insallah canim .. dua geri cevrilemez ... insallah kavusursunuz meleklerinize....
bende okumak isterim..yarin okuyabilirim varsa eger okuncak ..... haberim olsun...benim topigede yazabilirsin özelden msjda yollaya bilirsin canim...
ne olacak canim yarin yapariz sizler bana dua etmissiniz ben hic kusura bakarmiyim hayirlisi olsun yarin olsun önemli degilseydam yaa kusura bakma bi aksilik oldu tamamlanmadanda yapmak istemedik sen nedüşünürsün bilmem yarına kalsa
ben baslarim birazdan duaya canim
ne olacak canim yarin yapariz sizler bana dua etmissiniz ben hic kusura bakarmiyim hayirlisi olsun yarin olsun önemli degil
ıyıyım perım sen nasılsınopuyorumnanaktan
nöbetcıyım bugece yıne:hulya:
özür dileyecek bi durum degil canim olur böyle seyler sen canini sIKma canim yarin hallolur allahin izniylesaol bitanem allah razı olsun
buarada tekrardan özür canım .yarın inşallah yani bu şekilde içime sinmiyo duayı yapmak
ay canım yaa kıyamam insan unutuyo yılların birikimi işte bebeşler yapıyo hep bunları allah onumuzu hayır etsin ama kumanda olayına koptum yani kaydirigubbakcemile3
tamam kuzu opuyorumnanaktan
ah canım hemen okurdukda bide okuduysa fazla olucak
eniyii yarını beklemek
ebrar bıze kıl demıskaydirigubbakcemile3 ebrarım sende bana cekmeye basladın ha eksık eksık yazıyonkaydirigubbakcemile3
evet azram bana yazdılar nöbetıaklinialirimsmileberaber tutalım ıstersen:hulya:
yelızım kız bebekmı var yoksam enbüyük belırtı göğüstür :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?