yok ebrarım kıracaam pc yi ya ben çok hızlı yazıyorum ya bu laptopun klaaavyeside bi tuhaf oldu harflere basıyorum sonra durup bakıyorum çoğu harfi yazmamışş sizde farkediyosunuzdur hep eksik oluyo kelimeerim bu da bikaç gündür çıktıı akannehir
saolun canlarim..allaha sükür son günlerimiz artik hastanede insallah....dile kolay 5 ay bitti...cok yorulduk cok yiprandik ama bitti sükürler olsun....sizinde iiy olmaniza sevindim..
azracım hayırlısı olsun doğruya benim aklımdan çıkmış kusura bakma
ay canım sakin ol haklısın da konuşmamız için elindeki tek pcyide kırarsan ne olcak sonra
bende iyiyim canım şükür
selam canim demek yarina kaliyor saglik olsun bende misafirlerimi yolladim bi bakayim dedimkızlar seydamın duası yarına kalıcak galiba çok üzüldüm ama yapıcak bişey de yok .
kizlar ne oluyosunuz merak ettim... eger ise yaricaksa bende okuyabilirim biz bu günlere önce allahin izniyle sonra dostlarimizin duasiyla geldik .. benimde bi faydam olursa okurum insallah...
canım allah razı olsun ayetel kürsi okuyoruz 313 tane .
rabbim vesile kılar inşallah bebeklerimizin gelmesine
ay canım yaa kıyamam insan unutuyo yılların birikimi işte bebeşler yapıyo hep bunları allah onumuzu hayır etsin ama kumanda olayına koptum yani kaydirigubbakcemile3ne kusuru canım kafalar dalgın unutuyoz bende çok var unutkanlık gecen evin anahtarını sabahtan akşama kadar kapının üstünde unuttum eşim geldi açtı içeri girdi ödüm koptu çok unutuyom ya nolacak böyle bilmiyom bi kerede tv kumandasını buzdolabına koymuşum ara ara kumanda yok adam delirdi en son bişey lazım oldu dolaptan almak için açtım dolabı baktım kumanda dolapta :)))))))))))))) eşimede diyemedim tabii dolaba koymuşum kumandayı diye :))))))))))))))9
tamam kuzu opuyorumnanaktanhaklısın kuzum kırmayım sizle konuşamam
ayy teldeyim döncemm
ebrarım okumadıgını bılsek hemen okuruzda neyapsakkı
ben baslarim birazdan duaya canimAYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................35bitti
derda......................20
ebrar..........................30
zeyn...........................20
seydam........................20
aleyna...........................20
derin.............................20
nurunay.........................20
kızlar okumak isteyeni eklerim sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?