aşkolsun abla sende iyisin MAŞALLAH gördüm resmini cok külon yok kialeynam NEYSE ONU GÖSTERİYO YANİ ŞİŞKOLUK SİZEMİ KALMIŞ KIZ BEN VARKEN :))
pelinim çok iyi anlıyorum canım .benimkide 3. yapmıştı nispet yapmak olsun işte .aman allah hayırlısını versin darısı bize olsun yaa .üzme kendini bitanem .daha erken gerçekten bukadar takarsan iyi olmaz bitanem..
derdacım hoşgeldin canım nasılsın?niye sıkılıyosun bakıyım yaa
yaniiiiiiiiiiiiiiiiii cokta zayıf detilim biraz var şişkolukaleynacım zayıfsan problem olmaz dar olması değil yakışması önemli içine sindiyse sorun yok
aleynam NEYSE ONU GÖSTERİYO YANİ ŞİŞKOLUK SİZEMİ KALMIŞ KIZ BEN VARKEN :))
pelinim çok iyi anlıyorum canım .benimkide 3. yapmıştı nispet yapmak olsun işte .aman allah hayırlısını versin darısı bize olsun yaa .üzme kendini bitanem .daha erken gerçekten bukadar takarsan iyi olmaz bitanem..
derdacım hoşgeldin canım nasılsın?niye sıkılıyosun bakıyım yaa
RABBİM şifa versin bak ne iyi kaynanan var kızzzzzzzzz seni götüruyo bakacak kadınmerhaba canlarım çok şükür bugün iyiyiz melegimle kaynanam geldi beni evine götürmeye kadın hiç dinlemedi beni valize kıyafetleri koyuyo şimdi orda kalıcakmışım ben gelemiyorum yanına sen bana gel dedi itiraz ettiysemde olmadı hatırlarsanız onun hakkında bir laf demişti eltim eşim sordu yemin etti ben öyle bişey demedim diye bir müddet burda olmayabilirim beni merak etmeyin diye yazıyım dedim canlarım allah hepinizden razı olsun bebeginm için dua edin ne olur tek istedigim o ben çıkıyorum bu arada herkeze iyi günleropuyorumnanaktan
abla yazdım ama sen görmedin galibaaleyna sana bişey sormuştum kuzum görmedin galiba dua bittimi ?bitince haber et olurmu bitanem
aşkolsun abla sende iyisin MAŞALLAH gördüm resmini cok külon yok ki
yaniiiiiiiiiiiiiiiiii cokta zayıf detilim biraz var şişkoluk
canım yakıştı içimede sindi
annem biraz karışır dar falan giyiinice ondan dedim
pelincim buarada sen duamıza katılamadın hiç eğer katılmak istersen seviniriz canım .senin içinde okuruz inşallah
canım yaa kıyamam bende eskiden hep öyleydim çok severdim çoukları şimdi sevemiyorum yaa .içim çok kötü oluyo .ama iyi ediyosun hesap yapmamakla bırak oluruna inşallah süpriz yapar kuzunhaklısın ebrarım takmamaya calışıyorum ama elimde olmuyo canım artık tarihlere bile bakmıyorum hesap filan yapmıyorum oluruna bıraktım...allahıma dua ediyorum dışarda gördügüm her bebegi seviyorum bekarkende öyleydim:sinifsinif:.... allahım hayırlısıyla saglıklı bebişler versin hepimize bitanem:Saruboceq:
RABBİM şifa versin bak ne iyi kaynanan var kızzzzzzzzz seni götüruyo bakacak kadın
İNŞALLAH iyi haberlerle gelirsin
abla yazdım ama sen görmedin galiba
şimdi öyle namazını kılıp okuyorum istersen sen bitti yaz abla olurmu
oooooooooo bendede varvar var kuzum göbek ve mide var kaydirigubbakcemile
buarada anneler karışır hep benimkide hep kızar bana biraz hanım hanımcık giyin diye benim tarzım hep spor oda isterki böyle etekler filan giyiyim ohaoldumsmileohaoldumsmile
canım katılmak isterim tabi ne duası okuyosunuz...kusura bakma ebrarım annemdeydim sonra gelince adet oldum o yüzden katılamadım canım
pelin daha 1 yıl olmuş cok kafaya takma canım tabi demesi kolay ama uygulaması zor kendimden biliyorum
1 yılı gectikten sonra dr gidersin belki tedavilik bişe vardır
oooooooooo bendede var
annem bekarkende karışırdı bana ama annem zevklidir o yzden nederse onu yaparım
benim annemde ben cok dar giyerim ona cok kızar hele bekarken uffffff onekadar dar giyerdim tabi fizigim güzeldi yakışıyodu şimdi öylemi mafoldumben
canım yaa kıyamam bende eskiden hep öyleydim çok severdim çoukları şimdi sevemiyorum yaa .içim çok kötü oluyo .ama iyi ediyosun hesap yapmamakla bırak oluruna inşallah süpriz yapar kuzun
inşallah ebrarım hepimize sürpriz yapar kuzularımız valla sizlerle konuşunca rahatlıyorum canım bi ara buraya da girmeyi birakmayı düşündüm ama ayrı kalamıyorum sizlerden canım...
ne kusuru bitanem yaa ben istersin diye düşündüğüm için dedim .çok inanıyoruz duaların gücüne kaç arkadaşımız hamile oldu duadan sonra .inşallah senide sıraya koyalım .
AYETEL KÜRSİ okuyoruz canım .biliyosundur inşallah .eğer okumak istersen sanada bölebilirim .şuanda seydamda sıra ona okuyoruz
evet canım bende inanıyorum duaların gücüne inşallah allahım hepimizin dualaranı kabul eder
biliyorum canım okurum tabi seve seve hemde... inşallah banada okuruz cok sevinirim... cok güzel düşünmüşsünüz... seydam icin banada verebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?