Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kıss şekerrr rüyan hayır olsun inşalahh
1 beyaz görmenn çok güsellll
2 balık görmek rüyada evlat denirr ben şahsen 2 defa görmüştüm bi kaç ay sonraa bebek geldi tesadüfmü bilmiyorum ama olduu

sana yarın bi test yapmak şart oldu,balıkta bolluk demek bildiğim kadarıyla,sen gene netten bakmışındır gerçide.hayırlara çıksın,neye yorarsan ona çıkar,bebeğe çıkcak inş.

rüyan çok güzel canım hayırlara çıksın inşallah ama balık bebek diye bliyorumm
inşallah geriside gerçekeşir canım benim yaa

hoşgeldin kardelenim seval hanım bana trisequens vrmişti bitmesine 9 gün var bgn az bi kanamam oldu anlayamadım

canım,keşke arayıp sorsaydın,yarın ihmal etme olur mu,ilacın yan etkisi falanbda olabilir,değiştirmside gerekebilir,bilemessin ki,sen yarın ara mutlaka.

kıss şekerrr rüyan hayır olsun inşalahh
1 beyaz görmenn çok güsellll
2 balık görmek rüyada evlat denirr ben şahsen 2 defa görmüştüm bi kaç ay sonraa bebek geldi tesadüfmü bilmiyorum ama olduu
ay canım inşallah yaa nebiliyim gerçekten tuhaf oldum
aslında kısa anlattım çok uzun bir rüyaydı ve çok güzeldi
sana yarın bi test yapmak şart oldu,balıkta bolluk demek bildiğim kadarıyla,sen gene netten bakmışındır gerçide.hayırlara çıksın,neye yorarsan ona çıkar,bebeğe çıkcak inş.

canım nebiliyim kasıklarım ağrıyo ve sarı akıntı var oldum olucam yani
bide ilginç olan arkadaşın nişanlanması diyoki senin kalbin çok temiz biliyodumda bukadarını tahmin etmiyodum .aslında karşılıklı birbirimizi görmemiz çok tuhaf
ben öyle hergece rüya görmem gördümmüde tam görürüm

gerçektenn çok güsel rüyann canımm hayır olsunn ben beyaz ve yeşil görmek rüyada iyi diye biliyorumm bide balık deyince üstünee ayy inşalahhh

selam kızlar nasılsınız bakalım
ebuşum rüyan hayırlara çıksın inşlhhh

bende bugün kontrole gittim
yumurtam çatlamış bugünde ilişki önerdi
olmaması için hiç bi sebep yok hadi bu sefer inşlhh dedi doktorum :Saruboceq:

anlamadım ki kadelenim akşam 7 gibi oldu o saatten sonra ulaşamam diye aramadım
ilacı 20 gündr kullanıyorum bi sorun yoktu neden şimdi oldu bilemiyorum yrn arayıp sorarım

senin için özellikle arayıp sorayım kuzum sigorta durumunu

hadi canım,inş.bu sefer olcak,gelcek o inatçı keçiler.ben bi kendimi bide eşimi inatçı bilirdim ama bizim sıpalar bizdende inatçı çıktılar,gelmiyolar bi türlü.

gerçektenn çok güsel rüyann canımm hayır olsunn ben beyaz ve yeşil görmek rüyada iyi diye biliyorumm bide balık deyince üstünee ayy inşalahhh
ay ağzını seveyim çok saol kuzum inşallah yaa

ayşenim ay hadi gözünaydın çok sevindim inşallah olucak busefer
buarada duaya başlıyoruz senin için vesile olucak inşallah
rüyamda hayır olsun canım inşallah

hoşgeldin aysen inşallah olur canımm

hayırlısı inşallah ebrarımm

kardelenim inşallah depoda bi sürü yumoş vardır bende yaptırayım o testi bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…