Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

insallah canim .. dua geri cevrilemez ... insallah kavusursunuz meleklerinize....
bende okumak isterim..yarin okuyabilirim varsa eger okuncak ..... haberim olsun...benim topigede yazabilirsin özelden msjda yollaya bilirsin canim...

canım çok saol inşallah geri çevrilmiycek
ozaman 20 tane yazsam çokmu olur ayşen arkadaşımız için okuyoruz

geldim canlarımm
boncuuğum anlamadımki böle olmuyodu daha önce benim pc de
yaffbenim gögüsler davul oldu bi kaçgündür çok acıyoo yafff ne yaptı bu ilaç banaa

yanlızım kendine ve gökceye iyi bak canım eğer okursan bana mesaj at yada topicede yazabilirsin canım .çok öptümmm

ebrar bıze kıl demıskaydirigubbakcemile3 ebrarım sende bana cekmeye basladın ha eksık eksık yazıyonkaydirigubbakcemile3
evet azram bana yazdılar nöbetıaklinialirimsmileberaber tutalım ıstersen:hulya:
yelızım kız bebekmı var yoksam enbüyük belırtı göğüstür :1hug:

bak sana bişi daha anlatayım tamamen koparsın benim 2 cep telefonu var ikisnidede ayrı hat var bi gün sabah kalktım telin biri yok arıyom evin içinde yok telefon deli oldum diyerinden çaldırayım bari dedim cevirdim noyu telefon kapsama alalında bi önceki günde dışarı çıkmıştım o tel üstümdeydi arıyom arıyom sürekli tel kapalı deli oldum evde ama aramadık yer kalmadı buzdolabına varana kadar eşime tel açtım dedim telefonum yok ortada deli olacam dedi evdedir nerde olacak dedim yok bütün her yere baktım bakmadık yer kalmadı evdedir çıkar dedi yada biyerde unuttun neyse akşama kadar aradım yok ertesi gün oldu gene yok telefon eşim dedi boşver üzme kendini demekki düşürdün biyerde ben sım kartını çıkartıtım aradan 3 gün geçti bulamadım yok eşim çıkardı yeni sım kart kartı çıkardıgın ertesi gün duş aldım ben giydim bornozumu elimi cebine attım borozumun aa baktım bişey geldi elime allah allah dedim bu ne anacımmm bi bakarım ki ceptelefonum dedim yuhh yanii kendi kendime bu kadarr olurr senin kafa iyice gitmişş kızım dedimmm yazık olan eşime oldu tekrar sım kart çıkarıp para ödedi adamcagız:)))))))

tamam canım beraber tutalım nöbetii dur ben ozaman çayı koyayım ocaga gece uzun olacak nöbette uykumuz açılsın çayla :))))

ay boncugum ya cnm ılk belırtıdır ınsallah belkı yumurtan döllenmıstım bak heyecanlandım hakaydirigubbakcemile2
azram cay benı acmıyor ben türk kahvesı alayımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…