kılar ben çıkıyorum şimdilik eşim geliyo sonra görüşürüz ben gelmeden kaçmayın sakın haa
ay boncugum ya cnm ılk belırtıdır ınsallah belkı yumurtan döllenmıstım bak heyecanlandım hakaydirigubbakcemile2
azram cay benı acmıyor ben türk kahvesı alayımsempatiksalakcinni
kardelen hoşgeldin canım nasılsınn
hoşbulduk canım,sende hoş geldin,öldürdün beni gülmekten,kumandayı bende çok sık kaybederim,tlfnuda,hatta bugün dışarı çıkıyorum,tlfnu almadım sandım,ikapıyıda her tarafından kilitlemişim,komşular kilit sesiyle anlıyolar benim gelip gittiğimi,neyse çantayı aradım ardım yok,dedim kesin içerde ama kapıyı açmaya eriniyorum,bide ne görim tlf öbür elimdeymiş:roflol::roflol:,ancak bu kadar olur yani.
kırk kilit otu neydi yaff sanki duymustum daha önce
benim heççç umudum yok boncuğumm
hoşgeldin kardelenimm
azracığım bende türk kahvesi alayım
ben 10 dakıkaya gelırım kızlar kahve alım kendıme yoksa yıne bılgısayarın basında uyucam:dance::roflol:
at kuyruğuda deniyomuş,dün biştkisel ürünler satan dükkanda verdiler,buldular alıcıyı,ne bulurlarsa satmaya kalktılar yafff.kötükedihüso
kız ben kırkkit otunu kaynatıp üstüne oturuyommm henüz fayda etmedi bakalım bi dahaki aya adaçeyı yagı atacam içeriyeee belki o fayda ederrr hehehehe tüpleri açıyomuşş adaçayı yagıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?