melikem hoşgeldin bacım yok canm ya ilacın yan etkisidir herhalde
anlat ebrarımm
afeedersiniz günlük ped az kirlenmişmti
allah iyilik versin tatlımhoşbuldum canımmm inşalahhhhhhhhhhhh
çok şükür canımmm iyiyimm sen nasılsınn sende inşalah adet olmazsında meleğin gelmiştir inşalahh
yaww ne kadar kötü cümle kuruyorum
ii akşamlar kızlar... yelizcim noldu fıstığım, ben geride kaldım biraz hamile misin canım?
hoşgeldin semacığım yok kuzum hamiş değilim ama adetime 9gün felan var kanama oldu az az
allah iyilik versin tatlım
bende iyi şükür aynı beklemedeyiz .sanmıyorum ama rabbim bilir tabi .hayırlısı diyelim
yoo gayet normal cümlelerin :))
hoşgeldin canım
ayy inşallah samyelim yaa rabbim söyletmiştir inşallah
ayy melikem nerde bende o şans kıss bu olsa olsa ilacın etkisidirr
bende yarın akşam doktora gitcem. yumoş oldumu acaba ona bakcak... rabbim sen yardım et....
hoşbuldum canım ebett canımm yelizimin diğer topikten arkedeşiyimm sende hoşgeldin canımmiyi akşamlar bayanlar,nasılsınız bakim?
ebrar ne geldi kuzum başına?
yelizim canım hayırlı bir kanamadır inş.
turkuazım,canım tahliller ankaraya gidiyomuş bu akşam,yarın çalışcaklarmış,heralde perşembeye dr uma faks çekerler.
byn kutluay hoşgeldin topicimize,yelizin arkadaşısın sanırsam.
samyelim,iğnelerini sen vurabiliyon mu canım?merak ettim,eğer bidaha olursa ben vurcam kendime.
inşalahhhhhhhhhhhh ayy ne sürpriz olur amainşallah melikemm inşallah benimki de öyle olur
semacığımm inşallah yumoşlar güzel güzel büyüyodur canımm allah emeklerini boşa çıkarmasın
iyi akşamlar bayanlar,nasılsınız bakim?
ebrar ne geldi kuzum başına?
yelizim canım hayırlı bir kanamadır inş.
turkuazım,canım tahliller ankaraya gidiyomuş bu akşam,yarın çalışcaklarmış,heralde perşembeye dr uma faks çekerler.
byn kutluay hoşgeldin topicimize,yelizin arkadaşısın sanırsam.
samyelim,iğnelerini sen vurabiliyon mu canım?merak ettim,eğer bidaha olursa ben vurcam kendime.
anlat ebrarımm
afeedersiniz günlük ped az kirlenmişmti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?