- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
slm kızlar
iyiyim canım,seni takip edeyim derken takıldım bi topice.kan aldırdım bugün ama damarımı bulamadılar,her tarafım delik deşik ve mor,en son elimin üstünden aldılar.yarın çalışılcakmış bakalım ne çıkcak,hayırlı güzel sonuç çıkar inş.şimdide dışarı çıkcam,eşimle buluşcam,bu sıcakta nasıl dolaşcaksak,kavruluyo burası resmen.
slm canım,sen bi test yapsana,gebelik testi,belli mi olur kız,belkide :CüvCüv:
kolay gelsin yelizim.gönderin serinliği bu tarafa da.bende gideyim üütü yapayımm opuyorumnanaktan
yok canım ben kadın doğum uzmanına gittim 2 haftayı geçti test yaptırdım negatif bana adet söktürücü verdi onu kullandım 6 gün oluyo biteli hala adet olmadım süt hormonum yüksekmiş ondan olmaz dedi bekliyom işte dahasa olmazsa tekrar gidicem
kardelen canım sanda geçmiş olsun inşallah sonuçlar güzle çıkar
turkuazcım,kuzenin doğuum mu yapıyo,rabbim kurtarsın hayırlısıyla.
canım inşallah yaahoşbulduk canım benimm sağol ttlımm
nasıılsın kardelenimm
turkuaz canım hayırlısıyla bebeğede kuzeninede bişi olmaz inşalah
kardelen,sonuçların ne zmaan çıkacak peki bugünkü tesltleriniyiyim canım,seni takip edeyim derken takıldım bi topice.kan aldırdım bugün ama damarımı bulamadılar,her tarafım delik deşik ve mor,en son elimin üstünden aldılar.yarın çalışılcakmış bakalım ne çıkcak,hayırlı güzel sonuç çıkar inş.şimdide dışarı çıkcam,eşimle buluşcam,bu sıcakta nasıl dolaşcaksak,kavruluyo burası resmen.
canım allah kabul etsin ağzına sağlıkSELAM KIZLAR
ben okudum 20 tane RABBİM kabul eder İNŞALLAH
baksen ben nekadar zaman bekledimki ses verirsiniz diye aha altta isbatıanam ne zaman geldinde gidiyon,hem bana niye slm vermiyon bakim,görmedin mi burdayım hııııı
yeliz ve sen vardın bende kızlarrrr dedim kuzuukızlar hayırdır niye sesiniz çıkmıyo yaa
canım yaa hamile hamile niye gittiki rizeye olacak işte inşallah sağlıkla dünyaya gelir meleği rabbim yardımcısı olsunyok ablam sıcaktan değil,2 ay öncefalan doktor bebek çok aşağıda 7.ayda alıcaz demişti gçen ay gitti düzeldi dedi doktor şimdi ne oldu kimse bilmiyor rize'ye gitmişlerdi normalde istanbul'da oturuyor şimdi trabzona götürüyorlarmış,sezbenneyaptımkieryana alacaklar büyük ihtimal
canım inşallah çok iyi çıkar sonuçlar tekrar konuştunmu aşılma olayınıiyiyim canım,seni takip edeyim derken takıldım bi topice.kan aldırdım bugün ama damarımı bulamadılar,her tarafım delik deşik ve mor,en son elimin üstünden aldılar.yarın çalışılcakmış bakalım ne çıkcak,hayırlı güzel sonuç çıkar inş.şimdide dışarı çıkcam,eşimle buluşcam,bu sıcakta nasıl dolaşcaksak,kavruluyo burası resmen.
bende gideyim üütü yapayımm opuyorumnanaktan
canim merhaba bitmis dua ins aksamda girmeye caliscam,duama katilicam allah hepinizden razi olsun canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:]SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................45bitti
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30bitti
derdanur.................20bitti
ezgim......................13bitti
aleyna......................20bitti
pelin.......................15
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar
kızlar dua var haberiniz olsun .opuyorumnanaktan
canim merhaba bitmis dua ins aksamda girmeye caliscam,duama katilicam allah hepinizden razi olsun canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?