Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aşkolsun abla sende iyisin MAŞALLAH gördüm resmini cok külon yok ki
aleynacım zayıfsan problem olmaz dar olması değil yakışması önemli içine sindiyse sorun yok
yaniiiiiiiiiiiiiiiiii cokta zayıf detilim biraz var şişkoluk
canım yakıştı içimede sindi

annem biraz karışır dar falan giyiinice ondan dedim

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, sevtun2+, samyeli26+, aleyna84+, derdanur+, pelin67+

haklısın ebrarım takmamaya calışıyorum ama elimde olmuyo canım artık tarihlere bile bakmıyorum hesap filan yapmıyorum oluruna bıraktım...allahıma dua ediyorum dışarda gördügüm her bebegi seviyorum bekarkende öyleydim:sinifsinif:.... allahım hayırlısıyla saglıklı bebişler versin hepimize bitanem:Saruboceq:

RABBİM şifa versin bak ne iyi kaynanan var kızzzzzzzzz seni götüruyo bakacak kadın
İNŞALLAH iyi haberlerle gelirsin
aleyna sana bişey sormuştum kuzum görmedin galiba dua bittimi ?bitince haber et olurmu bitanem
abla yazdım ama sen görmedin galiba

şimdi öyle namazını kılıp okuyorum istersen sen bitti yaz abla olurmu

var var kuzum göbek ve mide var kaydirigubbakcemile
buarada anneler karışır hep benimkide hep kızar bana biraz hanım hanımcık giyin diye benim tarzım hep spor oda isterki böyle etekler filan giyiyim ohaoldumsmileohaoldumsmile

canım yaa kıyamam bende eskiden hep öyleydim çok severdim çoukları şimdi sevemiyorum yaa .içim çok kötü oluyo .ama iyi ediyosun hesap yapmamakla bırak oluruna inşallah süpriz yapar kuzun

canım kusura bakma görmedim yanlış anlama bende daha okumadımda akşam dua varya bidaha karşılaşamayız belki diye soruyorum .yoksa karışıklık oluyo kuzum

oooooooooo bendede var
annem bekarkende karışırdı bana ama annem zevklidir o yzden nederse onu yaparım

benim annemde ben cok dar giyerim ona cok kızar hele bekarken uffffff onekadar dar giyerdim tabi fizigim güzeldi yakışıyodu şimdi öylemi mafoldumben

canım katılmak isterim tabi ne duası okuyosunuz...kusura bakma ebrarım annemdeydim sonra gelince adet oldum o yüzden katılamadım canım

ne kusuru bitanem yaa ben istersin diye düşündüğüm için dedim .çok inanıyoruz duaların gücüne kaç arkadaşımız hamile oldu duadan sonra .inşallah senide sıraya koyalım .
AYETEL KÜRSİ okuyoruz canım .biliyosundur inşallah .eğer okumak istersen sanada bölebilirim .şuanda seydamda sıra ona okuyoruz

pelin daha 1 yıl olmuş cok kafaya takma canım tabi demesi kolay ama uygulaması zor kendimden biliyorum

1 yılı gectikten sonra dr gidersin belki tedavilik bişe vardır

evet canım bir yıl oldu ama kafaya takmamak elimde degil... ben doktora gittim bir yıl dolmadıgı icin sadece ultrosanla baktı bişey yok dedi ... 1 ay sonra gitcem inşallah hormon testlerimi falan yaptırcam bakalım hayırlısı aleynacım.... senin kac sene oldu canım

ben pek dar sevmem aksine bol salaş şeyleri severim .
benimki işte o halime kızıyo ya ben bunu seviyom diyom artık eskisi gibi değil anladı vazgeçmiycem :))
kız senin neyin var kilo yokki ne ağlıyosun

SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................45
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30bitti
derdanur.................20bitti
ezgim......................13bitti
aleyna......................20
pelin.......................15
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar

Son düzenleme:

ben iş yapıyotum bi yandanda bende çıkıyorum kızlar eltim geldi görüşürüz canalrım öptümmmmmmmm hepinini
buarada sıra kimdeyse ben adet olmadan onada okuyum söyleyin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…