Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN
MAVı2505.......................................................................................25HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS

TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26.........................................................................................................16 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY.................................................................:lepi::lepi:.
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
canım açık renkler genelde olduğun gibi gösteriyo koyu renkler saklıyo ama yazında koyu giyilmezki .aslında biraz daha beklesen sezon sonu olur indirim çok oluyo gerçi ozamnda beden bulunmuyo

slm hoşgeldin
abla oldugun gibi derken yani şişkoysan şişlko gösrerirmi diyon :a015:

dogru diyon neysek onu gösteriyo :kedi:

tabi yazında acık renk giyilir

şimdi giyindiyim beyaz zaten ama yeni olsun istedim

İNŞALLAH bulurum istediyim gibi

amin canım cok sagol....
evet ebrarım ya dün cok kötü oldum valla ikinci bebegini dogurdu eltim.... oburude kız daha 1.5 yaşında... hemen hamile kalıyo valla korunmayı bıraktıgı ay hamile kaldı onun adına cok sevincliyim ama üzülüyorum ya 1 sene oldu herkez daha erken diyo üzülmen icin ama elimde degil bazen cok kötü oluyorum inşallah allahım bizleri daha fazla bekletmez ve mucizelirimizi gönderir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aleynacım bende yarın gidicem anneme geçicek inşallah canım yaa napalım ama yani boğuluyo gibiyim elbisen hayılı olsun canım güle güle giy

pelin RABBİM analı babalı büyütsün İNŞALLAH

bende öyle cok üzülüyom benden sonra evlenip cocuk dogurunca

İNŞALLAH bizlerde o günleri görürüz İNŞALLAH RABBİM bizlerede gösterir

amin canım cok sagol

evet ya bu aralar daha da üzülüyorum bi türlü aklımdan cıkaramıyorum streste engelliyo diyorlar ama bi aklımdan cıkarabilsem offff....amin inşallah rabbim hepimize gösterecek ogünleri hayırlısıyla....

sevtun geçmişemi daldın canım nasılsın
buarada ebraracım naber canım
pelincim üzüzlme gülüm umudumuzu kaybetmek yok olucak inşallah

aleynam NEYSE ONU GÖSTERİYO YANİ ŞİŞKOLUK SİZEMİ KALMIŞ KIZ BEN VARKEN :))
pelinim çok iyi anlıyorum canım .benimkide 3. yapmıştı nispet yapmak olsun işte .aman allah hayırlısını versin darısı bize olsun yaa .üzme kendini bitanem .daha erken gerçekten bukadar takarsan iyi olmaz bitanem..
derdacım hoşgeldin canım nasılsın?niye sıkılıyosun bakıyım yaa

merhaba canlarım çok şükür bugün iyiyiz melegimle kaynanam geldi beni evine götürmeye kadın hiç dinlemedi beni valize kıyafetleri koyuyo şimdi orda kalıcakmışım ben gelemiyorum yanına sen bana gel dedi itiraz ettiysemde olmadı hatırlarsanız onun hakkında bir laf demişti eltim eşim sordu yemin etti ben öyle bişey demedim diye bir müddet burda olmayabilirim beni merak etmeyin diye yazıyım dedim canlarım allah hepinizden razı olsun bebeginm için dua edin ne olur tek istedigim o ben çıkıyorum bu arada herkeze iyi günleropuyorumnanaktan

pelin daha 1 yıl olmuş cok kafaya takma canım tabi demesi kolay ama uygulaması zor kendimden biliyorum

1 yılı gectikten sonra dr gidersin belki tedavilik bişe vardır

hoşgeldin derdanurcum nasılsın
inşallah canım umudumuzu yitirsek zaten sabredemeyiz inşallah o günleri hepimiz görürüz...:Saruboceq:

SEVTUN güle güle git canım inşallah döndüğünde güzel haberler verirsin bize bebişe ve kendine iyi bak .allaha emanet ol

pelincim buarada sen duamıza katılamadın hiç eğer katılmak istersen seviniriz canım .senin içinde okuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…