Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım lptopta öyle oluyo bende de var aynı sorun bazen harfleri çıkmıyo yazdıgımızda stres yapma boşver

saolun canlarim..allaha sükür son günlerimiz artik hastanede insallah....dile kolay 5 ay bitti...cok yorulduk cok yiprandik ama bitti sükürler olsun....sizinde iiy olmaniza sevindim..

SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................45bitti
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30bitti
derdanur.................20bitti
ezgim......................13bitti
aleyna......................20bitti
pelin.......................15
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar

kızlar dua var haberiniz olsun .opuyorumnanaktan

saolun canlarim..allaha sükür son günlerimiz artik hastanede insallah....dile kolay 5 ay bitti...cok yorulduk cok yiprandik ama bitti sükürler olsun....sizinde iiy olmaniza sevindim..

ohh negüzel hadi inşallah sağlıkla evinize dönün canım .çok haklısın kkolay değil yaa .rabbim birdaha yaşatmasın

kizlar ne oluyosunuz merak ettim... eger ise yaricaksa bende okuyabilirim biz bu günlere önce allahin izniyle sonra dostlarimizin duasiyla geldik .. benimde bi faydam olursa okurum insallah...

AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................35bitti
derda......................20
ebrar..........................30
zeyn...........................20
seydam........................20
aleyna...........................20
derin.............................20
nurunay.........................20
yanlız...........................20
kızlar okumak isteyeni eklerim sevgiler

Son düzenleme:
azracım hayırlısı olsun doğruya benim aklımdan çıkmış kusura bakma

ne kusuru canım kafalar dalgın unutuyoz bende çok var unutkanlık gecen evin anahtarını sabahtan akşama kadar kapının üstünde unuttum eşim geldi açtı içeri girdi ödüm koptu çok unutuyom ya nolacak böyle bilmiyom bi kerede tv kumandasını buzdolabına koymuşum ara ara kumanda yok adam delirdi en son bişey lazım oldu dolaptan almak için açtım dolabı baktım kumanda dolapta :)))))))))))))) eşimede diyemedim tabii dolaba koymuşum kumandayı diye :))))))))))))))9

kizlar ne oluyosunuz merak ettim... eger ise yaricaksa bende okuyabilirim biz bu günlere önce allahin izniyle sonra dostlarimizin duasiyla geldik .. benimde bi faydam olursa okurum insallah...

canım allah razı olsun ayetel kürsi okuyoruz 313 tane .
rabbim vesile kılar inşallah bebeklerimizin gelmesine

seydam yaa kusura bakma bi aksilik oldu tamamlanmadanda yapmak istemedik sen nedüşünürsün bilmem yarına kalsa

canım allah razı olsun ayetel kürsi okuyoruz 313 tane .
rabbim vesile kılar inşallah bebeklerimizin gelmesine

insallah canim .. dua geri cevrilemez ... insallah kavusursunuz meleklerinize....
bende okumak isterim..yarin okuyabilirim varsa eger okuncak ..... haberim olsun...benim topigede yazabilirsin özelden msjda yollaya bilirsin canim...

ay canım yaa kıyamam insan unutuyo yılların birikimi işte bebeşler yapıyo hep bunları allah onumuzu hayır etsin ama kumanda olayına koptum yani kaydirigubbakcemile3
haklısın kuzum kırmayım sizle konuşamam

ayy teldeyim döncemm
tamam kuzu opuyorumnanaktan
ebrarım okumadıgını bılsek hemen okuruzda neyapsakkı

ah canım hemen okurdukda bide okuduysa fazla olucak
eniyii yarını beklemek

ben baslarim birazdan duaya canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…