Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

pelinim nedemek kuzum birbirimize dua edicezki sonu mutluluk olsun inşallah
sen okuyunca haber et olurmu canım yazarsan ben görürüm zaten
hadi ben çıktım kuzum çok öptüm seni olumunekankayizsmile

tamam bitanem ben okuyunca yazarım buraya inşallah sonu mutluluk olur canım... tamam görüşürüz ebrarım bende cok öptüm bende cıkıyorum zaten opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

evet pelinim bugün bitmesi gerek kuzum .işinmi var yoksam .
bide abdestli okunuyo kuzum yanlış anlama sakın söyleyim dedim

yok canım işim ben şimdi okumaya başlıyorum canım...yok bitanem niye yanlış anlıyım biliyorum abdestli okundıgunu canım ütün varmış kolay gelsin canım hic cekilmiyo bu sıcaklarda valla

nur hanım habire gezsin bak gör o buara hamile kalcak kafayı dağıttıya .inşallah tek dileğim o
banada öyle geliyor valla,hadi hayırlısı:)

kızlar ya eltim dün dogum yaptı kızı oldu allahım ne zaman göstercek bizlerede o güzel duyguyu ya bazen umudumu yitiriyorummafoldumben

canım gözünüz aydın,darısı sana ve bizlere inşallah bnm eltim de yaklaşık bi ay önce falan yapmıştı doğumunu ama bebişi geçen hafta gördüm ben minicik bişee

sevtuncum güle güle git canım,ne güzel bak kaynanan götürüyor seni,kendini üzme stres yapma öptüm canım

kızzz aleynaa elbiseni güle güle giy, canım hayırlı olsun
eboşum tamam sen beni okudu say ben eve gider gitmez okurum...

ya kızlarrr şimdi haber geldi,kuzenim 6,5 aylık hamileydi fenalaşmış hastaneye götürüyorlarmış
dua edin ne olur,gerçi şimdi kimse yok ama off ya

]SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................45bitti
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30bitti
derdanur.................20bitti
ezgim......................13bitti
aleyna......................20bitti
pelin.......................15
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar

buarada DERİNİMEDE 20 tane yazmıştım ama gelmediği için onuda kendime aldım .

Son düzenleme:
turkuazım geçmiş olsun kuzum sıcaktanmı oldu acaba yaa .rabbim şifa versin kuzenine

yok ablam sıcaktan değil,2 ay öncefalan doktor bebek çok aşağıda 7.ayda alıcaz demişti gçen ay gitti düzeldi dedi doktor şimdi ne oldu kimse bilmiyor rize'ye gitmişlerdi normalde istanbul'da oturuyor şimdi trabzona götürüyorlarmış,sezbenneyaptımkieryana alacaklar büyük ihtimal

hoşbulduk canım benimm sağol ttlımm
nasıılsın kardelenimm

turkuaz canım hayırlısıyla bebeğede kuzeninede bişi olmaz inşalah

hoşbulduk canım benimm sağol ttlımm
nasıılsın kardelenimm

turkuaz canım hayırlısıyla bebeğede kuzeninede bişi olmaz inşalah

iyiyim canım,seni takip edeyim derken takıldım bi topice.kan aldırdım bugün ama damarımı bulamadılar,her tarafım delik deşik ve mor,en son elimin üstünden aldılar.yarın çalışılcakmış bakalım ne çıkcak,hayırlı güzel sonuç çıkar inş.şimdide dışarı çıkcam,eşimle buluşcam,bu sıcakta nasıl dolaşcaksak,kavruluyo burası resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…