Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay boncugum ya cnm ılk belırtıdır ınsallah belkı yumurtan döllenmıstım bak heyecanlandım hakaydirigubbakcemile2
azram cay benı acmıyor ben türk kahvesı alayımsempatiksalakcinni

tamam canım benim içinde kahve süperr olur çayla aram yokk iyi oldu bak kahve içerükk bizdeee başka kimler var nöbette ozaman ona göre yapayım türkişş cafelerii tatlım ben kahve yanında kötü alışkanlım sigarada içiyom onsuzda içilmiyoo ya(

kardelen hoşgeldin canım nasılsınn

hoşbulduk canım,sende hoş geldin,öldürdün beni gülmekten,kumandayı bende çok sık kaybederim,tlfnuda,hatta bugün dışarı çıkıyorum,tlfnu almadım sandım,ikapıyıda her tarafından kilitlemişim,komşular kilit sesiyle anlıyolar benim gelip gittiğimi,neyse çantayı aradım ardım yok,dedim kesin içerde ama kapıyı açmaya eriniyorum,bide ne görim tlf öbür elimdeymiş:roflol::roflol:,ancak bu kadar olur yani.

bebek isteyenler,lütfen şu alışkanlıklarınızdan kurtulun,bebeğiniz hiç hoşlanmaz bu durumunuzdanlmaz:

benımde umudum yok kendım ıcın yelızım ama allahtan ümıt kesılmez cnm o herseyın en güzelını bılır allahım ınsallah bıze ıkız verırde böyle hasretlıgımız ıyıce bıter
hoşgeldın kardelenım
azram sıgara ıcme yaklava:

hahahahahahahah kız onu bende yapıyom çok sık nolacak bizim bu halimizzz

at kuyruğuda deniyomuş,dün biştkisel ürünler satan dükkanda verdiler,buldular alıcıyı,ne bulurlarsa satmaya kalktılar yafff.kötükedihüso

kız ben kırkkit otunu kaynatıp üstüne oturuyommm henüz fayda etmedi bakalım bi dahaki aya adaçeyı yagı atacam içeriyeee belki o fayda ederrr hehehehe tüpleri açıyomuşş adaçayı yagıı

kız ben kırkkit otunu kaynatıp üstüne oturuyommm henüz fayda etmedi bakalım bi dahaki aya adaçeyı yagı atacam içeriyeee belki o fayda ederrr hehehehe tüpleri açıyomuşş adaçayı yagıı

ben korkarım öyle şeyden,ama maonya diye biri vardı,o yapmış ta,sonuç aldı mı bilmiyorum,gebe kalmayanlar topicindeydi.

ben kırkki,liti boşa aldım diyodum ama bugünden beri,aynı aleyna gibi sıkıntım oldu,bende üşüttüm galiba evde kapriyle dolaşmaktan mı,gece üstümü açmaktan mı birisinden işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…