Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbuldum canımmm inşalahhhhhhhhhhhh
çok şükür canımmm iyiyimm sen nasılsınn sende inşalah adet olmazsında meleğin gelmiştir inşalahh
yaww ne kadar kötü cümle kuruyorum
allah iyilik versin tatlım
bende iyi şükür aynı beklemedeyiz .sanmıyorum ama rabbim bilir tabi .hayırlısı diyelim
yoo gayet normal cümlelerin :))
ii akşamlar kızlar... yelizcim noldu fıstığım, ben geride kaldım biraz hamile misin canım?

hoşgeldin canım
ayy inşallah samyelim yaa rabbim söyletmiştir inşallah

aminn canım cümlemize inşaallahh
canım bende öle diyodum sanmıyorum olmaz diee ama çok şükürr yumurtlaman olmuyo dedii doktor 2 ay boyunca 2. ay beebk gelmişş
hea sevindim normal kcümle kurduğumaa:)

iyi akşamlar bayanlar,nasılsınız bakim?
ebrar ne geldi kuzum başına?
yelizim canım hayırlı bir kanamadır inş.
turkuazım,canım tahliller ankaraya gidiyomuş bu akşam,yarın çalışcaklarmış,heralde perşembeye dr uma faks çekerler.
byn kutluay hoşgeldin topicimize,yelizin arkadaşısın sanırsam.
samyelim,iğnelerini sen vurabiliyon mu canım?merak ettim,eğer bidaha olursa ben vurcam kendime.

inşallah melikemm inşallah benimki de öyle olur

semacığımm inşallah yumoşlar güzel güzel büyüyodur canımm allah emeklerini boşa çıkarmasın

nere gittin ebrar,burdasında gene görünmüyon mu,bak 24 saati geçti senle buluşmayalı,üzülüyorum ha.

hoşbuldum canım ebett canımm yelizimin diğer topikten arkedeşiyimm sende hoşgeldin canımm
inşallah melikemm inşallah benimki de öyle olur

semacığımm inşallah yumoşlar güzel güzel büyüyodur canımm allah emeklerini boşa çıkarmasın
inşalahhhhhhhhhhhh ayy ne sürpriz olur ama

canım evet kendim vuruyorum... ilk vurduğumda tereddüt ettim ama ilk vurmadan sonra alıştım canım....

anlat ebrarımm

afeedersiniz günlük ped az kirlenmişmti

ya dün gece bir rüya gördüm hayırlara çıksın .
ankaradaki arkadaşımı gördüm onlara gidiyorum bakıyorum gelinlik giymiş diyoki nasıl olmuşum diyorum hayırdır nişanlandım diyo ee düğün nezaman diyorum daha var diyo geliceksin düğünüme diyo (obenimkine gelmişti )neyse diyorumki tabiki gelicem sadece bebeğim olursa gelemem oda çok yakında olur diyorum .neyse diyoki olsun bebişde gelmesende olur .sonra beraber biyere gidiyoruz birsürü balık var artık havuzdan taşıyo balıklar birde geyik vardı kocaman boynuzları olan .rüya bukadar
gelelim konuya bugün arkadaşı aradım telefonu açar açmaz dediki bukadar olur bugece rüyamda gördüm seni arıycaktım dedi bende dedim bende seni gördüm ondan aradım dedi nasıl gördün anlattım .demezmi bana ya ben nişanlandım 1 hafta oldu .ikinci şok ya hala acayibim ilginç değilmi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…