Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok yaa,benim için özellikle değil,neticede bende ararım burdan,ben aramışken dedim,ama senin sağlığın daha önemli,ulaşırdın,en azından yönlendirirlerdi seni,keşke arasaydın datlum yaaa.

kardeloşum ay iyi bir testmiş yaa aslında benimde yaptırmam gerek .korkuyorum ama yaa .
oofff ne olcak halimiz böyle
inşallah birsürü yumoş vardır kuzum

hadi canım,inş.bu sefer olcak,gelcek o inatçı keçiler.ben bi kendimi bide eşimi inatçı bilirdim ama bizim sıpalar bizdende inatçı çıktılar,gelmiyolar bi türlü.

sağol ebuşum benimm Şeniz
inşlhhh rabbim hepimizin yüzünü güldürsün şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine
ne zaman başlanıyo canım benimde okumam gerekecekmi
ben cuma gidiyorum allah izin ederse önce annemlere sonra sivasa

hoşgeldin aysen inşallah olur canımm

hayırlısı inşallah ebrarımm

kardelenim inşallah depoda bi sürü yumoş vardır bende yaptırayım o testi bi ara

canım dr istemeden yapmıyolar galiba,ben bugün genetik testleri sordum,dr un istesin,öyle bilgi vereyim dedi,bende bu amh yı üç yıldır istemediler,genetikler içinde mi beklim,siz bana bilgi verin,ben dr a söylim istesin dedim,biraz pahalı sigorta karşılamıyo onları.ama genede dicem dr a,kafam rahatlar,belki hiç bi sorun yok diye,bu kadar strese de girmekten vazgeçerim,belkide sorunun kökü bulunurda,bi tedavisi vardır.ay ne kadar uzun yazdım

canım bu akşam listeyi hazırlamaya başlıyorum kuzum
perşembe akşamıda senin duanı yaparız canım
sen şimdilik okuma nekadar çok kişi okursa senin için okadar iyi

kardeloşum ay iyi bir testmiş yaa aslında benimde yaptırmam gerek .korkuyorum ama yaa .
oofff ne olcak halimiz böyle
inşallah birsürü yumoş vardır kuzum

inş.vardır,regl süresine bakarsak ailevi olarak,olması gerek ama düzenli olan bende kaliteli olmuyosa,olmamasıda muhtemel.hayırlısı inş.belkide stresten olgunlaşmıyo benimkiler,şu stresi napsam acep.?:mymeka:

canım bu akşam listeyi hazırlamaya başlıyorum kuzum
perşembe akşamıda senin duanı yaparız canım
sen şimdilik okuma nekadar çok kişi okursa senin için okadar iyi

allah razı olsun öncelikle senden sonra okuyan tüm arkadaşlardan
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allahım herkesin gönlüne göre versin
evlerimiz şenlensin inşlhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar reglim bitmek üzere sanırım perşambe gününden sonra duaya bende katılırım...
inşallah canım
genetik test e gerek varmı ki kuzumm sorunu belli olmayanlardan istiyolar onu diye biliorum

canım hamilelik oluşmuyosa o kişilerede yapıyolar .bide kardeloşun hamilelik oluyo ama gelişemiyo.genetikde olabilir sorun .benim öyle mesela bebeğe kan akışı gitmediği için bebekler ölüyo ve düşüyo sonuç olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…