benim evimde cok sıcak oluyo catı olmadıgı icin...
cocuk gibin seviniyom alışveriş yapınca sitres atıyom ya
biz kadınların dogasında var
pardüse almak istiyom bende perşembe anneme gidince onada bbakıcam
canım ben adet tarihimi söylemiştim ama yine söyliyim 12 agustos inşallah bu sefer hepimiz hamiş kalırız ebrarımpelinim saol canım bende iyiyim şükür işte işlere başlamadan bakıyım dedim .
buarada pelinim senin adet tarihin listede varmı yni listeyi düzeltiyoda boncuk eğer eski tarihse değişelim bi bak istersen
kızlar bana müsade gidiyim artık ben
pelin catı yoksa cok sıcak olur bide rütübet cok olur annemlerin sattıgı evde öyleydi herzamn boya yapardık
canım açık renkler genelde olduğun gibi gösteriyo koyu renkler saklıyo ama yazında koyu giyilmezki .aslında biraz daha beklesen sezon sonu olur indirim çok oluyo gerçi ozamnda beden bulunmuyoabla acık renk olsun arminede giydim birtane 160 dedi
kırık beyez dar geldi ablaaaaaaaaaaaaaaaa şişko durdum
acık renk istiyom ama olursa tabi zayıf göstereninden bulursam alırım İNŞALLAH
slm kızlar
HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
HAZıRAN AYI LıSTEMıZ
DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN
MAVı2505.......................................................................................25HAZıRAN
TEMMUZ AYI LıSTEMıZ
YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELıN67......................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELı26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
HAMıŞLERıMıZ
MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY.................................................................:lepi::lepi:.
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?